AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kendi kendime neden manolya kokulu köpük yada dus jeli yokki diyodum yanlıs görmediysem panoramada pembe manolya kokulu banyo köpügüü varr...güzel olcaktır sanırım:21:

kızlar yemek takımımda geldi ama yemek tabagının 1 tanesi kırılmış bu sıraları hep kırık getiriyorlar kargocu iade yapacağım yemek takımın sadece 6 adet tabagını göndermemmi lazım yoksa hepsinimi birde gelmiş kargocu diyorki size çalışıyoruz bir sinir oldum tabi çalışacaksın diyeceğim annem almıştı.birde kızlar yemek takımı şimdiye kadar avonun en kaliteli hediye gönderdiği diyebilirm 5 yıldır avonlayım gönderdiği hediyeler çok kalitesizdi yeni gelenlere çok şaşırdım

kızlar yardım lütfen

Son düzenleme:
kızlar siparişim faturalanmış.işlendi yazıyo yarın kargoya verilirmi
cnm benim bi yöntem var onu dene
anlatayım
sipariş takibi sekmesine giriyosun
altta önceki faturalarından varsa kargo takibine tıkla bak kargon yeni numaralandırlmış vardır orda fatura numarandan
anladınmı :30:

arkadaşlar k 1 de seviye 1de cemin tavasıyla sosluk veriyo seviye 2 ve seviye 3 te neler var onları yüklememişmi arkadal yoksa bu kadarmı ?:53::52:

şakamı yapıyosun hepsi yüklenmemiştir ya ondandır belki bu kadar az olmamalı hediyeler bence eksiktir sen eminmisin sana geldimi k 1 panaroması canım
hayır cnm neden şaka yapayım arkd öyle söyledi sorduk da tek bu dedi
bana gelmedi daha

Back
X