arkadaşlar avondan sipariş verdim siparişimi iptal etmek istiyorum nasıl yapabilirim?? daha bu gece verdim faturalandırılmadı...
Takım öncünü ara ve ona isteğini söyle o halleder canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar avondan sipariş verdim siparişimi iptal etmek istiyorum nasıl yapabilirim?? daha bu gece verdim faturalandırılmadı...
kızlar 2 kez sipariş verdiğim halde bana saç boyası katologu gelmemişti avon sitesinden mesaj attım vee bugün cep tefonum çaldı baktım güzellik perisinden arıyorlar yani avon müşteri hizmetlisi kız bana bize göndermiş olduğunuz mailin üzerine arıyorum dedi sistemden dolayı hata olmuş meğer! bende 2. kez sipariş verdim saç boyası katoloğu yine gelmedi dedim tamam ilk siparişinize eğer isterseniz ekleriz dedi bende istiyorum gönderin dedim sonra baktım bana mail adresime posta gelmiş yine avondan oradada şöyle yazıyor biz cebinize sms gönderdik cevap gelmeyince katolog gönderemedik ne dedikleri belli deyil cebime sms falan gelmedi beni bu konuda bilgilendirdiği için buradan _Dersena_ arkadaşıma çok teşekkür ediyorumdemekki peşine düşmesek hakkımıza razı olacağız iş katologta deyil aslında dikkat etsinler canım biraz o kadar emek veriyoruz zamanımın çoğu avona gidiyor zaten
kızlar bana sadece çiviyle tutturulmuş boyaların gösterildiği kartlar geldi. ilkşahcımın paylaştığı gibi saç numuneleri gelmedi. o sadeece takım öncülerinemi geliyor. yoksa diğer arkadaşlar gibi banada eksikmi geldi. eğer öleyse bende arayım şirketi bari :)))
canım sanıyorum ki sadece takım öncülerine geliyor byük katalgg benim temsilcilerede sadece size gönderilenlerden geldi ..
sen yine şanslısın gelmiş bi çok kişiye temsilcilerimden bazılarıda dahil olmak üzere hiç bişi gönderilmemiş ..Hımm anladım canım ozaman tamamdır.
acaba eksikmi geldi dedim diğer arkadaşlarda daha önceki sayfalarda konuşmuşlarda :) ondan sordum :)
bugün itibariyle artık ben de avon temsilcisiyim, yuppiiii :)![]()
Selam arkadaşlar,yeni üyeyim,kaydım bugün açıldı temsilci numaram geldi şifremide aldım netten,şimdi sipariş verecem ama bakiyem 0 görünüyor,yani sanırım hesabım henüz açılmamış,bu durumda ne yapmam gerekiyor.?
bakiye sıfır yazıyor,yani kullanabileceğim para limiti
Hmm teşekkür ederim canım,başka sistemlerle karıştırdım ozaman :)ya birde şunu sorayım Secret Fantasy Bayan EDT 1 adet 18 2 adet 30 yazıyor ya katalogta,sepete ekledim toplam fiyat 36 yazıyor,:S
merhaba kızlar bana yardımcı olabilir misiniz ? iade nasıl yapıyo bilgi verebilir misiniz?![]()
şekerim bak söyle izah edeyim sepete ekledinn sonra devam devam dedin toplam tutar kısmı var yanındada tahmini tutar yazar tahmini tutara tıkla orada ikisi geliş fiyatıyla görünecetir .sen gönderince zaten faturalanınca geliş fiyatından faturalanacak