AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Ben de mi girsem acaba siparişlerimi ya ama akrabalardan bişeyler alanlar oluo kataloğu bi göstereyim bakalım boşuna kargo vermeyeyim.

Nasıl koymuyolar canım yaa. Katalogta ne işi var ozmn ay çıldırcam! onun yerine Hawaiian Shores Vücut Spreyini aldım. Onun kokusu nasıl ki :26:

bende anladım tatlım bu kadar çabuk bitmesi imkansız gibi geliyor ama herkes bizlerden önce kapmıştır nasıl kapıyorlar anlamıyorumki hawaiianı ben sevmedim :25: beğenmessen iade edersin tatlım

siparişlerim 270den az tutacak diye ve bir daha satış yapmıycam diye katalog girmedim ve siparişlerim tam 270 tuttu banyo seti gümbürtüye gitti :53:

siparişlerim 270den az tutacak diye ve bir daha satış yapmıycam diye katalog girmedim ve siparişlerim tam 270 tuttu banyo seti gümbürtüye gitti :53:

Temsilcini arayıp iptal ettirebilirisn canım faturalanmadan. Ama tabi panorama'dan siparişn varsa eğer bi dahaki girdiğinde stok sorunu olablr.

kıslar şu zencefil özlü 3 ü bi arada temizleyici tonik nemlendirici olan ürünü kullanan varmı nasıl bişiii:26:

canım faturalanmadan iptal ettir bence de.yazık günah o kadar emek vermişsin temsilcini ara hemen belki siparişi iptal etmeden ekleme yaptırırlar.ben bi ürün girmeyi unutmuştum yapmıştı temsilcim nasıl bilmiorum ama.

kızlar yaa deli olacam sizdede şöyle bir uyarı çıktımı bedava ürünlerinizi seçin die bn zaten kazanılan promosyonların kodunu girmştm seçtgmde tekrardan listeye ekliyor üstelik tamam diyorum gene aynı uyarı resmen 45 dakikadır siprş veremıyrm. :(

kızlar yaa deli olacam sizdede şöyle bir uyarı çıktımı bedava ürünlerinizi seçin die bn zaten kazanılan promosyonların kodunu girmştm seçtgmde tekrardan listeye ekliyor üstelik tamam diyorum gene aynı uyarı resmen 45 dakikadır siprş veremıyrm. :(

bende çıkmadı canım gerçi ben parça parça vericem siparişlerimi de şimdiki sipariş listemde bedava ürünüm yok sadece o karpuzlu vücut spreyinden 2 tane yazdım krem alcam 1 tane promosyon olarak bu var siparişimde

bişey sormak istiyorum bu little black dressi parfümçok mu güzel hemen bitmiş fiyatı 60 tl değilmi indirimde de gözükmüyor yoksa benmi yanlış bakıyorum. Tşk.

Canım k8'de panorama dergisinde o parfümün vücut spreyi olanı var 5,5 tl ondan bahsediyoruz.
Bana göre avon'da en güzel parfüm little black dress (: ben bayılıyorum :12:

kıslar şu zencefil özlü 3 ü bi arada temizleyici tonik nemlendirici olan ürünü kullanan varmı nasıl bişiii:26:

çok güzel bi ürün tatlım.. o üründen 5 tane sattım 2 tanede bende var.. bu ay bi tane daha sipariş ettim ben çok memnunum müşterilerimde çok memnun

çok güzel bi ürün tatlım.. o üründen 5 tane sattım 2 tanede bende var.. bu ay bi tane daha sipariş ettim ben çok memnunum müşterilerimde çok memnun

teşekkür ettim canım bende alayım o zaman:34:kocaman oldum hala sivilce çıkmaya çalışıyo yüzümde tekrarmı ergen oluyorum ne:52:

mrb kampanya 8 de indirimli erke parfümünden urban edge nasıl ya da hangisini önerirsiniz

Back
X