kredi kartiylami oluyor odemeler nakit ptt den olmuyor mu ? bazi sitelerde takim oncusu senin adinin uzerinden sipars veriyor ve ucret sana yaziliyor diyor , aslinda okudugum yerleri gorunce cok tedirgin oldum
Kızlar geçen gün eksik ürün girdiğim için şipariş faturalandırılmadığından şiparişimi iptal ettim.Tekrar şipariş girerken örnek ürünlerden iptal ettiğim şiparişte bulunun anew vitale göz çevresi jeli ve 2adet ruju şipariş edemiyorumbu örnek ürünün limitine ulaştınız diye uyarı veriyor ama elimde ürün yok.böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda?
cnm bana oldu geçen ay aynısı mail attım iki kez sen de öyle yap
0212 337 15 66 nolu numaradan arayıp Teb Bankasının ayrıcalıklı indirim ve kampanyalarından yararlanmak üzere sizden teyit alıp aradımı avon sizi ? bugun ben arandımda bilgisi olan varmı bu konuda henüz teb aramadı.
yeni kataloğu kmse eklemyecek mi merak ediyorum
erkeğini bilmiyorum ama bayanının kokusu hafif ve ferah,yazlık bi koku bence ... çok fazla kalıcı değilwındscape hem bayanını hem erkeğini almayı düşünüyorum değil sipariş verdim bile bilenler yazabilir mi acaba nasıl kokuyor memnun kalır mıyım acaba lütfen ilk defa kullanıcam çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?