AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar bizleri çok güzel bir kampanya 6 kataloğu bekliyor bilgilerinize. ayrıca bu ay panaromasındaki Amour kokusunda muhteşemm :23::23:

valla neler yok ki bir çok şey indirimde gene . ama argan yağı serumu stoklamamıştım ben mesela 6 da da indirimde değikl o kötü olmuş. dediğim gibi amour kokusu şahane ve pur blanca severlere de parfüm indirimde ben çok seviyorum da:52::52::52: eklemeye çalışcam kataloğu zaten

Son düzenleme:
valla neler yok ki bir çok şey indirimde gene . ama argan yağı serumu stoklamamıştım ben mesela 6 da da indirimde değikl o kötü olmuş. dediğim gibi amour kokusu şahane ve pur blanca severlere de parfüm indirimde ben çok seviyorum da:52::52::52: eklemeye çalışcam kataloğu zaten

Cok merak ettim canim, güzel seyler olduguna sevindim. Katalogu eklersen cok makbule geçer canim :))

kızlar üzgünüm kötü haberim var ne site üzerinden ne de başka siteler üzerinden kopyalamayla dahi resimleri yükleyemiyorum hata veriyor :44:

Avon'dan mesaj geldi. Kampanya 5 siparişleri yoğunluk nedeniyle 1 gün gecikmeli olarak teslim edilecekmiş. Var mı başka bu mesajı alan ?

Avon'dan mesaj geldi. Kampanya 5 siparişleri yoğunluk nedeniyle 1 gün gecikmeli olarak teslim edilecekmiş. Var mı başka bu mesajı alan ?

Banada geldi canim hayirdir inşallah Avon özür dilemeyede başladi :))
Yarin 23 Nisan dolayisiyla kargo tatil yaparmi acaba öyle olursa çarşambaya uzar kötü olur..

Back
X