AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evet belki müşteri hizmetlerinin iptal etme hakkı vardır üyeliği olabilir yani

şekerim ben de snir oldum o hatuna ama her eşyin bi çaresi var avon halleder bence boşuna stres yapmasın:(

bi kendi uyanık sanki neyse ağzımı bozmıyııım

bence de o hatundan ayırabilirler bimliyorum ama bi çaresi olmalı

anladığım kadarıyla arkadaşın siparişleri çok oluyor canım indirim broşüründeki siparişlerini iade etmeyecek şekilde versin ya da ordanda iadesi çıkarsa 2.ci siparişinde gönderir iadesini diğer iadeleriyle beraber :16:

evet bende öyle düşündümcanım büyük ihtimal yayınlandığı gün broşürdeki siparişlerini yollar. eline ulaşınca vermesin iadelerini o anda. katalogtan topladığı siparişleri de biraz gün koysun araya maksat şu 1300lük faturanın ödenmesi. gerisi kolay siparişi gelince hemen verir kargoculara iadelerini:8: biliyosun benim de iadem vardı hediyem gitmesin diye taa 3.kampanyada yolladım son ayda :1:

evet bende öyle düşündümcanım büyük ihtimal yayınlandığı gün broşürdeki siparişlerini yollar. eline ulaşınca vermesin iadelerini o anda. katalogtan topladığı siparişleri de biraz gün koysun araya maksat şu 1300lük faturanın ödenmesi. gerisi kolay siparişi gelince hemen verir kargoculara iadelerini:8: biliyosun benim de iadem vardı hediyem gitmesin diye taa 3.kampanyada yolladım son ayda :1:

ben genelde siparişlerimi hesaplayıp veriyorum mesela net olarak alacak olduklarımdan ve de indirime girmiş olan ürünlerden 2 şer tane yazıyorum tereddüte düştüklerimi de sipariş veriyorum beğenmezsem tereddüte düştüklerimi iade ediyorum hesaplıyorum iadeler düşerse ne kadar olur falan diye bazen ilk sipariştede gönderiyorum işimi garantiye aldıktan sonra :1:

canım şu şekilde anlatayım gerçi soru yanıtlanmış ama ben faturalarımı günü gelmeden önce ödüyorum o ayda ödenecek borcum kalmadığı için avonunda iadelerimden düşecek bir şansı kalmıyor special'in dediği gibi yeni faturamdaki siparişimden ancak düşme şansı oluyor yada iadelerim geç ulaşıyor ikinci siparişimde iadelerim düşüyor yani iade yapacaksan ya bütün faturalarını ödeyip yap yada gelecek katalogtaki ilk siparişinle değilde 2.ci siparişinle yolla bu şekilde yeni faturandan iadelerin düşer önceden daha farklı oluyordu sistem şimdi sistem değişti iadeyi engellemek için sanırım kafa yorucu işe kalkışmışlar ama bizde çareler tükenmez her türlü iade yaparız :1::16:

canım sorun su supurgeyı almamada 240 tl tutar kaldı ama sıparıs cıkaramadım ya kafadan gırcem yada sıparıs cıkması ıcın yarınıda beklıycem esımın arkadas cevresınden sıparıs alam durumum var.egerkı cıkmazsa mecburen kafadan sıparıs gırcem parfum falan stılır dıye.cunku bukadar yapmısken supurgeyıde alayım dıyorum ama eldede 35tl lık ıaade urunlerım var.

Kızlar kadına gelınce esım adına uye olmamı ıstemıyor.rısklı olur dıye.ısı acısından.bırde aynı adresıde veremıyoruz ve bız aılelerımızın oturdugu sehırde degılızkı verelım karambole bır adres.evımın dısında adreste veremıyorum yanı cıkmazda kaldım.sınır oldum.esım dıyorkı kadını yarın ara ben artı uyelık yapmıycam de korkut dıyor senı kaybetmek ıstemeyecektır dıyo.dusunun kadının yuzunu dahı gormedım daha.

ınsallah ıade olayınına gerek kalmadan sıparıs bulurum bıurde o sorun cıkmaz karsıma... kadına karsı nasıl davranmalıyım esas sorun o .ustelık takımonculugu ıcınde calısıyorum.uye sayımı tamalasam dırek baslıycam.ama ama...:(

kızlar k1 den sadece ındırım brosurunden gırcem yanı 2 parcaya bolerım sıparıslerımı ama ben yenı kampanyaya yenı bır takım oncusuyle gırıp takımonculugu ıstıyordum esım kabul etmeyınce sap gıbı kaldım ortada.verrırım kımlıgı ama bır sorun cıkarsa karsıma cıkma dıyor:(

şekerim ben de snir oldum o hatuna ama her eşyin bi çaresi var avon halleder bence boşuna stres yapmasın:(

bi kendi uyanık sanki neyse ağzımı bozmıyııım

bence de o hatundan ayırabilirler bimliyorum ama bi çaresi olmalı

sekercık bu hatundan ayrılsam bıle buranın bolge sorumlusuda cok acayıp ... ben kadınla olan sorunumu anlatmak ıcın aradıgımda ıananmazsınız bana kadını savundu kadın adını farklı tanıttı bana dıyorum bana dıyorkı kendını gızlemek ıstemıs olabılır dıy esavunuyor takımoncusunu dusunun yanı...

Kızlar hepinize merhaba.Satış temsilciliği için başvuruda bulunduk bugün.Peki şimdi bizi arıycaklar mı? ne yapmamız gerekiyor şuan?yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar hepinize merhaba.Satış temsilciliği için başvuruda bulunduk bugün.Peki şimdi bizi arıycaklar mı? ne yapmamız gerekiyor şuan?yardımcı olursanız sevinirim

avon sayfasından yaptınsa yarına falan donerler sana yok bırı aracılıgıyla yaptınsa 2-3 gune acılır uyelıgın sen katalogun varsa sıparısını toplamaya bak:)

Sitesi üzerinden yaptım canım.Ama hiçbir açıklama yoktu işleyişle ilgili topiğinde başlarından okumaya başladım ama yine işleyişle ilgili pek bilgi bulamadım.Şimdi yarın arayıp ne diycekler.Sonra nasıl sipariş verebiliceğim?

Sitesi üzerinden yaptım canım.Ama hiçbir açıklama yoktu işleyişle ilgili topiğinde başlarından okumaya başladım ama yine işleyişle ilgili pek bilgi bulamadım.Şimdi yarın arayıp ne diycekler.Sonra nasıl sipariş verebiliceğim?

canım zaten uyelıgın k1 den olur artık sanırım sana ozelden mesaj attım...

kızlar almış olduğum süpershock eyeliner (siyah ve simli olan minik kavanoz:)
ve bir ruj ben bunları denedim ve iade etmek istiyorum acaba açılmış oldukları için sorun olurmu
ne dersiniz???:18::18::18:

merhabalar
bişey sormak istiyorum
dün avondan mesaj geldi mesajı aynen yazıyorum
SN ...... ...... avon ailesine hoşgeldiniz! temsilci numaranız 12345 ile sipariş verebilir. anlaşmalı bankalarımızdan otomatik ödeme talimatı açtırabilirsiniz.
not: .... olan bölümde benim adım soyadım var. 12345 olan yerde de başka bir numara var
ne demek oluyor bu mesaj?

Back
X