Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl koymuyolar canım yaa. Katalogta ne işi var ozmn ay çıldırcam! onun yerine Hawaiian Shores Vücut Spreyini aldım. Onun kokusu nasıl ki :26:
siparişlerim 270den az tutacak diye ve bir daha satış yapmıycam diye katalog girmedim ve siparişlerim tam 270 tuttu banyo seti gümbürtüye gitti![]()
Temsilcini arayıp iptal ettirebilirisn canım faturalanmadan. Ama tabi panorama'dan siparişn varsa eğer bi dahaki girdiğinde stok sorunu olablr.
Nasıl koymuyolar canım yaa. Katalogta ne işi var ozmn ay çıldırcam! onun yerine Hawaiian Shores Vücut Spreyini aldım. Onun kokusu nasıl ki :26:
siparişlerim 270den az tutacak diye ve bir daha satış yapmıycam diye katalog girmedim ve siparişlerim tam 270 tuttu banyo seti gümbürtüye gitti![]()
kızlar yaa deli olacam sizdede şöyle bir uyarı çıktımı bedava ürünlerinizi seçin die bn zaten kazanılan promosyonların kodunu girmştm seçtgmde tekrardan listeye ekliyor üstelik tamam diyorum gene aynı uyarı resmen 45 dakikadır siprş veremıyrm.![]()
bence little black dressi stoğa koymadılar canım
bişey sormak istiyorum bu little black dressi parfümçok mu güzel hemen bitmiş fiyatı 60 tl değilmi indirimde de gözükmüyor yoksa benmi yanlış bakıyorum. Tşk.
hıımmm teşekkür ederim canımcım ben yeni üye oldum 2 tane parfüm ama kalıcı değiller bu parfümün kalıcılığı varmı?Canım k8'de panorama dergisinde o parfümün vücut spreyi olanı var 5,5 tl ondan bahsediyoruz.
Bana göre avon'da en güzel parfüm little black dressben bayılıyorum
![]()
kıslar şu zencefil özlü 3 ü bi arada temizleyici tonik nemlendirici olan ürünü kullanan varmı nasıl bişiii:26:
çok güzel bi ürün tatlım.. o üründen 5 tane sattım 2 tanede bende var.. bu ay bi tane daha sipariş ettim ben çok memnunum müşterilerimde çok memnun
hıımmm teşekkür ederim canımcım ben yeni üye oldum 2 tane parfüm ama kalıcı değiller bu parfümün kalıcılığı varmı?
mrb kampanya 8 de indirimli erke parfümünden urban edge nasıl ya da hangisini önerirsiniz