• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avm de ne yapıyordun

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Bugun öğlede arkadaşla avm ye gittik. Eşim avm den çıktıktan bir buçuk saat sonra mesaj attı avm de ne yapıyordun diye gezmeye gittim öğle arası dedim. Kim dedi dedim çünkü izin alma gereği duymadım. Ben gördüm dedi sen gördüysen niye aramadın dedim. Bir başka arkadaşı görüp aklı sıra ispiyonladı. Bu ne demek ya çok sinirlendim. Görüyorsan niye aramıyorsun. Ya da görmediysen kim beni sana ispiyonladı bu hakkı nerde buluyor. Neyi takip ediyorlar çok merak ettim

Bence onsuz takılmanızın tribini atmış . Önemsemeyin zaten gerekeni söylemişsiniz.

Bugun öğlede arkadaşla avm ye gittik. Eşim avm den çıktıktan bir buçuk saat sonra mesaj attı avm de ne yapıyordun diye gezmeye gittim öğle arası dedim. Kim dedi dedim çünkü izin alma gereği duymadım. Ben gördüm dedi sen gördüysen niye aramadın dedim. Bir başka arkadaşı görüp aklı sıra ispiyonladı. Bu ne demek ya çok sinirlendim. Görüyorsan niye aramıyorsun. Ya da görmediysen kim beni sana ispiyonladı bu hakkı nerde buluyor. Neyi takip ediyorlar çok merak ettim
Avm ye gidince noluyormus onu anlamadim.

avm ye gitmek için izin alıp rapor mu vermenizi bekliyordu ki?
kendisi görse selam verirdi onun görmediği belli..

Yani hazır görmüşken fırsatı kaçırmamış, gözüm üstünde mesajı vermek istemiş olabilir... :)

Son düzenleme:
En sevmedigim seylerden biri akli basinda kocaman insana normal yaptigi birsey icin hesap sorulmasi. Ayrica avm yi ne saniyor millet?

Belli ki başkası görmüş ve haber vermiş ,ne üzerine vazifeyse ...

Eşin de sacmalamiş ..napilir avm de ...keske mesaj attığında hala avmdeyim ,inekleri otlatiyorum deseydin ..

Nerdesin aşkım burdayım aşkım mı yapmak istiyormuş canı? Tamam bundan sonra o da attığı her adımı size rapor etsin o zaman. :işsiz:

Yürüyen merdivende in bin yapıyordum neden gelmedin derdim yerinizde olsam:)

Back
X