Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şakamı yapıyosun hepsi yüklenmemiştir ya ondandır belki bu kadar az olmamalı hediyeler bence eksiktir sen eminmisin sana geldimi k 1 panaroması canım
cnm geçen seferde baya bi sonra ikinci hediyey geçilmişti nerdeyse kampanyanın ortasında son iki hediyeyi alanı görmedimDAINTY DELIGHTS NECKLACE'in fotoğrafı var mı kızlar kutusu çok güzele benziyor yazmıştım :) perşembe akşamı sipariş versem yine ondan mı gelir?
Bir Sorum Olacaktı, Kimse Yok mu ?:26:
katalogu ekledğiimi kimse memnun olmamış çok üzüldüm şuan gerçekten nasıl yoruldum anlatamam çekip atmak yorulmak eksik diyorsunuz sadece çok satışmayan ürünleri çekemedim o kadar ama gerçekten çok üzüldüm o kadar emek veriyorsun ama malesef
arkadaşlar ben biraz önce faturamı ödedim de acaba ne zaman hesabımda ödenmiş olarak gözükür?
gerçekten öyle düşündüğüne üzüldüm emeğin tabikide çokbüyük o kadar vakit harcamış uğraşmışsın ne kadar teşekkür etsek az hakkını helal et arkadaşım eksik diye bende dedim ama emeğinide hiçe saymadım yanlış anlama sakın
elinde indirim broşürü olan varsa glazewear rujlardan sunset var mı yazıyo mu bakabilir mi??? ben 4rengi gördüm ama rujun üstüne de yazmış olabilirler cvpınızı bekliyorum![]()
cnm geçen seferde baya bi sonra ikinci hediyey geçilmişti nerdeyse kampanyanın ortasında son iki hediyeyi alanı görmedim
karışık yollasalar :)
birde arkd far away sormuş setin fiyatını bulmak için %25 hesap uygula cnm burda geliş fiyatlarını yazmıyoruz müşterilerimizde bakıyor çünkü
ben şimdi sipariş verdim ürün stoğu bekleniyor diyor ne saçma yeni katalog gireli 5 gün oldu 5 gündemi tükettin stoğunu dergiyi sokuyosun madem stoğunu nasıl tedarik etmiyosun çok saçma geliyor bana ürün yok ama satışını var diye gösteriyorsun aklım almıyor benim![]()