AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar bnm siparişlerm daha faturalanmadı we fatura numarası yerine kredi kontrol - sipariş limiti yazıo bu ne demek

kızlar bnm siparişlerm daha faturalanmadı we fatura numarası yerine kredi kontrol - sipariş limiti yazıo bu ne demek

canım yeni üye isen eğer 630 tllik sipariş limitini aşmışsındr 630dan aşağı düşürmen lazım toplam borcunu ya da en az 220 tllik ödeme yapman gerekiyor dilediğince sipariş verebilmen için

örnek vereyim daha önceki siparişlerin örn:400 tl ise şimdi 230 tl altında sipariş vermelsn 630u geçmemeli

Son düzenleme:

canım yeni üye isen eğer 630 tllik sipariş limitini aşmışsındr 630dan aşağı düşürmen lazım toplam borcunu ya da en az 220 tllik ödeme yapman gerekiyor dilediğince sipariş verebilmen için

örnek vereyim daha önceki siparişlerin örn:400 tl ise şimdi 230 tl altında sipariş vermelsn 630u geçmemeli

ilkşaaaah k5 geçti mi eline canım:52::52::52:

toplam 630 u geçtm cnm 2. siparşlerm daha yanlız bu ay ne kadar sattm bilmiorum panoramadn werdiğim siparişler gözüküo bu kesin gelck anlamındaysa ona göre hesaplıyım şimdi

ilkşaaaah k5 geçti mi eline canım:52::52::52:

toplam 630 u geçtm cnm 2. siparşlerm daha yanlız bu ay ne kadar sattm bilmiorum panoramadn werdiğim siparişler gözüküo bu kesin gelck anlamındaysa ona göre hesaplıyım şimdi

hiç ödeme yaptınmı bu siparişin gönderilmez canım kredi kontrolüne takılmış cuma günüde iptal edilir 220 tllik ödeme yapman lazım avona faturanın ödeme günü gelmemişse bile

Son düzenleme:
hiç ödeme yaptınmı bu siparişin gönderilmez canım kredi kontrolüne takılmış cuma günüde iptal edilir 220 tllik ödeme yapman lazım avona faturanın ödeme günü gelmemişse bile
siparişi azaltma imkanım yok mu
hiç ödeme yapmadım daha we bu durumda panorama tehlikede mi

Arkadaşlar bende konu açma yerini bilmiyorum :) aranızda bu ilacı kullanan varsa bana yardımcı olabilir mi ? Cyclo-progynova teşekkürler.

canım zaten stoklarla sınırlı olarak belirtilmiş gelmez yani eklenmez diğer siparişlerine..

evet malesef indirim broşurundakiler kaçırdığın an birdaha gelmez sadece katologtaki ürünler daha sonra geliyor..

sağolun kızlar yaa of cok sinir oldum yine madem yollamıycaksın bastan kodları girdiğimde stoklarda yok yazsaydı yaaa

siparişi azaltma imkanım yok mu
hiç ödeme yapmadım daha we bu durumda panorama tehlikede mi

şu an bitmiş ürünler cnm sipariş sırasına göre değl faturalama sırasına göre değişiyormuş stoklar faturanda geciktiğinden yetişemeyebilrsn siparişi azaltmazsn ancak iptal edip yeniden girmek gerek bence para bul yarın sabah ödeme yap hemen cnm belki yetişirsn

bende yok ama dersenada var gösterdi bana web camdan saolsun panaroma pek sarmadı beni baskül epilatör falan var

Son düzenleme:
k-5 te de sanırım indrim broşürü var faturalarda öyle yazıo çünkü

kızlar biraz anlatayım k5 i yükleyemedik usb kablom kayıp:)

paronama hediyeleri 350 ye baskül 600 e arzum epilatör

tavsiye hediyelerini çok begendim .. çanta ve cüzdan hediye çok şık ben begendim .. paronamada solitions serisinin ambalajları degişiyor ve bir erkek saati kol düğmesi birlikte çok şık begendim ..
katalogun içeriği aynı değişen hiç bişi yok parfümler indirimde edpler krem deolar göz kalemlei şampuanlar taraklar indirimde .. sormak istediğiniz bişi varsa sorun fıstıklar

Back
X