Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takım öncüm dün akşam beni aradı. avonu bırakacağım için açmadım. 2 saat konuşup ikna etmeye çalışır çünkü.
biraz önce gene aradı açmadım. mesaj attı diyor ki: canım bana döner misin önemli bilgi vermem gerekiyor. ne kadar önemli ki merak ettim ama açmıcam![]()
aç bilgiyi öğren tamam teşekkürler de kapat
![]()
hayırdır cnm sen nıye bırakıyorsun ?
:90: evt nerdeyse çoğu öyle ztn :86: yok cnm ne olck ki kmblr ne dicekti açardın dinlerdin snra işim var şimdi diyip kapatrdın öğrenmiş olurdun hem:93:iyi fikir ama 2dk konuşmaz ki o bik bik susmuyorbenim bilmediğim birşey mi oldu ki avonda
![]()
hep zararda çıkıyorum ya nasıl oluyor anlamıyorum. hesabımıda iyi tutuyorum ama para hep eksik oluyor. cebimden ödemekten çok sıkıldım.artık arkadaşlarımdan alışveriş yapcam
![]()
ya arkadaslar aranızdan hangınız facebookta benım dun ekledıgım resımlerımı paylasıyorsunuz ya. lutfen hangınızsenız cıkıp söyleyın ve silin resımlerımı. facede bı baktım dun ekledıgım urunlerımın resımlerı eklenmıs kendı cektıklerınızı paylaşın. ılkkez ürünlerimin resımlerını ekledım pişman oldum
benimkilerde var birisi yapıyor ucuz makyaj üürnleri diye ama bende bilmiyorum burdan mı olduğunu . fotoları bu siteden alnmş cünkü bende gördüm söyledim ama kadın oralı olmadı
evt gnlde oluyo bi tane de olsa bnm yurdumda da vardı özelde kalıyodum ama bakalım o hala orda mı ya da bnm arkdaş çevrem var ztn okulda yurtta onlarla ilgilenirim onlara satarım daha iyi de olur bnm açımdan ama şu an ben de zarardayım oriflame markasının ürünlerini kullanmadım bn ama iyi diyolar ama bnce alıcısı yok etrafta adını bilen bile pek yok ki ben adını daha geçen duydum bi arkdş okulda yapıyodu avonu çok öncelerden biliyorum ve kullanıyorum istersen sn de ona yönel ama sn bilirsin tbi etkilemiş gibi olmyaım hani avondan bşyler almak istedin ya o bakımdan ddim cnm.euthanasia haklısın canım aslında herkesin bi yakını var ve okulda falan hiç bi şekilde bakan olmuyo ben aslında oriflame üyeyim ama 2 aydır sipariş vermiyorum çünkü zarardayım resmen
ya arkadaslar aranızdan hangınız facebookta benım dun ekledıgım resımlerımı paylasıyorsunuz ya. lutfen hangınızsenız cıkıp söyleyın ve silin resımlerımı. facede bı baktım dun ekledıgım urunlerımın resımlerı eklenmıs kendı cektıklerınızı paylaşın. ılkkez ürünlerimin resımlerını ekledım pişman oldum
sn nasıl gördün ki peki cnm şaşırdım valla vallahi bn de ekledim ama yüz resimlerini eklemeye çekiniyorum nolcağı belli olmaz diye:96:
bu avoncu kadın benım lıstemde eklıydı bı baktım şok oldum..
bn de barbie'nin yazdığını yazdım çıktı direkt hakkaten çoğu ürün resmi bu siteden alınmış ve cnm snn dün eklemiş olduğun resimler var barbie'nin eklediği resimler de var hayır anlamış değilim neden alıyo ki google a yazınca çıkıyo ztn görsellerde Allah Allah
ya cnm okadar sinirlendimki anlatamam ya evet gördunmu benım resımlerım. bıde bütün ürünlerim geliş fiyatıuna yazmıs aman yarabbım ben ıkı saat onları cektım ekledım kadın hop hazıra kondu. evet googleda var duvarına yazdıklarımıda okudunmu özlem olan benim
evt cnm anladım hiç cvp vermemiş ama o grubun ismi de ne öyle ya böyle şeyleri gördükçe hiç yapasım gelmiyo avon fln![]()
benımde var sayfam ama ben keleş meleş yazmıyorum seviyesiz ,işte
Kim yapıyo acaba bu sayfadan biridir mutlaka merak ettim:44:
Kim yapıyo acaba bu sayfadan biridir mutlaka merak ettim:44: