AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

hoşbulduk canım:73:,içimi rahatlattın çok sağol:71:

mrb arkadaslar 4gün önce bende kayıt oldum henüz temsilci numaram şifrem falan gelmedi ama sorum su kayıt yapan bayan ilk siparişi biz veriyoruz sonraki siparişlerini kendin vereceksin dedi böle bi zorunlulukmu var acaba tuhaf geldide bana:26:cvp verirseniz sevinirim

kızlar hepsini okumam mümkün olmadığından bişey sorucam,ben avona bugün kayıt oldum henüz temsilci numaramı falan yollamadılar satış yapmak için değilde avonun özellikle parfümlerinden almak istediğim için başvurdum çünkü etrafımda sipariş verebileceğim hiçbi tanıdığım yok daha önce vardı ama istediğim parfüm ve kremlerin yarıdan fazlasını kullanıp getirdiği için kimseye güvenemez oldum,neyse bugün kaydımı yapan takım lideri bana ilk siparişte en az 85 tl.lik ürün sipariş etmemi aksi halde üyeliğimin iptal olacağını söyledi böyle bişey varmı zira biraz parası fazla geldi bana o yüzden kara kara düşünüyorum bana yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim:59:
hoşgeldin canım ben de başlangıçta sadece kendim alırım diyordum üstelik yeni de doğum yapmıştım dışarı da çıkamıyordum ama sonra birden her şey dğeişiveriyor çevrende eminim avon almak isteyecek birileri çıkacak yani satış da yapacaksın:)
canım 3 kampanya içinde sipariş vermezsen üyeliğin bitiyor ama bu 3 ay içinde de 85 tl altında siparişin olursa kargo ödememek için başka sipariş de girip sonra iade edebilirsin zor bir şey değil.
sözleşmeyi herkes yapcak mı???yapılmasa sorun olur mu acaba???
sitede yasal zorunluluk diyor ama ben de uzun süredir internetim olmayınca anlayamadım bir ara ben yapıyordum ama karışık iş yahu.
mrb arkadaslar 4gün önce bende kayıt oldum henüz temsilci numaram şifrem falan gelmedi ama sorum su kayıt yapan bayan ilk siparişi biz veriyoruz sonraki siparişlerini kendin vereceksin dedi böle bi zorunlulukmu var acaba tuhaf geldide bana:26:cvp verirseniz sevinirim
canım ben üye olduğumda da öyleydi ama sonradan değişti istersen beraber sipariş verin.

yokluğum da dönüşüm de fark edilmedi sanırım :52:

Bnm de de kargom geldi birkaç bşy almıştım ürün hakkında yorumlara geçeyim.
Pink sunrise ruj rengi açık bi renk sequin e benziyo ama açmadım tabi siparişti. Erikli ve vanilyalı vücut spreyi güzel kokuyodu sanki ama sıkmadm o da siparişti.sIKIŞTIRILMIŞ PUDRAYI KENDİME ALMIŞTIM güzeldi rengi fln uydu ten rengime açık rengi.onu beğendim.beau çantayı da çok beğendim ama pek kullanışlı sayılmaz bi de basit geldi birazcık o fiyatın a göre yani 5 tl olsa alırdım 8küsura geldi:37:ama yine de hoş takip edicem düşmez ama olsun belki kafama eser de pahalıyken alırım:51:şu üçlü takılan yüzüklerden kuzenime ve kendime almıştm kendimnk,leri açtım ve taktım çok zarif duruyolar.yasmine takı setini pek beğenmedim bvileklik büyük geldi kolyesi güzel küpelerini takmadım.yüz için ağda bandı aldım ama henü z kullanmadım.graphite ve black göz kaleminden aldım dha önce kullanmştm ztn güzeller gayet. 2 tane colortrend maskara siparişti bi de bu kdr.haa bi de silver maskara mı ne vardı meraktan aldım kullanrm değişik bşy diye ama pek bi fark göremedim belli olmuyo yani çok dikkatli bakması lazım birinin diye düşünüyorum gerçi akşam sürdüma ama bilemicem bn iade ediyorum onu.

