AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

slm kızlr uzun aradn snra grdm sonunda topiğehiç vktm olmuyor işe grdktn snra özldm szleri bnada msj geldi saç boyası hedyesi içn. hani avonun bi sitesi vardı foto eklıyoduk saç rengimizi çıkarıodu. onun lınkını bien yzrsa sevnrm.şmdiden tşkrler öpüldnz şekerler.

kızlar bişey sorcam. ben sipariş verdim ve ertesi gün takım öncüm de girmiş sipariş. dedi ki eve gelirse geri gönder. sonra baktım onun verdiği siparişin adresi yanlışmış. dedi o zaman geri gider hiç sorun olmaz. olmaz de mi?

evet yolladım aynen bna da biraz tuhaf geldi otomatik mesaj değilmiş gibi ama önceden avondan geldiği için msj yolladım başka km yollıcak sonuçta ve kontör fln da gidiyo yani yolladk bklm gelcek mi:97:

sn de tö ne verirsin cnm boşa gitmesin siparişler

takım oncumu bılmıyorumkı ben oylesıne ınternet sıtesınden form doldurdum bugun avon musterı temsılcısını aradım kayıt ıcın 10 gun ıcınde doneceklerını soyledıler.o zamana kadar katalog suresı bıter:(((

takım oncumu bılmıyorumkı ben oylesıne ınternet sıtesınden form doldurdum bugun avon musterı temsılcısını aradım kayıt ıcın 10 gun ıcınde doneceklerını soyledıler.o zamana kadar katalog suresı bıter:(((

10 günden kısa bir süre içinde de dönebilirler merak etme ama takım öncünü öğren kim olduğunu büyük ihtimal çevrenden biri olur internetten başvurduğuna göre

kızlar günaydınnn,
Avon oje tırnaklarımda sararma yaptı :20: sizde karşılştınız mı daha önce böyle bir durumlaaa :26:

Bende avona katılmaya karar verdım dun ımternetten basvuru yaptım ama bana 10 gun ıcınde doneceklermıs ya o zamana kadar katalog suresı bıtecek ustelık katalog bır yerden elıme gectı sıparıs toplamaya baslamıstım bıle...

canım 02124731111 nolu telefonu ara ve izah et bu ayki katalog bitmeden üye olmak ve siparişimi vermek istiyorum de böylelikle seni aramalarını hızlandrımış olursun

arkadaşlar ben 487 tllik sipariş verdim ve 10 tanede katalog ekledim.Bu ayki siparişim bu kadar diye düşünmüştüm ama daha sipariş verenler oldu 550 yi geçtim.Şimdi tekrar vercem bunada 10 tane katalog eklersem 9+9=18 tl katalog parası ödiycem ama hepsini bir verip 20li katalog ekleseydim 15 tl ödiycektim bunu düzeltebilirmiyim ?

arkadaşlar ben 487 tllik sipariş verdim ve 10 tanede katalog ekledim.Bu ayki siparişim bu kadar diye düşünmüştüm ama daha sipariş verenler oldu 550 yi geçtim.Şimdi tekrar vercem bunada 10 tane katalog eklersem 9+9=18 tl katalog parası ödiycem ama hepsini bir verip 20li katalog ekleseydim 15 tl ödiycektim bunu düzeltebilirmiyim ?

yeni siparişine 20li katalog ekle gelen siparişinle 10lu kataloğu iade edebilrsin

kızlar bişey sorcam. ben sipariş verdim ve ertesi gün takım öncüm de girmiş sipariş. dedi ki eve gelirse geri gönder. sonra baktım onun verdiği siparişin adresi yanlışmış. dedi o zaman geri gider hiç sorun olmaz. olmaz de mi?
tö n snn adına mı girmiş siparişi bn tam olarak anlamadım:44: snn adına verdiyse ve geri dönmezse kargoda bekler ve snden ödeme beklerler snrm tam olrk bilmiyorum ama sn bunu takip et bi snn adına verildiyse bn böyle bi sipariş vermedim dersin yoksa ödemek zorunda kalablrsin snn adınaysa

Back
X