Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
katalog gelemdimiiii dahaaa yaaaa kimseyee :)))
benim kargo şimdiye gelirdi ama( gelemdi sabah 9 dedim mi kargocum kapımda biterdi ama
(
kızlar ben sipariş giricemfakat müşteri sözleşmesinden hiçbişiy anlamadım:26:
Onu doldurmadan sipariş verilmiyo mu?Zaten kendime alıcam ve sonrasında iade yapılıyo mu?
ya onlar yazdırılcak imzalancak 3 şeklide en üstteki defterde kalıcak alttaki müşteriye biride sende kalıcakmış... sonra o koçanlar 28 mi ne sayfa sonra kargocuyla firmaya yollancakmış ve yapmak zorundaymışız valla ben hepsini kendim alıyo gibi imzalamayı düşünüyorum :) yaniii normalde avon karlı vergi yani şöle sölüm bi mağzada satış yapamdığı için kira olayı yok şimdi sanırım devlet bunu çıkarmış aslında iyi uygulama :) daaa sıkıntı yaabana cevap verecek kimse yok mu?![]()
ya onlar yazdırılcak imzalancak 3 şeklide en üstteki defterde kalıcak alttaki müşteriye biride sende kalıcakmış... sonra o koçanlar 28 mi ne sayfa sonra kargocuyla firmaya yollancakmış ve yapmak zorundaymışız valla ben hepsini kendim alıyo gibi imzalamayı düşünüyorum :) yaniii normalde avon karlı vergi yani şöle sölüm bi mağzada satış yapamdığı için kira olayı yok şimdi sanırım devlet bunu çıkarmış aslında iyi uygulama :) daaa sıkıntı yaa
sipariş verebilirsinn cnm onla alakası yok o fatura fiş gibi düşün işte
işte onu hiç bilmiyorummmmteşekkürler canım
Peki iadelerde sorun olur mu
bence o ürünler hemen hemen aynı fiyata geliyo o 4lü far sürüyosun hiiç belli olmuyoooKızlar şu partiye hazırlık paketinden alan oldumu acaba? Orjinal boydamı oluyor fiyat uygun gibi geldi bana düşünceleriniz?
benim 2 gibi falan gelmesi lazımhesaplarıma göre kargo takipten baktım
bana mesaj geldi dün kargonuz şubede diye arıyorum yok diyolar kargo cu gelmiş gitmiş bile sabahh hayallerim yıkıldı:2::2: