AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ayyyyyyy panaromaya bayıldım valla indirim broşüründe de çok iyi şeyler var çok güzellll:8::8::8: raziye06 emeğine sağlık arkadaşım çok tşkler şu kataloğu da bi görseydik çok iyi olcaktı ona göre sipariş vercem bende

signature tek taş yüzük almıştım anneme diğer ay 25tlydi indirim broşüründe şunlara bak şimdi olmuş 19 tl. iade edip başka bi yüzük alıcam panaromadaki 3lü yüzüğü çok beğendim hemde daha cazip:16::16::16:

ya nasıl canım sıkıldı var yaaa şu kolye varya püsküllü onu almıştım kaç liraya kaç liraya düşmüş şu hale bak valla gözüm korktu avondan bişe alıyorum iniyo fiyatı kahvaltı takımı süpermiş ama :)

canım iade et bu katalogdan tekrar al indirimli fiyattan almış olursun

Kızlar bu ay indirim broşürü yok dimi bana gelmedi de.:50:

Şu mavi maskaradan alan varmı nasıl güzelmi ?Bir de jel eyeliner her rengini alıcam inş. bitmeden yetişrim.

Yaklaşık 6 yıldır avon temsilcisiyim kızlar üye olmak isteyen ve merak ettikleriniz hakkında yardımcı olabilirim :16:

bu başlık altında ürün satmak üye ypmak yasaktır yoksa topiğimiz kapanırrr

eline sağlık şekerim yeni kataloga bayıldım alcak bi dünya şey var yeğenlerime bu katalogtan aldım bayram hediyesi ama keşke diğeri bayramdan önce başlayıp gelseydi:/(

Back
X