AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar 2 kez sipariş verdiğim halde bana saç boyası katologu gelmemişti avon sitesinden mesaj attım vee bugün cep tefonum çaldı baktım güzellik perisinden arıyorlar yani avon müşteri hizmetlisi kız bana bize göndermiş olduğunuz mailin üzerine arıyorum dedi sistemden dolayı hata olmuş meğer! bende 2. kez sipariş verdim saç boyası katoloğu yine gelmedi dedim tamam ilk siparişinize eğer isterseniz ekleriz dedi bende istiyorum gönderin dedim sonra baktım bana mail adresime posta gelmiş yine avondan oradada şöyle yazıyor biz cebinize sms gönderdik cevap gelmeyince katolog gönderemedik ne dedikleri belli deyil cebime sms falan gelmedi beni bu konuda bilgilendirdiği için buradan _Dersena_ arkadaşıma çok teşekkür ediyorum :38: demekki peşine düşmesek hakkımıza razı olacağız iş katologta deyil aslında dikkat etsinler canım biraz o kadar emek veriyoruz zamanımın çoğu avona gidiyor zaten

rica ederim canım sevimdim buna

kızlar bana sadece çiviyle tutturulmuş boyaların gösterildiği kartlar geldi. ilkşahcımın paylaştığı gibi saç numuneleri gelmedi. o sadeece takım öncülerinemi geliyor. yoksa diğer arkadaşlar gibi banada eksikmi geldi. eğer öleyse bende arayım şirketi bari :)))

kızlar bana sadece çiviyle tutturulmuş boyaların gösterildiği kartlar geldi. ilkşahcımın paylaştığı gibi saç numuneleri gelmedi. o sadeece takım öncülerinemi geliyor. yoksa diğer arkadaşlar gibi banada eksikmi geldi. eğer öleyse bende arayım şirketi bari :)))

canım sanıyorum ki sadece takım öncülerine geliyor byük katalgg benim temsilcilerede sadece size gönderilenlerden geldi ..

canım sanıyorum ki sadece takım öncülerine geliyor byük katalgg benim temsilcilerede sadece size gönderilenlerden geldi ..

Hımm anladım canım ozaman tamamdır.

acaba eksikmi geldi dedim diğer arkadaşlarda daha önceki sayfalarda konuşmuşlarda :) ondan sordum :)

bugün itibariyle artık ben de avon temsilcisiyim, yuppiiii :) :51:

Hımm anladım canım ozaman tamamdır.

acaba eksikmi geldi dedim diğer arkadaşlarda daha önceki sayfalarda konuşmuşlarda :) ondan sordum :)
sen yine şanslısın gelmiş bi çok kişiye temsilcilerimden bazılarıda dahil olmak üzere hiç bişi gönderilmemiş ..:47:

Selam arkadaşlar,yeni üyeyim,kaydım bugün açıldı temsilci numaram geldi şifremide aldım netten,şimdi sipariş verecem ama bakiyem 0 görünüyor,yani sanırım hesabım henüz açılmamış,bu durumda ne yapmam gerekiyor.?

Selam arkadaşlar,yeni üyeyim,kaydım bugün açıldı temsilci numaram geldi şifremide aldım netten,şimdi sipariş verecem ama bakiyem 0 görünüyor,yani sanırım hesabım henüz açılmamış,bu durumda ne yapmam gerekiyor.?

bakiyem 0 derken???

bakiye sıfır yazıyor,yani kullanabileceğim para limiti

:) bitanem sen şimdi tesmicli numaranı ve şifreni biliyor isen sayfana gir ve sipariş gir bölümü var en başta oraya tıkla devam devam de ürün kodlarını yaz sonra gönder .. limit nerden çıktı o senin borç kısmındır orada 0 yazıordur .. yani avonda öyle limit diye bişi yok direk siparişini ver

kızlar bana boya kataloğuyla ilgili mesajda gelmedi siparişimde vardı sizden duyuyorum kataloğuu :44:

Hmm teşekkür ederim canım,başka sistemlerle karıştırdım ozaman :)ya birde şunu sorayım Secret Fantasy Bayan EDT 1 adet 18 2 adet 30 yazıyor ya katalogta,sepete ekledim toplam fiyat 36 yazıyor,:S

Hmm teşekkür ederim canım,başka sistemlerle karıştırdım ozaman :)ya birde şunu sorayım Secret Fantasy Bayan EDT 1 adet 18 2 adet 30 yazıyor ya katalogta,sepete ekledim toplam fiyat 36 yazıyor,:S

şekerim bak söyle izah edeyim sepete ekledinn sonra devam devam dedin toplam tutar kısmı var yanındada tahmini tutar yazar tahmini tutara tıkla orada ikisi geliş fiyatıyla görünecetir .sen gönderince zaten faturalanınca geliş fiyatından faturalanacak

merhaba kızlar bana yardımcı olabilir misiniz ? iade nasıl yapıyo bilgi verebilir misiniz?:34::34:

iade edecegin ürünün bulundugu faturanın sadece suret veya aslını dolduracaksın .. iade kısmına çarpı tutar kısmına ürünün tutarını sebep kodunada aşagıda ki sbeplerden hangiisi ise onu işaretleyeceksin .. sonra alt kısma iade edenin adı soyadı kısmına imzanı at üst kısımlardan boş bi yere tc kimlik numarası yaz ve kargo teslimi için geldiklerinde gelen görevliye iadem var de ver pakey yap faturayı ve ürünü koy

ben sorunu açıkladım canım burada:)

Son düzenleme:
şekerim bak söyle izah edeyim sepete ekledinn sonra devam devam dedin toplam tutar kısmı var yanındada tahmini tutar yazar tahmini tutara tıkla orada ikisi geliş fiyatıyla görünecetir .sen gönderince zaten faturalanınca geliş fiyatından faturalanacak

Tamam canım,çok teşekkür ederim,hakkını helal et yeniyim..:)

Back
X