• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon el kremi

melishhe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
0
Yer
İzmir
Hangi el kremlerini kullanıyorsunuz? hangilerinden memnunsunuz??:nazar:

NEUTROGENA kullanıyorum ben.başka hiç bi krem onun gibi değil.

valla annem eline ne kremler kullandı hiç bi işe yaramadı. bi krem var avonda sarı simdik adını unuttu m bak.. onun üstüne krem yok diorm. cunku annemin elleri bi ara nedeni bulunamayan bi sekilde asırı tahriş fln olmustu doktorun verdigi kremler o pahalı kremler hiç işe yaramadı. ;)

locitan'e ve arko böğürtlenli ikisindedn de memnunum ama locitan bambaska bı el kremı harıka

suana kadar nerdeyse avonun tüm el kremlerini kullandım ve hiçibirinden memnun kalmadım
neuregena süper tek geçerim...

avon kullanıyorum son olarakda arkonun böğürtlenlisini aldm çok hoş kokuyor

avonun el kremlerinden birkaçını kullandım. hiçte bi sikayetim olmadı.iyidir yani

bende avonun kırmızı kutulu olan el kremini kullanıyorum çok güzel yumuşacık yapıyor

avonunu gliserinli el kremi koyu renk kıyafetlerde beyaz izler bırakıyor,hiç hoş değil...

valla kızlar hiç biri neoutrogena gibi değil özelliklede kışın kullanıyorum ellerim hiç kurumuyo:sm_cool:

avonun kırmızı ambalajlı el ve tırnak kremi süper ellerim yumuşacık gerçekten..

avonun gliserinli el kremi benim egzamalarımı azdırmıştı :S bi kaşıntı bi kaşıntı

bendede sos ve kırmızılı var cokta memnunum

Back
X