AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

cnm benm t.ö.ler bizim satışlarımızdan yüzde alıyor biz iade ettikçe aldıkları para azalıyor ondan dolayı iade yapmamızı istemiyorlar boşver sen onları
maalesef numunesini denemek her zaman işe yaramıyor, çünkü takı çanta aksesuar tipi şeylerde birebir uygun olmuyor fotoğrafla gelen ürün hatta abzen numune parfüm bile gerçeğinden farklı oluyor napalım yani iade yapıcaz beğenmediğimiz ürünü alıcak deiliz yaaaa

ne yapalım azalıyosa yani dimi ama üzerimizden o kdr para kazanıyolr bedavadan bnmki uzakta hiç bi yararını görmedim yani hoşuma gitmeyen şeyi tbiiki iade edicem sanki kendileri herşeyii alıyolr da kullanıyolar onlar sipariş bile girmyolrdır nerdeyse nsl olsa üyeleri var diye

ne yapalım azalıyosa yani dimi ama üzerimizden o kdr para kazanıyolr bedavadan bnmki uzakta hiç bi yararını görmedim yani hoşuma gitmeyen şeyi tbiiki iade edicem sanki kendileri herşeyii alıyolr da kullanıyolar onlar sipariş bile girmyolrdır nerdeyse nsl olsa üyeleri var diye

aynen canım sana katılıyorum bazı töler hariç tabii... benim tö beni hiç sıkmadı mesela aramıyor sormuyor artık.

tüketici haklarımız var dimi?

bir şey daha sorcam sizlere kızlar :) benim bi ürünüm çıkmadı koliden ama faturada gelmiş diye görünüyor mümkün mü böyle bişey odamda aramadığım yer kalmadı yok ürün şeytan aldı götürdü resmen :( müşterime de çok ayıp oldu :/ napsam ki bilemedim bennn..

pazartesi hemen müşteri hizmetlerini ara durumu belirt

fotokobisi kabul edilirmiki canım zaten yeterince 2 tane iade etmek için olanağımız var aslı yada sureti olarak aynı fatura için 3.iadeyi avon kabul edermi :44:

en son iadem fotokobiydi hiçde ümidim yoktu valla kabul olmuş ne yapayım bir ürün iade ihtimali vardı ne olur ne olmaz diye fotokobi çektirdim şansımı denedim 2 gün önce düşmüş :27:ama fotokobi biraz belli oluyor siz yinede işi şansa bırakmayın mecbur kalmadığınız sürece:6:

Son düzenleme:

haklısın cnm şimdi doğrusunu söylemek gerekirse parfümler güzel ama hiç kalıcı deyil ürünler katologtakinden renkleri farklı yada kremler herkeze iyi gelmeyebiliyor tabiki iade edicez:68:

Son düzenleme:
ya kızlar cuma günü 500tllik sipariş girdim hala faturalanmamış ne yapmalıyım sizce bugn de faturalanmazsa gün hediyesini yollarlar mı?

ya kızlar cuma günü 500tllik sipariş girdim hala faturalanmamış ne yapmalıyım sizce bugn de faturalanmazsa gün hediyesini yollarlar mı?

avonu ara canım sor belki faturalanmıştır ekrana geç yansıyor olabilir ama en iyisi ara sor canım ama bence faturalanmasa bile 4 e kadar sen hediyeyi almalısın çünkü sen o tarihler arasında siparişini göndermişsin

Merhabalar kızlar. bende yeni avon temsilciğini yapmaya başladım. size sormak istediğim bir kaç soru var. canlarım ben k14 ten sipariş verdim k1 den sipariş verebilmem için k14 ün ücretini ödemem mi lazım yada avon belirli bir limite kadar ödeme yapmadan sipariş verme imkanını sağlıyor mu. bilmem anlatabildim mi :19::19::19::19:

Merhabalar kızlar. bende yeni avon temsilciğini yapmaya başladım. size sormak istediğim bir kaç soru var. canlarım ben k14 ten sipariş verdim k1 den sipariş verebilmem için k14 ün ücretini ödemem mi lazım yada avon belirli bir limite kadar ödeme yapmadan sipariş verme imkanını sağlıyor mu. bilmem anlatabildim mi :19::19::19::19:

cnm normal ödeme son günü ne zaman o gün ödemezsen bi daha onu ödeyene kadar sipariş veremiyosun ama diyelim son ödeme günü gelmedi o zaman sipariş verebilirsin.

bugün saat öğlen 13,00 de sipariş verdim ürün stoğu bekleniyor yazıyor yeni yılda stok problemi olmayan bir avon istiyorum :)

kızlar andrea jung un bize özel mesajı varmış tıklayınca not fount çıkıyor mesajı okuyabilen varmı aramızda merak ettim ?

Back
X