AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

cvp lütfen gelmezmi bugn ürünlerm

bende salı verdim hala sevkiyata hazırlanıyor yazıyor ilk defa böyle gecikti tahminim akşam kargoya verilir yarın elimizde olur çünkü avonu arayan arkadaşların çoğuna cumaya ancak geleceğini söylemişler ..

bende salı verdim hala sevkiyata hazırlanıyor yazıyor ilk defa böyle gecikti tahminim akşam kargoya verilir yarın elimizde olur çünkü avonu arayan arkadaşların çoğuna cumaya ancak geleceğini söylemişler ..

saol cnm peki ürünlerm sewkiyata hazırlanıomuş ne zan gelir

bugn verilirmi bilmiyorum canım saat 12den sonra tüm avon çalışanlarına tatil bugün hiçbir bölümü açık değilmiş şuan herkes izinliymiş

saol cnm peki ürünlerm sewkiyata hazırlanıomuş ne zan gelir

tahminim yarın gelmesi lazım nezaman sipariş verdinki sen? avon 125. yıl kutlaması dolayısıyla tatildeymiş cnm yoksa benim verdiğim sipariş hemen ertesi günü yada 2. gün geliyordu yani ilk defa böyle oldu.

bugn verilirmi bilmiyorum canım saat 12den sonra tüm avon çalışanlarına tatil bugün hiçbir bölümü açık değilmiş şuan herkes izinliymiş

tamam bugün izinlilermiş ama iki gündür avonda hiç ilerleme yok bence bunlar çoktan tatile girmişler bizim haberimiz yok :37:

Son düzenleme:
LÜTFENNNN BAKIN ÇOK ACİL ÇOK:(

Kızlar ben 100ün üstünde sipariş verdimama indirim broşüründekiler göndermedikleri için bu tutar 50ye düşmüş...ve ürün dışı bedelin yanında:8.5tl yazıyoo :(((

az sonra kargocu gelicek paketi almasam ve ürünü geri yollasam nolurr o kargo ücretini yinede benden keserlermi...ürünleri almayınca hesabımdan düşerlermi avona geri gidince nolurr cvpp

tahminim yarın gelmesi lazım nezaman sipariş verdinki sen? avon 125. yıl kutlaması dolayısıyla tatildeymiş cnm yoksa benim verdiğim sipariş hemen ertesi günü yada 2. gün geliyordu yani ilk defa böyle oldu.

salı günü wermiştm sipariş ama geln giden yok malesef:84:

Avon care in dudak için olan nemlendiricisini alsam diyorum nasıl hiç kullanan var mı acaba? Bir de clearskin siyah noktlar için maske alıcam. Bunları kullananlar varsa yorum yapabilirler mi acaba?

Son düzenleme:
kızlar ben hiç bi ankete falan katılmadıgım halde bana mesaj gelmişti cilt tipine uygun ürün gönderilcektir diye burda bi kac arkadasa da gelmişti. ne gönderiyolar hediye olarak siparsi gelen arkadslar paylasablrmi

Kızlar ben 100ün üstünde sipariş verdimama indirim broşüründekiler göndermedikleri için bu tutar 50ye düşmüş...ve ürün dışı bedelin yanında:8.5tl yazıyoo :(((

az sonra kargocu gelicek paketi almasam ve ürünü geri yollasam nolurr o kargo ücretini yinede benden keserlermi...ürünleri almayınca hesabımdan düşerlermi avona geri gidince nolurr cvpp

cnm kabul etmesende ürünlerin iade iptal oalrak düşer ama kargo ücretini ödersin indrm broşüründe uyarı olarak yazıo ürünlerin stoklarda tükenmesi halinde hizmet bedelinde avon sorumlu değildir yani ona göre girin siparişinzi bi nevii

cnm kabul etmesende ürünlerin iade iptal oalrak düşer ama kargo ücretini ödersin indrm broşüründe uyarı olarak yazıo ürünlerin stoklarda tükenmesi halinde hizmet bedelinde avon sorumlu değildir yani ona göre girin siparişinzi bi nevii

çok uyanıklar yaa hem stok olmuyo hemde kataloğa koyuyolar sonra biz sipariş alıyoruz üstüne bide olmadığı için kargo ödüyoruz,sonra müşteriye mahcup oluyoruz ve daha buna benzer bir çok şeyy,ya mademm avona çalışıyoruz karımız da biraz çok olsa oda yokk boş boşa millete hamallık ediyoruz bu gidişle avon fınıshh..

çok uyanıklar yaa hem stok olmuyo hemde kataloğa koyuyolar sonra biz sipariş alıyoruz üstüne bide olmadığı için kargo ödüyoruz,sonra müşteriye mahcup oluyoruz ve daha buna benzer bir çok şeyy,ya mademm avona çalışıyoruz karımız da biraz çok olsa oda yokk boş boşa millete hamallık ediyoruz bu gidişle avon fınıshh..

ya ben biliyordum indirim broşüründekiler bitince ürün hizmet bedeli ödendiğini ama 5 tane parfüm aldım bi uyarı olur ya stokta bitti diye haksızlık yani :( düşünemedim okadarını...zaten avon kardan çok zarar ettirdi bana valla reklam olmasında başka bi işe basladım cok daha güzel kar elde ettim yanii avonu sırf meraktan katalog bbakmak için yapıyorum desem yeridir

ÇOK SEVDİĞİNİZ İÇİN GERİ DÖNDÜÜÜÜ....:)

YAZAN planet spanın çamur maskesi nasıl kızlar kullaNAN Bilen varmı...

kızlar bu ruj hediyesinde verilen elivia saat

!CFv8RDwB2k~$(KGrHqQOKjIE0c5ByOq0BNWDiMDsBw~~_12.JPG

Avon care in dudak için olan nemlendiricisini alsam diyorum nasıl hiç kullanan var mı acaba? Bir de clearskin siyah noktlar için maske alıcam. Bunları kullananlar varsa yorum yapabilirler mi acaba?
dudak için olan nemlendiriciyi hiç almadım ama clearskin maske yeni altım çok güzel yalnız siyah noktalar için olan tonik benim cildimde harikalar yarattı hala gözlerime inanamıyorum ama solutions ageless accolade gündüz ve gece birde haftada 2 kez niht gold emulsion simli gece kremini kullandım bunların hangisi yaptı bilmiyorum ama eşim bile diyor senin yüzünde bir berraklık ve beyazlık var şu yaptığın maskelerden banada yaparmısın diye :9:elim sürekli cildimde çok düzgün ve parlak oldu ama hergün bıkmadan usanmadan bunları kullandım ..
kızlar ben hiç bi ankete falan katılmadıgım halde bana mesaj gelmişti cilt tipine uygun ürün gönderilcektir diye burda bi kac arkadasa da gelmişti. ne gönderiyolar hediye olarak siparsi gelen arkadslar paylasablrmi
cnm hani şu solutions serisi nemlendiriciler varya onlar yenilenmiş formülü kokusu ambalajı harika ben cilt testi anketine katılmıştım bana önerilen krem serisinden gündüz kremi gelmiş artık gece kreminide alırım yeni serisi çok güzel ..

ödemekten başka çaren yok sana tavsiyem birdahaki siparişinde normal kotayı doldurduktan sonra yani 85 tl katologtan alışveriş yap indirim broşüründekileri bunun üzerine ekle ben hep öyle yapıyorum hiç riske girmiyorum yoksa bir ürün eksik gelse hizmet bedeli ödersin

Back
X