AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar konuyla alakası yok ama benim c.sürücüsü dolmuş acaba boşaltmak için hangi dosyaları silmem gerekiyor downloaded program filesi tamamen boşaltsam bilgisayarın ayarları bozulurmu bilen varmı acaba:44:

Eğer D- sürücün varsa Masaüstü Belgelerim gidi klasorlerdeki Yer kaplayabilicek dosyalarını D ye taşı

Mrb arkadaşlar k 5 in indirim buroşüründeki planet spa nın saç maskesi var ya onu kullanan yada nasıl olduğunu bilen var mı

Arkadaşlar bende onxy lustre tri lip gloss peach sparkle dan sipariş ettim.Çok mu belirsiz kullanan gören bir hayırseverin yardımını bekliyorum.:23:

maybellinin üzümlü bi parlatıcısını kullandım malisef yani güzeldi ama biraz belirsizdi hepisi böyle midir bunların ?Yapış yapış dudağımı kapattığımda geri açamıyordum o kadar yaaanii!Saçım dudaklarıma tutunuyor yürüdüğüm yol boyunca düzeltmekten anam ağlıyordu.Güneş vurunca bi parlıyordu ama herkeş kendini dudaklarımda seyrediyordu vallahi...Yani eksisi artısından çok nerden baksanız..Silik bişeyse rengi napiim di mi bu kadar zahmete deysin bari...:40:

Arkadaşlar bende onxy lustre tri lip gloss peach sparkle dan sipariş ettim.Çok mu belirsiz kullanan gören bir hayırseverin yardımını bekliyorum.:23:

maybellinin üzümlü bi parlatıcısını kullandım malisef yani güzeldi ama biraz belirsizdi hepisi böyle midir bunların ?Yapış yapış dudağımı kapattığımda geri açamıyordum o kadar yaaanii!Saçım dudaklarıma tutunuyor yürüdüğüm yol boyunca düzeltmekten anam ağlıyordu.Güneş vurunca bi parlıyordu ama herkeş kendini dudaklarımda seyrediyordu vallahi...Yani eksisi artısından çok nerden baksanız..Silik bişeyse rengi napiim di mi bu kadar zahmete deysin bari...:40:

Netten buldum canım:

20fcfede6a14f29a_IMG_0736.JPG

3a5bf40734b6f05b_IMG_0733.jpg

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar k 5 in indirim buroşüründeki planet spa nın saç maskesi var ya onu kullanan yada nasıl olduğunu bilen var mı

Ben o maskeyi uzun zamandır kullanıyorum çok güzel bir ürün saçları yumuşacık yapıyor.

Geçen kampanya peach sparkle ve pink shimmer renginden aldım benim hoşuma gitti.
Peach sparkle çok belirgin değil ama yok gibide durmuyor tam nude renk bi gloss ayrıca yapış yapış durmuyor avonun diğer glossları gibi gayet hoş

Eğer D- sürücün varsa Masaüstü Belgelerim gidi klasorlerdeki Yer kaplayabilicek dosyalarını D ye taşı

onların hepsini d sürücüsüne çoktan taşıdım pc çökerse diye birde format atınca gitmesinler diye ama yine kırmızı yani full dolmuş :44:sağol cnm cavabın için

Son mesajlara bir göz attım da lütfen paylaşımlarınızı başka sistemleri karalamak üzerine kurmayınız...

Hepinize kolay gelsin..

kızlar bu bir alana herhangi iki adet bedava olan ürünlerin kodlarını girerken istediğimiz üç ürünün de kodunu giriyomuyuz yoksa sadece bir tanesini mi giriyoruz onlar rastgele gönderiyorlar ?

kızlar bu bir alana herhangi iki adet bedava olan ürünlerin kodlarını girerken istediğimiz üç ürünün de kodunu giriyomuyuz yoksa sadece bir tanesini mi giriyoruz onlar rastgele gönderiyorlar ?

bu ürünün çeşitleri var ise ve herhangi 2 si bedava ise istediğin 3 ürününde kodunu gireceksin canım

kızlar faturamda HCs SALES AID SET_II die bi ürün var bedava gönderilyorr bunun ne oldugu hakkında bi fikri olan var mı acaba ??

