AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Tam 16.00 da açılıyor canım..

Bu ay İndirim Broşürüde var umarım hepimiz kolayca girer ve hiçbir ürünü kaçırmayız :31:

hay allah heycandan temsilci nomla giriş yapmamışım çok heycanlıyım ondannn azizliğine uğruycaktım az kalsın

ilkşahım sen gerçekten avonu bıraktınmı? şaka yapıyorsun sanmıştım senin gibi birisi avonu nasıl bırakır topikin demir başıydın sen çok üzüldüm inş tekrar başlarsın ayrıca seni unutmak mümkünmü burada herkesin sevgisini kazandın cnm seni seviyoruz sen bizim sanal takım öncümüzsün:16:

naber canım bayadır giremiyorum bende hatırladınmı beni :)

özledim sizleri yaaaawww satmıorum artık kuzum kociş yasakladı :D
ama sizlerle görüşmek istiorum ben msndede gönderin msnlerinizi ekleym hemen 7/24 ordayım :D
bu arada bende şu banyo takımını girsemmi die düşünüorum ya da hiç uğraşmaym :S

5 ürün kaçırdım 586.43lük girdim sipariş
ne kaçırdıgımaakşam bakarım artık kolay gelsin

Çok Şükür Siparişimi Sağ Salim Verdim.İndirim Broşüründe Sadece Oriental Kalpli Kolye'den ; 3 Adet Vardı.Aldım Sanırım.Darısı Sizin Başına Kızlar..:54:

Verdim ben kavaltı takımı duş jeli stokta kalmamış

o kahvaltı takımı çok kötü ben çöpe attım 1 ayda nasıl bir maddeden yaptıysalar artık çöp parçalarıylamı pisliklerlemi nedir altları hep küfledi
mantar oldu pamuk pamuk şok oldum
ilk defa porselen gibi görünen bir tabağın küflediğini gördüm
demekki porselen değilmiş
yani şöyle anlataym bi ekmek unutulur kalır ya küfler böyle yeşil pamuk olur
onun gibi oldu altları hepsinin çamaşır suyu ile yıkadım yine oldu
pazardan aldığım kahvaltılıklarda bile yaşamamştm o olayı

inanmıyorum :47: paranomada temslci progrmyla 150 lik üzeri siprişe çanta alacaktım. sipairşi ikiye böldüm önce130 luk verdim haftaya da 85 lik verecem. galiba 150 yi tek seferde vermek gerekiomuş :/ nolur acil cvp sinrllendm çoook :25:

inanmıyorum :47: paranomada temslci progrmyla 150 lik üzeri siprişe çanta alacaktım. sipairşi ikiye böldüm önce130 luk verdim haftaya da 85 lik verecem. galiba 150 yi tek seferde vermek gerekiomuş :/ nolur acil cvp sinrllendm çoook :25:

yok canım panaromada öyle bişey yazmıyo. ama sen girene kadar çanta stoğu biter sanırım. bende çok sinirliyim şuan tam 150lik siparişim vardı bi baktım kahvaltı seti bitmiş stokta düştü tekrar sinirden köpürüyorum şuan vermedim sipariş falan sinirden:47:

o oriflame de oluodu cnm hala varmı bilmiorum ama 100 bp yani 150 tl ye denk geliyor 150 tl üzeri sipariş verdiğinde broşürdende sipariş verebiliodun öyle bişi

Back
X