Avon icra takibiyle ilgili

incirrecelim

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2011
80
46
298
Ankara
kızlar berbat bişey geldi başıma üniden ev arkadaşım benim avon üyeliğimle alışveriş yapmış daha önce de yaptığı oldu ama ödüyordu.(yaklaşık 2 yıl önce) ben de satış amaçlı değil de kendim alırsam diye üye olmuştum kalmıştı öyle. şimdi o arkadaşla uzun zamandır görüşmüyoruz ulaşamıyorumda. avondan bi mesaj geldi av. numarası icra takibi başlayacaktır acilen bize ulaşın diye.. şimdi ne yapayım ne edeyim ben. bu kıza da ulaşamıyorum. aylarca ödememiş. benim ihmalim var şifrelerimi değiştirmedim hiç beklemezdim böyle bişey. şok oldum kızlar avukat numarasına da şimdilik ulaşamadım hemen icraya koyarlar mı ? off nasıl bi dert bu mübarek gunde

canım borç ne kadar genelde bu tarz olaylarda borcu mecburen ödüyorsun daha sonra o kişi için dava açıyorsun paranı ondan alıyorsun ama yinede avukatla konuşman gerekir

canım borç ne kadar genelde bu tarz olaylarda borcu mecburen ödüyorsun daha sonra o kişi için dava açıyorsun paranı ondan alıyorsun ama yinede avukatla konuşman gerekir

canım normal borc faizle 349 görünüyo ama avukata verince artar diye biliyorumm
off avukat taksit falan yapar mı acaba

tabiki mahkeme avukat masrafları da birikiyor ama o kadar çok tutmaz bir şekilde paranı kurtarırsın o kişiden önemli olan o parayı biranda ödemek sıkıntı yinede şükret azmış

Senin haberin olmadan böyle bir şey yapamaz diye biliyorum.
Daha önce beni de üye yapmıştı bir kadın ve ben araştırmıştım, parayı ödemeden sipariş gelmez demişlerdi.
Ara bir konuş bence.

Senin haberin olmadan böyle bir şey yapamaz diye biliyorum.
Daha önce beni de üye yapmıştı bir kadın ve ben araştırmıştım, parayı ödemeden sipariş gelmez demişlerdi.
Ara bir konuş bence.

yok geliyor sonra 20 gun içinde ödüyuorsun onu bana hakkınızda yasal işlem başlamıstır diye mesaj ve mail geldi

yok geliyor sonra 20 gun içinde ödüyuorsun onu bana hakkınızda yasal işlem başlamıstır diye mesaj ve mail geldi

Kızı ara ve paranı iste yaa bu ne rahatlık, hem senin üyeliğini kullanıyor, üstüne borç yapmış, ödememiş, yetmezmiş gibi faize sokmuş seni icralık etmiş Ne yapacaksa kız yapsın, ara söyle böyle böyle paramı istiyorum diye anlat.

Son düzenleme:

hgiçbi yerden ulaşamıyorum ki kıza görmeyeli de tam 2 sene oldu ben bu üyeliği kullanmayalı da çok uzun zaman oldu rahatlıktan değil şuan ulaşamıyorum malesef:44:

hgiçbi yerden ulaşamıyorum ki kıza görmeyeli de tam 2 sene oldu ben bu üyeliği kullanmayalı da çok uzun zaman oldu rahatlıktan değil şuan ulaşamıyorum malesef:44:

Rahatlık derken sizin icin demedim, o kız icin. Yani madem bişeyler almış nasıl parasını ödemez bu ne yüzsüzlüktür sizi zora sokuyor değil mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…