- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 533
- 133
- Konu Sahibi yalanckarnca
- #1
Kizlar aranizda kullanan var mi ? Kalıcılığı nasıl ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım ben kullanmadım ama kalıcı olduğunu biliyorum. Avon ve Oriflame satışı yaptığım için ürünlerden anlıyorum özellikle de parfümlerin hangilerinin kalıcı olduğunu... Sana bir tüyo vereyim
Parfümlerde EDP olanlar kalıcıdır EDT olanlar ise uçucudur. Bunu Avon ve Oriflame de bütün kadın parfümlerinde bulabilirsin lakin erkek parfümlerinin hepsi EDT dir.
O kokular bana ağır geliyor ama onlarda kalıcı ben mor olanı kullanmıştım bu arada![]()
Ben bir çoğunun kokusunu biliyorum ama en çok tt amour'u seviyorumO senin dediğinin de moru bana satış yaptığımda hediye gelmişti kokusu ağır gediğinden dolayı senelerce hiç kullanamadım
![]()
Dene o zaman bende sipariş etcem bu ay avon luck'u![]()
18-19 gün sonra sana haber veririm o zaman![]()
Ben dha sonradan tekrar sipariş girmek zorunda kalmayayım diye bir de ay sonunda avonda paket çıkıyor onu beklediğim için son günlerde giriyorum siparişleri ayrıca ben oriflame de yaptığım için karışmamış oluyo :)
Benimde çok fazla çevrem yok ama tanıdığım herkese katalog bırakıyorum komşularınız filan da baksın diye böylece baya satış yptım geçen ay![]()
Zamanla sende ilerlicen inş. ben senden umutluyumBirde gerçi sana çevre lazım ama aklında bulunsun mesela ben o paketi alıp tek tek elden satınca dha fazla satış yapmış oldum yani insanlar görerek almayı dha çok tercih ediyorlar :)
Evet bu ayda aynısını yapmayı düşünüyorum bakalım kısmet![]()
canım ben kullandım 5 tanede sattım kullandıkca yanı harıka kalıcı bısey bılgın olsun esım de bayıldı :)Kizlar aranizda kullanan var mi ? Kalıcılığı nasıl ?