Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün sipariş verdim DAINTY DELIGHTS NECKLACE hediye geliyor. hediyeler hiç güzel değil bence. bari 5li küpe seti gelseydi en azından kullanırdım belki :/
kızlar yemek takımımda geldi ama yemek tabagının 1 tanesi kırılmış bu sıraları hep kırık getiriyorlar kargocu iade yapacağım yemek takımın sadece 6 adet tabagını göndermemmi lazım yoksa hepsinimi birde gelmiş kargocu diyorki size çalışıyoruz bir sinir oldum tabi çalışacaksın diyeceğim annem almıştı.birde kızlar yemek takımı şimdiye kadar avonun en kaliteli hediye gönderdiği diyebilirm 5 yıldır avonlayım gönderdiği hediyeler çok kalitesizdi yeni gelenlere çok şaşırdım
kızlar yardım lütfen
orada da bu işi yapanlar var diye biliyorum kargo bedeli sorunu olduğu için alıcanız ürün kargo bedeliyle artar giderkıbrısa ürün yollayabiliyo musunuz?
cnm benim bi yöntem var onu denekızlar siparişim faturalanmış.işlendi yazıyo yarın kargoya verilirmi
orada da bu işi yapanlar var diye biliyorum kargo bedeli sorunu olduğu için alıcanız ürün kargo bedeliyle artar gider
bunlaraa bakar mısın cnm
A V O N - Yarına Merhaba
Avon -
cnm benim bi yöntem var onu dene
anlatayım
sipariş takibi sekmesine giriyosun
altta önceki faturalarından varsa kargo takibine tıkla bak kargon yeni numaralandırlmış vardır orda fatura numarandan
anladınmı![]()
kızlar yardım lütfen
haydaaa senin şansından canım ya hep iadelik değişimlik şeyler gönderiyolar:44:![]()
evet cnm sadece o varmışarkadaşlar k 1 de seviye 1de cemin tavasıyla sosluk veriyo seviye 2 ve seviye 3 te neler var onları yüklememişmi arkadal yoksa bu kadarmı ?![]()
cnm orada var online siparişte verebiliyosunteşekkür ederim. ama burda kimin yaptığını bilmiyorum.
evet cnm sadece o varmış
hayır cnm neden şaka yapayım arkd öyle söyledi sorduk da tek bu dedişakamı yapıyosun hepsi yüklenmemiştir ya ondandır belki bu kadar az olmamalı hediyeler bence eksiktir sen eminmisin sana geldimi k 1 panaroması canım