AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

selam kızlar.bol satışlar :16:
ilkşahçıgım ellerine kollarına sağlık :16: bir sürü emek etmişsin yine :54:
kızlar şu yeni rujdan 10 tane yada 12 tane sipariş veren ve hediyelerialan varsa bir zahmet fotolayabilirmi?ona göre satmaya çalışacagım :34:

İlkşah'cım k5 kataloğu için teşekkürler emeğine sağlık şahanesin:21:

Panaromayı bende çok beğendim yeni bir fondöten giriyor nasıl acaba bu ay Anew'in fondöteninden almayı düşünüyordum acaba almayıp bu yeni girecek olandan mı alsam?:31:
Ayrıca ikili farlar, extra lasting serisinin rujları ve white gold rujları merak ettim.

Kampanya 5 kataloğunuda çok beğendim Glazewear'ın yeni rujunun keşke numuneleri olsaydı renkler birbirine çok benziyor.:31:
K5'te limit hediyeleri pek ilgi çekici değil eğer fazla bi sipariş bulamazsam 85 liralık sipariş veririm o kadarcık.

İndirim broşüründe alacağım birşey yok.
Bu arada renkli dudak balmını indirim broşürüne koymuşlar siyah ambalajlı asla tavsiye etmem ben daha katalogtayken almıştım berbat bişeydi.:19:

canım varsa sende gönder paylaşayım :) k-4 açılmadı daha 5i nasıl paylaşayım ancak haftaya

Sen ne ters bir şeysin valla seninle uzlaşılmaz her yazın iğneleyici
ne bileyim ben sen de vardır sandım.K 3 ün başlangıcında yayınladı diye vardır diye düşünmüştüm.Takım öncüsü sanmıştım

canlarım ben ters bişiiimiim :( ters bişi olsam burda kimse ile anlaşamazdım burdaki çoğu üye benm msnmdede ekli sürekli sohbet ediorum hiçte kimseye terslik yapmadım ben :(
varsa senden başka biri çıksın desin ilksah sen ters bir insansın kimseye iyi davranmıyorsun desin

Son düzenleme:
kızlar k5 anew üerünleri k4 göre nasıl ucuzmu pahalımı

canım aynılar bu ay nasıl 4lü olarak paket yapılmışsa aynıları bir adet alana yanında göz kremi temizleyici deneme boyu gece kremi falan hediye olarak

Son düzenleme:
teşekkürler onlarıda eklerseniz sevinirimmmm k5 :1:

canım eklerim birazdan şu an çok fazla müsait değilim bugn onları eklemedm geçtim hemen çünkü zamanım kısıtlıydı eşimin işi bilgisayarla o yüzden bilgsyrda o oturuyor 17:30a kadr ok

Sen ne ters bir şeysin valla seninle uzlaşılmaz her yazın iğneleyici
ne bileyim ben sen de vardır sandım.K 3 ün başlangıcında yayınladı diye vardır diye düşünmüştüm.Takım öncüsü sanmıştım

Bunun neresi iğneleyici merak ettim doğrusu bunu nereden çıkarttın lapis??gayet düzgün açıklama yapmış olmadıgını izah etmiş .. zaten kimsenin paylaş demesine luzum yok hayatım. ilkşah eline yeni katalog geçer geçmez yayınlıyor .. neye alındın bi açıklarmısın ?

Bunun neresi iğneleyici merak ettim doğrusu bunu nereden çıkarttın lapis??gayet düzgün açıklama yapmış olmadıgını izah etmiş .. zaten kimsenin paylaş demesine luzum yok hayatım. ilkşah eline yeni katalog geçer geçmez yayınlıyor .. neye alındın bi açıklarmısın ?

tamam kuzucuk uzatmayalım ben tartışmam kimseyle
zaten yasak kurallar gereği

aman allahım avon hediyelre boğmuş beni çok şaşırdım yeni çıkacak olan cilt bakım ürünü tam boy profesyonel clearskin serisinin 5 adet numunesi :37:kampanya 5 e bayıldım çok beğendim örnek ürünlerdeki ikili allık süper çok beğendim burada bir arkadaş sormuştu hiç tereddüt etmeden alabilirsin cnm :34:

ben sormuştum cnm madem güzel bende sipariş vereyim o zaman ..teşekkür ederim..:71:

tamamını ekledim kızlar anewler hariç hadi ben kaçar size bol satışlar

cnm anew'i ne zaman yükleyebilirsin bi yakınıma alıcaz o yüzden merak ediyorum..
Birde kızlar bu bahsettiğim yakınım 36 yaşında yanaklarında ve gıdısında sarkmalar var ancak göz çevresi çok kırışık ve göz altları çukur..acaba +35 anew reversalist mi yoksa daha etkili kırışık ve cilt bakımı için ANEW Ultimate 45+ mı kullanmalı ?
sankı anew ultimate daha etkili gibi duruyor ancak 36 yaşında kırışıklıkları ve sarkmaları olan biri için +45 kullanmak doğru olur mu? :26:

Back
X