- 27 Eylül 2018
- 128
- 22
- 98
- 31
- Konu Sahibi aysemburak94
avokadonun yumurtalıklara faydası nedir doğurganlığa nasıl fayda sağlar her gün yesek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
büyümeye çatlamaya vs iyi gelen bir şey mi acaba bilenler yazabilir miiiiiBunu ben de bilmek istiyorum her gün olmasa da haftada bir iki gün yiyorum
yumurta büyütücü besinler ne olabilir acaba hiç araştırdınız mıyumurta gelişiminde değil ama döllenen yumurtanın rahme yerleşmesine ve bebeğin gelişmesine yardımcı oluyor. ben hamile kalmadan önce yemiyordum hamile kaldıktan sonra yemeye başladım![]()
ben valla yumurta, ceviz, her türlü sebze, kabak cekirdeği, muz, haftada bir balık ve kırmızı et yedim. tavuk ve süt ürünlerinin hepsini kestim o dönem. hormonları kötü etkiliyormusyumurta büyütücü besinler ne olabilir acaba hiç araştırdınız mı
hmmm öyle mii ne yapmak lazım hiç bir sorun bulunmayan gebeliksizlerde acaba iğneler de fayda etmiyor ille tüp bebek midir yaniben valla yumurta, ceviz, her türlü sebze, kabak cekirdeği, muz, haftada bir balık ve kırmızı et yedim. tavuk ve süt ürünlerinin hepsini kestim o dönem. hormonları kötü etkiliyormus![]()
yumurtalar büyümüyorsa illa ki bir sebebi vardır ya nasıl bulunamamış sorun? dahiliyeye gidip kan testi yaptırdınız mı hiç?hmmm öyle mii ne yapmak lazım hiç bir sorun bulunmayan gebeliksizlerde acaba iğneler de fayda etmiyor ille tüp bebek midir yani
büyüyor ben ilaçsız daha fazla yumurta büyümesi adına sordumyumurtalar büyümüyorsa illa ki bir sebebi vardır ya nasıl bulunamamış sorun? dahiliyeye gidip kan testi yaptırdınız mı hiç?
he iğneyle de sonuc olmadı diyince yumurta büyümüyor sandım özür dilerim. rahim filmi çektirdiniz mi? esiniz muayene oldu mu?büyüyor ben ilaçsız daha fazla yumurta büyümesi adına sordum
herşey normal aslında sebepsiz infertilitehe iğneyle de sonuc olmadı diyince yumurta büyümüyor sandım özür dilerim. rahim filmi çektirdiniz mi? esiniz muayene oldu mu?
beslenmeye falan dikkat edin bir de. coğu sebepsiz infertilitede işe yaramış beslenme sekli değişikliği. inşallah Allah nasip ederevet
herşey normal aslında sebepsiz infertilite
amin inşallah Allah razı olsunbeslenmeye falan dikkat edin bir de. coğu sebepsiz infertilitede işe yaramış beslenme sekli değişikliği. inşallah Allah nasip eder
evet
herşey normal aslında sebepsiz infertilite