AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

malesef her siparişte 85 tl lik kargo limiti var canım.. siparişlistende ürünlerin kodunu girdiğinde eger stokda ürün kalmışsa stoğu bitmiştir diye yazar.kendin bu şekilde deneyerek görebilirsin

kızlar ben sipariş giricemfakat müşteri sözleşmesinden hiçbişiy anlamadım:26:
Onu doldurmadan sipariş verilmiyo mu?Zaten kendime alıcam ve sonrasında iade yapılıyo mu?

benim kargo şimdiye gelirdi ama :(( gelemdi sabah 9 dedim mi kargocum kapımda biterdi ama :((

cuma günü iadeyolladım hala düşmemişler niyeki işaretleyip imzalamıştım oysaki kabulmü etmediler acaba kabul etmezlerse ne oluyo gerimi yolluyolar?:53:

bana cevap verecek kimse yok mu?:50:
ya onlar yazdırılcak imzalancak 3 şeklide en üstteki defterde kalıcak alttaki müşteriye biride sende kalıcakmış... sonra o koçanlar 28 mi ne sayfa sonra kargocuyla firmaya yollancakmış ve yapmak zorundaymışız valla ben hepsini kendim alıyo gibi imzalamayı düşünüyorum :) yaniii normalde avon karlı vergi yani şöle sölüm bi mağzada satış yapamdığı için kira olayı yok şimdi sanırım devlet bunu çıkarmış aslında iyi uygulama :) daaa sıkıntı yaa
sipariş verebilirsinn cnm onla alakası yok o fatura fiş gibi düşün işte

Son düzenleme:
ya onlar yazdırılcak imzalancak 3 şeklide en üstteki defterde kalıcak alttaki müşteriye biride sende kalıcakmış... sonra o koçanlar 28 mi ne sayfa sonra kargocuyla firmaya yollancakmış ve yapmak zorundaymışız valla ben hepsini kendim alıyo gibi imzalamayı düşünüyorum :) yaniii normalde avon karlı vergi yani şöle sölüm bi mağzada satış yapamdığı için kira olayı yok şimdi sanırım devlet bunu çıkarmış aslında iyi uygulama :) daaa sıkıntı yaa
sipariş verebilirsinn cnm onla alakası yok o fatura fiş gibi düşün işte

teşekkürler canım:16:
Peki iadelerde sorun olur mu

Kızlar şu partiye hazırlık paketinden alan oldumu acaba? Orjinal boydamı oluyor fiyat uygun gibi geldi bana düşünceleriniz?

teşekkürler canım:16:
Peki iadelerde sorun olur mu
işte onu hiç bilmiyorummmm
Kızlar şu partiye hazırlık paketinden alan oldumu acaba? Orjinal boydamı oluyor fiyat uygun gibi geldi bana düşünceleriniz?
bence o ürünler hemen hemen aynı fiyata geliyo o 4lü far sürüyosun hiiç belli olmuyooo
bu avoon çok uyanıkkkk :) elinde kalanları bilemme neleri ya bize hediye ediyo karşılığnda bişeyler yapmamızı isteyerek :)))
bi hediye verlyo kaç tane katolg kakalıyo bizee kataloglar çöp :)

kargosu akşam gelecekler saat kaç gibi geliyo peki çok mu geç yok 4-5 gibi falan mı:31: hep mi öyle geliyo bu sefer mi öyle:44:

bana mesaj geldi dün kargonuz şubede diye arıyorum yok diyolar kargo cu gelmiş gitmiş bile sabahh hayallerim yıkıldı:2::2:

bana mesaj geldi dün kargonuz şubede diye arıyorum yok diyolar kargo cu gelmiş gitmiş bile sabahh hayallerim yıkıldı:2::2:

eğer kargoya bırakıldıysa senin alman gerekiyo canım ama yok demişler demek ki dağıtıma çıktı senin kargon tekrar. öfff gelse de biriniz yükleseniz artık çatlıcaz valla:10:

Back
X