AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Bu bebekleri yine istiyoruz bunlar benim favorilerim luxe lace serisi litfen mail atın hepiniz tekirar koysunlar liiiiittttffeeeeennnnn!Avon niye bu bebekleri kaldırıyoesun o kadar kaldırılacak şey variken niye ha niye?

11727.jpg

11813.jpg
seni öpmeye koklamaya doyamadım biri geldi aldı elimden tutamadım buna karşı konulmaz biliyorum göz göre seni kaybediyorummm(bundan mevcuttu arkadaşım kaptı gitti bi daha koymadılar vay anasını bu kadarı da olmaz)en sevdiğim farımdın farımdın sen benim canımdın sen benim kanımdın canımdın ....kalbimin sultanısın sen benim baştacımsın ...canımsın canımsın off!öbür farlarımı alsa hiç umrumda bile olmazdı aneyy!Bu Farın Adı lace hues yavrılar..

11985.jpg
buraları yıkılıyo benden yıkılıyo her gün peşime bi bıyıklı takılıyo...Ben seni seçtim tahminin doğru yasla başını degajeme doğruuu! Pout seni istiyorum bebeğim...

12054.jpg
Bu sayfa avon un rusya ya da benzeri bir ülkeden örinek aldığım sayfa, kızlar afet bu farlarda yine dörtlü farlardan şimdi yoklarr..Güzele ne yakışmaz di mi?

12110.jpg
bunu da makyaj tekniğini beğendiğim için koydum siyah kalem alta üste renkli kalem en üste kahverengi altın tonlarında far süferr!

12167.jpg
bu rujun aynısını bilenler litfen bana ismini söylesinler ama tıpıkısı gibi olucak mersi ...Başka markadan da olebilir ..

12232.jpg
bu takılarda Türkiye de satılmeyor neden?avon temsilcileriiii bi şey yapın yav!Bunlar pek rusa da benzemiyor yunanlı filen olmasın alfabelerine bakınca bilemiyorum..

12257.jpg
eskiden 2010 senesinde tırnak süsleri de varmışş.:54::65::64::26:

Son düzenleme:
bu bebekleri yine istiyoruz bunlar benim favorilerim luxe lace serisi litfen mail atın hepiniz tekirar koysunlar liiiiittttffeeeeennnnn!avon niye bu bebekleri kaldırıyoesun o kadar kaldırılacak şey variken niye ha niye?

11727.jpg

11813.jpg
seni öpmeye koklamaya doyamadım biri geldi aldı elimden tutamadım buna karşı konulmaz biliyorum göz göre seni kaybediyorummm(bundan mevcuttu arkadaşım kaptı gitti bi daha koymadılar vay anasını bu kadarı da olmaz)en sevdiğim farımdın farımdın sen benim canımdın sen benim kanımdın canımdın ....kalbimin sultanısın sen benim baştacımsın ...canımsın canımsın off!öbür farlarımı alsa hiç umrumda bile olmazdı aneyy!bu farın adı lace hues yavrılar..

11985.jpg
buraları yıkılıyo benden yıkılıyo her gün peşime bi bıyıklı takılıyo...ben seni seçtim tahminin doğru yasla başını degajeme doğruuu! Pout seni istiyorum bebeğim...

12054.jpg
bu sayfa avon un rusya ya da benzeri bir ülkeden örinek aldığım sayfa, kızlar afet bu farlarda yine dörtlü farlardan şimdi yoklarr..güzele ne yakışmaz di mi?

12110.jpg
bunu da makyaj tekniğini beğendiğim için koydum siyah kalem alta üste renkli kalem en üste kahverengi altın tonlarında far süferr!

12167.jpg
bu rujun aynısını bilenler litfen bana ismini söylesinler ama tıpıkısı gibi olucak mersi ...başka markadan da olebilir ..

12232.jpg
bu takılarda türkiye de satılmeyor neden?avon temsilcileriiii bi şey yapın yav!bunlar pek rusa da benzemiyor yunanlı filen olmasın alfabelerine bakınca bilemiyorum..

12257.jpg

canım bu farlardan k 12 nin panaromasında var zaten..k13 te de olur büyük ihtimal:3::3::52:

Bu bebekleri yine istiyoruz bunlar benim favorilerim luxe lace serisi litfen mail atın hepiniz tekirar koysunlar liiiiittttffeeeeennnnn!Avon niye bu bebekleri kaldırıyoesun o kadar kaldırılacak şey variken niye ha niye?

11727.jpg

11813.jpg
seni öpmeye koklamaya doyamadım biri geldi aldı elimden tutamadım buna karşı konulmaz biliyorum göz göre seni kaybediyorummm(bundan mevcuttu arkadaşım kaptı gitti bi daha koymadılar vay anasını bu kadarı da olmaz)en sevdiğim farımdın farımdın sen benim canımdın sen benim kanımdın canımdın ....kalbimin sultanısın sen benim baştacımsın ...canımsın canımsın off!öbür farlarımı alsa hiç umrumda bile olmazdı aneyy!Bu Farın Adı lace hues yavrılar..

