AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

panoramayı çok merak ediyrm kızlar gelecek ay ki hediyeler ne acaba gerçi artık hedyeleri cok basitleştirdiler 350 tlye kek kalıbı cok saçma geldi bana:)

350tl ye polar bataniye çift kişilik 670 tl ye çift kişilik nevresim takımı ve bataniye

çok teşekkür ederim. ayrıca kataloğu paylaştığın için de teşekkür ederim her ay buradan takip ediyorum siparişim olmadığı zaman emeğine sağlık çok zahmetli bi iş bence :)

bademciklerim şişti bugün birde keyfim yok ama saatler sürsede yüklerim sizin yerinizde bende bekliyor olabilirdim şuan ve nasıl bişey biliyorum üstelik ben sabırsızımdır

k12 yi yükleyen arkadaşa çok teşekkürler sayfalar eksikmi sanki az gibi geldi bana bide panaromada yok eksikleride başkası yüklese keşke

öyledir inş:)) acaba takı seti küpe ve kolye ayrı ayrı mı..ama ölede olmazki hadi bakalım kolin gelsin söylersin canım

hediye olan takı seti geldi bugun resmini AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım konusuna koydum kolye bilezik ve küpeymiş valla neden geldi anlamadım ama genede sevındım guzelmıs he bıde bedava olması daha guzel

bademciklerim şişti bugün birde keyfim yok ama saatler sürsede yüklerim sizin yerinizde bende bekliyor olabilirdim şuan ve nasıl bişey biliyorum üstelik ben sabırsızımdır

gecmiş olsun canımm.ben şeyi soracaktım katalog fotografları yüklüyorsun ya en son saat 17:58 yazıyor..acaba yüklemiyormu? yada aramı verdin şekerim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…