AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlar saat 7:30 gibi kargom geldiii :66: Bayada ürün sipariş etmişim valla cıkartana kadar canım cıktı :1:
Bu arada kataloğu tekrar tek tek inceledim bence çok güzel katalog, çok uygun ürünler var sevdim yani :)

REmine Sassy swirls vanilla blossom sipariş etmiştim bu ay kokusuna baktım gayet güzel kokuyor değişik bi kokusu var hafif şekerli gibi fresh bi koku değişik yani yaklaşık 2 saat önce bileğime sıktım hala kokuyor.. Tabi öyle çokta aman aman kalıcı değil ama güzel yani o fiyata göre iyi...

Son düzenleme:
slm lar bayanlar bende 3 sene önce extraordinary kullanmıştım ve 3 senedir arıyorum bu parfümden yok müthiş bi kokuydu artık bu parfüm üretilmiyormu yada nerden tremin edebilirimmmm

arkadaslar AVON TAHITIAN ISLAND tekrar cıkacakmı bilen varmı :)
üretilmiyor şuanda belki ilerleyen zamanlarda tekrar verirler canım takip et
Kızlar saat 7:30 gibi kargom geldiii :66: Bayada ürün sipariş etmişim valla cıkartana kadar canım cıktı :1:
Bu arada kataloğu tekrar tek tek inceledim bence çok güzel katalog, çok uygun ürünler var sevdim yani :)

REmine Sassy swirls vanilla blossom sipariş etmiştim bu ay kokusuna baktım gayet güzel kokuyor değişik bi kokusu var hafif şekerli gibi fresh bi koku değişik yani yaklaşık 2 saat önce bileğime sıktım hala kokuyor.. Tabi öyle çokta aman aman kalıcı değil ama güzel yani o fiyata göre iyi...
gözün aydın canım benim :)
slm lar bayanlar bende 3 sene önce extraordinary kullanmıştım ve 3 senedir arıyorum bu parfümden yok müthiş bi kokuydu artık bu parfüm üretilmiyormu yada nerden tremin edebilirimmmm

bu parfüm üretilmior şuanda takip ederseniz belki ilerleyen zamanlarda tekrar üretmine başlanır ..

kızlar benim avona 8.50 kargo borcum vardı faturama yansımıştı ödedim borçlarımı kargo ücretli olan borcumuda ilk defa kargo ücreti ödeme mağduru olduğum için sormak istedim sizlere daha sonraki faturalarda bu ödediğimiz kargo ücreti bizden düşüyormu benim faturamdan 8.50 düşmüşte

Teşekkür ederim =)):71: Kardeşlerim merak ettide baya, almayı düşünüyoruz değişik koku olsun diye.. :12:

benim kargom hala gelmedi ya.. sistemde hala sevkiyata hazırlanıyor diyor :84:

cnm ben dün aradım avonu söylendim kızdım niye bu kadar gecikiyor diye yoğunluk falan varmış dediler bugun kargolanır dedıler gercektende öyle oldu su an kargoda bugun gelicek sen de ara cnm bence. tel 473 11 11

kızlar nihayet bugün kargom geliyor:64: k6 katoloğunu çok merak ediyorum gerçi ilkşahcım sayesınde gördüm tşk ederim cnm :71:

Back
X