- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi akmazrimel
-
Hyr denemedimLuck denediniz mi çiçeksi turunçgil kokusu var
avon hic kullanmadim ben amvay kulanirin uzun zamandi acaba surrender kadın parfemümü yoksa erkek bi deneyim deyorumsurrender gibisi yok
Kadın parfümü, ilk sıkılınca narenciye kokuyor, limon greyfurt karışımı, zamanla miske dönüşüyor ve koku acayip kalıcı... şöyle bir sarılıp da parfümün ne ne kullanıyorsun diye sormayan olmadı kullanalı beri. Bir daha hiç değiştirmem sanırım.avon hic kullanmadim ben amvay kulanirin uzun zamandi acaba surrender kadın parfemümü yoksa erkek bi deneyim deyorum
ismi surrender oldumu diymiKadın parfümü, ilk sıkılınca narenciye kokuyor, limon greyfurt karışımı, zamanla miske dönüşüyor ve koku acayip kalıcı... şöyle bir sarılıp da parfümün ne ne kullanıyorsun diye sormayan olmadı kullanalı beri. Bir daha hiç değiştirmem sanırım.
kac ml oluyor,ben avonda calisan arkadaslar bi sorayimKadın parfümü, ilk sıkılınca narenciye kokuyor, limon greyfurt karışımı, zamanla miske dönüşüyor ve koku acayip kalıcı... şöyle bir sarılıp da parfümün ne ne kullanıyorsun diye sormayan olmadı kullanalı beri. Bir daha hiç değiştirmem sanırım.