- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatunlar Cümleten Selamün Aleyküm..
Bol Kazançlar![]()
slm arkadaslar k13ten colordisiac lipstick rujlardan can't resist coral ve ravishing red almıstım haliyle nasıl oldugunu anlamak için posetini actım denedim begenmedim biri cok cırt renk digeri de cok kırmızı...bu sekilde iade edebiliyomuyuz sorun olurmu
slm arkadaslar k13ten colordisiac lipstick rujlardan can't resist coral ve ravishing red almıstım haliyle nasıl oldugunu anlamak için posetini actım denedim begenmedim biri cok cırt renk digeri de cok kırmızı...bu sekilde iade edebiliyomuyuz sorun olurmu
special35,serelim tsk ederim arkadaslar cvbınız için.bide merak ediyorum bu iadeler i napıo avon tekrar ambalajlayıp satıyomu acaba.sonucta denemek amaclıda olsa kullanılmıs sayılıyo :26:
kızlar, iadeyle ilgili birşey soracağım:
göz farı aldım bu katalogtan ama sonradan beğenmedim, iade etmek istiyorum. yalnız kutusunu atmışım açınca. kutusuz göndersem de kabul olur mu?
merhabalar iyi geceler,
iadeyle ilgili bir soruda ben sorayım, iade edilecek ürünlerin kullanımı konusunda bir şart var mı acaba, kardeşim pudra almıştı biraz kullanmış tabi.. birkaç kereden fazla ve memnun kalmamış, pudra tenle bütünleşmiyor burnun ve yanakların üzerinde öylece kalıyor sanki.. bu ürünün iadesinde bir sıkıntı olurmu.. aynı şekilde rujlar içinde gecerli, bilgi verirseniz sevinirim.
merhabalar iyi geceler,
iadeyle ilgili bir soruda ben sorayım, iade edilecek ürünlerin kullanımı konusunda bir şart var mı acaba, kardeşim pudra almıştı biraz kullanmış tabi.. birkaç kereden fazla ve memnun kalmamış, pudra tenle bütünleşmiyor burnun ve yanakların üzerinde öylece kalıyor sanki.. bu ürünün iadesinde bir sıkıntı olurmu.. aynı şekilde rujlar içinde gecerli, bilgi verirseniz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar bende 5-6 aydır avon satış temsilcisi ve aynı zamanda kullanıcısıyım..
Ancak yeni farkettiğim bir şey var bu ürünlerin üzerinde bir tarih var,
Bu tarih üretim tarihi mi son kullanma tarihimi?
Eğer üretim tarihi ise bu ürünlerin son kullanma tarihi nedir?
Eğer son kullanma tarihi ise son kampanyada aldığım ürünlerin bile tarihi geçmiş oluyor...
Ben şimdi muallakta kaldım biraz.. Bilen biri varsa cevap verebilirmi lütfen ?
genelde açılma tarihinden itibaren 2 yıl diye biliyorum benMerhaba arkadaşlar bende 5-6 aydır avon satış temsilcisi ve aynı zamanda kullanıcısıyım..
Ancak yeni farkettiğim bir şey var bu ürünlerin üzerinde bir tarih var,
Bu tarih üretim tarihi mi son kullanma tarihimi?
Eğer üretim tarihi ise bu ürünlerin son kullanma tarihi nedir?
Eğer son kullanma tarihi ise son kampanyada aldığım ürünlerin bile tarihi geçmiş oluyor...
Ben şimdi muallakta kaldım biraz.. Bilen biri varsa cevap verebilirmi lütfen ?
genelde açılma tarihinden itibaren 2 yıl diye biliyorum ben
cnm her renginden bir adet alabiliyoruzarkadaşlar panoromadan her üründen 1 tane alabiliyoruz ya mesela farın her renginden 1 tane mi yoksa o far markasının tek rengini mi alabiliyoruz?
ben kendime genelde yeni çıkan ürünleri tercih ediyorum :))) tşk bu arada2 yıl olanlar tatlım genelde rujlarda,pudralarda,fondotenlerde,rooll on larda falan oluyor kremlerde,duş jellerinde,saç bakım kremlerinde,şampuanlarda 1 yıl rimelllerde 6 ay hepsinde farklı o yüzden son kullanma tarihini aldığımız ürünlerdeki 12 ay 24 ay yazan ibarelerden daha net görürüz çünkü bütün ürünlerde aynı ibare yok![]()