11985.jpg
buraları yıkılıyo benden yıkılıyo her gün peşime bi bıyıklı takılıyo...Ben seni seçtim tahminin doğru yasla başını degajeme doğruuu! Pout seni istiyorum bebeğim...

12054.jpg
Bu sayfa avon un rusya ya da benzeri bir ülkeden örinek aldığım sayfa, kızlar afet bu farlarda yine dörtlü farlardan şimdi yoklarr..Güzele ne yakışmaz di mi?

12110.jpg

12167.jpg
bu rujun aynısını bilenler litfen bana ismini söylesinler ama tıpıkısı gibi olucak mersi ...Başka markadan da olebilir ..

12232.jpg
bu takılarda Türkiye de satılmeyor neden?avon temsilcileriiii bi şey yapın yav!Bunlar pek rusa da benzemiyor yunanlı filen olmasın alfabelerine bakınca bilemiyorum..

12257.jpg

rival de loop ruj 14 ama bu kadar kremsi deyil altına nemlendirici sürmen lazım bu tona çok yakın ben aldım kullanıyorum hatta 2 adet aldım:12:

az önce bu ayın siparişini verdim bakalım
size bişey sorcam bu ayak kremleri var ya bi balsam bi pürüzleştiren krem bi de nemlendirici hangi sırayla sürmek lazım önemli mi?

cnm geçen ay indirimde olan seriden bahsediyorum tarçın portakal yeni seri ben eski olanlardan aldım ama diyorum ki bi sırası varmı ben kafama göre sürüyorum da:)

anladım canım ben onları ilk önce eski seriden olan footwoorks ayaklar için arındırıcı scrup ile kullanmaya başlıyorum sonrada yoğun bakım kremini sürüyorum sonrada koku giderici ayak spreyini sıkıyorum diğerlerinden daha almadım topuk yumuşatıcı kremden de aldım da daha kullanmadım canım

cnm geçen ay indirimde olan seriden bahsediyorum tarçın portakal yeni seri ben eski olanlardan aldım ama diyorum ki bi sırası varmı ben kafama göre sürüyorum da:)

ama bence sırası bu seride şu şekilde olabilir ilk önce topuk yumuşatıcıyla başlayıp sonra pürüzsüzleştirici ayak kremini daha sonra yumuşatıcı ayak balmını ondan sonra da koku giderici ayak spreyini sıkabiliyorsun topuklu ayakkabı giyiyorsan da ayağın vurmasın diye sürtünmeye karşı stik kullanırsın sıralama doğrumu oldu bilmiyorum tatlım :9:

Son düzenleme:
far awayı çok beğeniyorum ama bugun sınıfta sıktım erkekler güzel değil falan deyince bende koydum bi köşeye duruyo erkek arkdaşımda beğenmemişti zaten. treselle yide bi arkadaşım kullanıyo ama kalıcı değil heralde kokusunu hiç alamadım ondan. little black dresside bi zamanlar çok kullandım şimdi boğuyo beni midemi acayip bulandırıyo kokusu galiba rare gold alıcaaam daha önce kullanmıştım çok kalıcıydı ve beğenmiştim ama onun kokusunuda yaşlı fizik hocamda duyunca soğumuştum :1: bakıcaz artık :1:

kızlar günaydın,burda solutıons serisinden memnun kalmadığımı söylemiştim.ben onları k9 da aldım, gece ve gündüz kremini iade etmek istiyorum. Olur değil mi ? daha önce kullandığım ürünü iade etmemiştim de hiç.yüzüm hep sivilce :14: iade sebebine ne demeliyim :26:

kızlar günaydın,burda solutıons serisinden memnun kalmadığımı söylemiştim.ben onları k9 da aldım, gece ve gündüz kremini iade etmek istiyorum. Olur değil mi ? daha önce kullandığım ürünü iade etmemiştim de hiç.yüzüm hep sivilce :14: iade sebebine ne demeliyim :26:

cildime uygun değil kısmını işaretlesen yeterli canım. iadede problem olmuyor bir iki gün içinde hesabınad gözüküyor.

sonunda avondan ilk siparişlerim geldi çok beğendim,bu arada k12 de jel eye linerler var daha önce kullanan oldumu aranızda akma dağılma gibi şeyler yapıyormu merak ettim?:34:

kızlar k12 son sayfada 3 gruptan birer ürün diyor ya üç ürünüde parfüm seçemiyoruz değil mi ?

çok mantıksız bir soru mu oldu :26:

çok ucuza gelir değil mi o zaman

merhaba bayanlar k11 macadamia özlü saç kremi var naturalsın sizce nasıl ? ben avonun saç kremlerini sevmiyorum advance technıquse i özellkle naturalsın kıvamı nasıl advance e benziyomu ?

Back
X