Şekercik hoşgeldin.Ben kk ya yeni üyelerden sayılrıım ama başalrda bütün sayfaları okuduğumdan snn de yorumlarını görmüştüm o yüzden pek yabancı sayılmam sana:79:

Yeni supershock hakkında düşünceleriniz neler kızlar ? Titreşimli mascara aldım daha yeni ama hiç memnun kalmadım. Eğer bu güzel değilse boşuna almıyım dıye dusunuyorum .. :31:

hoşgeldin canım ben de başlangıçta sadece kendim alırım diyordum üstelik yeni de doğum yapmıştım dışarı da çıkamıyordum ama sonra birden her şey dğeişiveriyor çevrende eminim avon almak isteyecek birileri çıkacak yani satış da yapacaksın:)
canım 3 kampanya içinde sipariş vermezsen üyeliğin bitiyor ama bu 3 ay içinde de 85 tl altında siparişin olursa kargo ödememek için başka sipariş de girip sonra iade edebilirsin zor bir şey değil.

sitede yasal zorunluluk diyor ama ben de uzun süredir internetim olmayınca anlayamadım bir ara ben yapıyordum ama karışık iş yahu.

canım ben üye olduğumda da öyleydi ama sonradan değişti istersen beraber sipariş verin.

cvbın için tsk ederim canım

avonun sitesine gir canım temsilci girişi var onun altında şifremi unuttuma bas site seni yönlendircek avona kayıt olurken verdiğin telefon numarasını ya da msn adresini yaz belki şifre alabilirsin

Son düzenleme:

benim müşterilerim iade etmiyor hiç çok şkrr aman bende kendim doldurur kendim imzalar yollarım bide uyuyanı uyandırıpda iadelerle uğraşmayımm hiçç
arkadaşlar ben k12den göz farı fırçası,pudra fırçası ve kabuki almak istiyorum aranızda varsa kullanlar memnunmu_?
fırçaları güzeldir şahsen ben müşterilerim çok beğenirler

bu arada kargom geldi gündüz ama eşimin iş yerine çatlıycam meraktan eşimin işten gelmesini bekliyorum son bir buçuk saatttt

canım 350 tl satış yapmamız lazım k12 panaromasında. böyle yapıyolar sınırı genelde zaten

kampanya 10 dan kazanmış olduğum hediye çatlamış geldi değişime yolladım :( 9 dan kazanmış olduğum hediye de çatlaktı değişime yolladım yine kusurlu geldi :(

Son düzenleme:
ya bence o formu her müşteriye uygulamak gerekmiyo. sadece ilk kez satış yaptığımız tanımadığımız insanlara yapılabilir bence bu da bize avantaj sağlar onlara da daha güvenilir gelir. bir de o müşteri formunun tüm sayfaları bitince avona gönderilcekmiş tekrar istenebilirmiş ücretsiz. açıp da tek tek inceleyeceklerini sanmıyorum kime ne sattıklarını. sadece bizim için bi güvence gibi müşterilerin de vazgeçme hakkının olduğunu hatırlatmak için yapmışlar. ama saçma tabiki hiç gerek yoktu bence zaten değiştirmek isteyen veya iade eden geliyo. kaldı ki 3 kampanya hakkımız hala devam ediyo. sadece müşteriler 7 gün içinde bildircekler bize .

biliyorum canım da bazen değişebiliyor tatlım yıllardır avoncuyum :9: dün buldum avonun sitesinden tatlım yine de teşekkürler :54::16:

rica ederim canım evet değişebiliyo dediğin gibi de şu 3-4 kampanyadır limit böyle sinir oluyorum hatta bi ara ne güzel 295 falan yapmışlardı

kampanya 10 dan kazanmış olduğum hediye çatlamış geldi değişime yolladım :( 9 dan kazanmış olduğum hediye de çatlaktı değişime yolladım yine kusurlu geldi :(

aaaa :53: hemde değişime yolladığın halde tekrar kusurlu geldi ha yapcak bişey yok yine gönder canım şans işte :59:

rica ederim canım evet değişebiliyo dediğin gibi de şu 3-4 kampanyadır limit böyle sinir oluyorum hatta bi ara ne güzel 295 falan yapmışlardı

evet tatlım şimdi limitleri yükseltebilirler kış sezonuna girdik artık yazın fazla müşterimiz olmaz herkes tatildedir falan diye diye düşünüp limiti düşürüyorlar sanırım bu kampanyada ki hediyeyi hiç beğenmedim ben :63:

aaaa :53: hemde değişime yolladığın halde tekrar kusurlu geldi ha yapcak bişey yok yine gönder canım şans işte :59:

evet canım yeşil tabaklar kusurlu geldi :85: tekrar yollucam aslında fazla kusuru yok ama olsun bedavaya almıyoruz hediyelerimizi kusursuz yollasınlar demi canım

Son düzenleme:
evet canım yeşil tabaklar kusurlu geldi :85: tekrar yollucam aslında fazla kusuru yok ama olsun bedavaya almıyoruz hediyelerimizi kusursuz yollasınlar demi canım

kesinlikle katılıyorum zaten parasını çıkarıp yolluyolar göndersinler kusursuz olanını:61: katalog fiyatlarının bu kadar yüksek olmasından da hiç memnun değilim:63: düşürseler keşke

Back
X