ben kullanıyorum renki tatlı bi parlaklık veriyor hafif pembemsi tadıda güzel çilekli sakızlar gibi :81:
Çok saol tatlım, alacam :)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kullanıyorum renki tatlı bi parlaklık veriyor hafif pembemsi tadıda güzel çilekli sakızlar gibi :81:
kızlar bnm siparişlerm daha faturalanmadı we fatura numarası yerine kredi kontrol - sipariş limiti yazıo bu ne demek
canım yeni üye isen eğer 630 tllik sipariş limitini aşmışsındr 630dan aşağı düşürmen lazım toplam borcunu ya da en az 220 tllik ödeme yapman gerekiyor dilediğince sipariş verebilmen için
örnek vereyim daha önceki siparişlerin örn:400 tl ise şimdi 230 tl altında sipariş vermelsn 630u geçmemeli
canım yeni üye isen eğer 630 tllik sipariş limitini aşmışsındr 630dan aşağı düşürmen lazım toplam borcunu ya da en az 220 tllik ödeme yapman gerekiyor dilediğince sipariş verebilmen için
örnek vereyim daha önceki siparişlerin örn:400 tl ise şimdi 230 tl altında sipariş vermelsn 630u geçmemeli
ilkşaaaah k5 geçti mi eline canım![]()
toplam 630 u geçtm cnm 2. siparşlerm daha yanlız bu ay ne kadar sattm bilmiorum panoramadn werdiğim siparişler gözüküo bu kesin gelck anlamındaysa ona göre hesaplıyım şimdi
siparişi azaltma imkanım yok muhiç ödeme yaptınmı bu siparişin gönderilmez canım kredi kontrolüne takılmış cuma günüde iptal edilir 220 tllik ödeme yapman lazım avona faturanın ödeme günü gelmemişse bile
canım zaten stoklarla sınırlı olarak belirtilmiş gelmez yani eklenmez diğer siparişlerine..
evet malesef indirim broşurundakiler kaçırdığın an birdaha gelmez sadece katologtaki ürünler daha sonra geliyor..
siparişi azaltma imkanım yok mu
hiç ödeme yapmadım daha we bu durumda panorama tehlikede mi
ıncandessence benimde gelmiyor![]()
indirimde 25tl![]()