Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım varsa sende gönder paylaşayım :) k-4 açılmadı daha 5i nasıl paylaşayım ancak haftaya
kızlar k5 anew üerünleri k4 göre nasıl ucuzmu pahalımı
teşekkürler onlarıda eklerseniz sevinirimmmm k5canım aynılar bu ay nasıl 4lü olarak paket yapılmışsa aynıları bir adet alana yanın gz kremi temizleyici deneme boyu gece kremi falan hediye olarak
teşekkürler onlarıda eklerseniz sevinirimmmm k5![]()
Sen ne ters bir şeysin valla seninle uzlaşılmaz her yazın iğneleyici
ne bileyim ben sen de vardır sandım.K 3 ün başlangıcında yayınladı diye vardır diye düşünmüştüm.Takım öncüsü sanmıştım
Bunun neresi iğneleyici merak ettim doğrusu bunu nereden çıkarttın lapis??gayet düzgün açıklama yapmış olmadıgını izah etmiş .. zaten kimsenin paylaş demesine luzum yok hayatım. ilkşah eline yeni katalog geçer geçmez yayınlıyor .. neye alındın bi açıklarmısın ?
teşekkürler.......canım eklerim birazdan şu an çok fazla müsait değilim bugn onları eklemedm geçtim hemen çünkü zamanım kısıtlıydı eşimin işi bilgisayarla o yüzden bilgsyrda o oturuyor 17:30a kadr ok
eve gidince bakarımanewleride ekliorum şimdi
tamam kuzucuk uzatmayalım ben tartışmam kimseyle
zaten yasak kurallar gereği
aman allahım avon hediyelre boğmuş beni çok şaşırdım yeni çıkacak olan cilt bakım ürünü tam boy profesyonel clearskin serisinin 5 adet numunesikampanya 5 e bayıldım çok beğendim örnek ürünlerdeki ikili allık süper çok beğendim burada bir arkadaş sormuştu hiç tereddüt etmeden alabilirsin cnm
![]()
tamamını ekledim kızlar anewler hariç hadi ben kaçar size bol satışlar