ii geceler kıslar avon delisi olarak temsilci olmak istiyorum sizden akıl almaya geldim
ilk sorum ben edirnedeyim burda kimseyi tanıymıyorum nasıl kayıt olabilirim
bide sadece kendime bi kaç tanıdığıma almak için girmek istiyorum acaba uğraştığma değermi çevremizde avon satan biri yok bende avon ürünlerini çok beğeniyorum
bu ay kampanyda varmmış kayıt ücretide yokmuş eşimde katıl ben satarım dio npim kararsız kaldım
nasıl kayıt olucam siparişleri nasıl vercem bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz acaba:kkk:
cnm eğer kayıt olmak istiyorsan avonun resmi sitesine girip orda temsilci olmak için form va ronu dolduruyorsun sana en yakın temsilci ulaşıp geliyor ve belgeleri ayarlıyorsunuz.
ben de avona geçen yıl üye oldum doğru dürüst çevrem de yoktu üstelik yeni doğum yapmıştım evden bile çıkamıyodum doğru dürüst, kendime alırım diye düşünmüştüm ama hiç beklemdiğim şekilde siparişler aldım bir arkadaş bakıyor mesela o çevresine haber veriyor filan bir şekilde yayılıyor bu durum eğer çevrende avon satan yoksa işin dha kolay... valla ben eğleniyorum avon yaparken... üstelik artık kazanmaya da başladım. hem uğraşacak bir şey de yok, katalog alıp dağıtıyorsun argo evine geliyor ödüyorsun yani çok zaman almıyor demek istiyorum. ben de avon ürünlerinin talep gördüğünü fark ettim açıkçası, insanlar avona güveniyor 125 yıllık bir firma. bence satış da çok yaparsın eğer kafana takılan bir şey olursa burda herkes yardımcı olur
kayıt için avon.com.tr ye gir ordan form doldur gerisini takım öncün halledecek; siparişleri de temsilci numaran sana gelince internetten avonun sitesinden vereceksin bir kez verince işin kolay ama internet bazen kullanamazsan da telefonla da sipariş verebilir sıkıntın olursa takım öncüne (telefonu sende olacak) ya da avona ulaşabilirsin ister telefon et ister mail at. sana kalmış. edirnedeysen de orda zaman zaman toplantılar olacak onlara katılabilirsin ben zaman bulamadım katılamadım ama çok faydalı oluyormuş. ev hanımı olsam çok güzel ilgilenirdim ben ama çalıştığım halde her şey kendiliğinden ilerliyor :)
Teşekkür ederim canım,bugün epey bi sipariş aldım,anladığım kadarıyla avonda stok sorunu oluyormuş,inşallah kaydım açılana kadar sipariş aldığım ürünlerde stok sorunu olmaz..
cnm stok sadece indirim broşürnde sorun olabiliyor onun haricinde stok sorunu eğer yeni bir ürün varsa herkes talep ederse kısa süreli yaşanıyor ama en kısa zamanda gönderiliyor ürünler ben henüz stok sorunu yaşamadım ama denk gelebilir
Kızlar ben avaondan ürünler almak istiyorum lakin tanıdığım yok istanbuldan bana yardımcı kimler olabilir?
cnm avon.com.tr ye gir avonun resmi sitesi orda müşteri olmak istiyorum u tıkla form doldur sana en yakın temsilciyi yönlendirecekler bu şekilde satın alabilirsin. ama eğer istiyorsan da bu ay avona üyelik 1 tl, eğer yaparım diyosan kendin de üye olabilirsin böylece hem daha uyygun fiyata alırsın hem de satış yaparsın ama yok yapamam ben diyosan da müşteri olmak istiyorum formunu doldurman yeterli :)
cnm ben her ürünün kodunu gircem sanırım kremleri diyosun hangisini gnderceklerini nerden bilcekler bence girmek lazım herhangi ikisi bedava çünkü biz seçim yapıcaz :)

arkadaşlar avondan sipariş verdim siparişimi iptal etmek istiyorum nasıl yapabilirim?? daha bu gece verdim faturalandırılmadı...

kızlar 2 kez sipariş verdiğim halde bana saç boyası katologu gelmemişti avon sitesinden mesaj attım vee bugün cep tefonum çaldı baktım güzellik perisinden arıyorlar yani avon müşteri hizmetlisi kız bana bize göndermiş olduğunuz mailin üzerine arıyorum dedi sistemden dolayı hata olmuş meğer! bende 2. kez sipariş verdim saç boyası katoloğu yine gelmedi dedim tamam ilk siparişinize eğer isterseniz ekleriz dedi bende istiyorum gönderin dedim sonra baktım bana mail adresime posta gelmiş yine avondan oradada şöyle yazıyor biz cebinize sms gönderdik cevap gelmeyince katolog gönderemedik ne dedikleri belli deyil cebime sms falan gelmedi beni bu konuda bilgilendirdiği için buradan _Dersena_ arkadaşıma çok teşekkür ediyorum :38: demekki peşine düşmesek hakkımıza razı olacağız iş katologta deyil aslında dikkat etsinler canım biraz o kadar emek veriyoruz zamanımın çoğu avona gidiyor zaten

Son düzenleme:
kızlar ben de avona yazdım bakalım ne diyecekler? cevabı gelmedi arayan da olmadı t.ö. mail at olmazsa ben devreye girerim demişti boya çok mu önemli bence değil alan olur mu kestiremiyorum şimdiden ancak göndercez dedikleri bişeyi de göndermeleri lazım!

kızlar ben de avona yazdım bakalım ne diyecekler? cevabı gelmedi arayan da olmadı t.ö. mail at olmazsa ben devreye girerim demişti boya çok mu önemli bence değil alan olur mu kestiremiyorum şimdiden ancak göndercez dedikleri bişeyi de göndermeleri lazım!

bende boyasında deyilim zaten ben saç boyası markamı deyiştirmem ama iş onda deyilki işlerini düzgün yapsınlar deyilmi ama:34:

Son düzenleme:
Back
X