AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

siparişi gelen yok değil mi kızlar ?
bi arkdaş kat erken yayınlıyodu oda mı bulamadı acaba

benımde borç ekranıma yansımış tutar ama faturanın kendısı yok. Sipariş kısmında yeni yazıyor. Of avon yaa, inşallah hepsi eksiksiz gelır :44:

benimkide faturalanmış ama yine eksik ürün var valla iyice azıttı bu avon stok işini nasıl şey anlamadım ilk gün bile versek ürün yine eksik yine eksik bide benim faturada SOLUTIONS GÖNDERI MEKTUBU diye bişey var bu ne acaba bilen varmı

Temsilci ana sayfada çılgın salının yazdığı bölümde yazıyordu da kaldırılmış şimdi canım.Siparişlerin yılbaşı olması nedeniyle geç faturalanacağı yazıyordu.

sağol canım cevap verdiğin için. benimde bugün faturalanmış geçen aydan gelmeyen ürünler vardı onları gönderiyorlar birde yeni kataloğuda çok merak ediyorum keşke birimize önceden gelsede yayınlasak

selam kızlar bende avona yeni üye oldum dün ilk siparişimi verdim
85i geçmiştim ama hesap 82 olarak gözüküyor kargo parası ödermiyim acaba

Bende takım öncüsüydüm sürekli temsilcilerimle siparişiniz varmı diye aramaktan hem faturama zarar hemde zamanıma yazık oldu. şimdi aday takım öncüsüne düştüm. böyle daha mutluyum sipariş veremiyorlar sürekli ara yada sen ilave et git ürünlerini al tekrar git parasını öde. sürekli cebimden para çıktı. iadelerimde yanısıra cabası. bir ay indirimli bir ay yüksek fiatlı olması çok saçma çünkü herkes alacağı ürünün indirime girmesini bekliyor yada stok yapan birisi olursa ondan uygun fiata alıyorlar. eee milletde haklı neden fazla para versinki. Yönetmenlerin arıyor işte şunu ara bunu ara yoksa düşeceksin zaten çalışıyorum zamanım yok. zaten aldığım prim benim avona yatırdığım paradan daha az o yüzden hiç gerek yok. boş vakti olan için belki ama helede çalışıyorsan avona koşturmak zor.

Yarın kargom geliyor fakat dersanem var. Eğer yarın ekleyen olmazsa ben eklerm ancak akşam 8 gibi ekleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…