AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Yükledim bile ben cnm konu açmana gerek yoktu..
şimdi ttekrar oraya taşıyamam kusura bakma valla :9:

yok canım taşıma ellerine sağlık ya çok pahalanmış herşey birde yılbaşı katalogundan millet aldı istediği parfümleri hele panoroma hediyeleri o ne öyle ya

sıra ürün resimlerini görmekte..
en şal aldım şal alan varmıydı nasıl kalitesi bilen var mı ?
birde violet çanta yollamış bana tekrar avon..bilseydima z daha alışveriş yapardım :(
hediye alırdım en azından
kızlar sizde anket doldurdunuzmu şu gece anew resumu mu ne hediye etti bilen varmı ?

birde kataloğu yükleyen arkadaş çok sağol emeğine sağlık ;)

Son düzenleme:
ekleyen arkadaşın emeğine sağlık:16: k2yi hiç beğenmedim ben alacak bişey bulamadım bi tek panaromadan beğendim bir iki şey:31:

Son düzenleme:
Kataloğu ekleyen arkadaşa burdan çok teşekkür ediyorum.Bunca insanın merakını giderdi.Ellerine kollarına gözlerine sağlıkk versin Rabbim:16::16::16::16:

Ben beğendim kızlar kataloğu.Bana mesaj geldi Avon'dan siparişlerin Perşembe veya Cuma geleceğini söylemişler.Neyse en azından haber veriyorlar buna da şükür.Hehe:1:

dare to dazle rıng size 10 geldi.telaştan ölçüsüne dikkat etmemiştim iadede kargo ücreti ne kadar.

cnm eğer kargo geldiğinde iade edersen ücret ödemiyorsun ama kendin gönderirsen sanırım 8,5 tl ödüyorsun bi dahaki kargonla gönderirsin:) 3 kampanya iade hakkın var. benm de bugün kargom geldi işte izlenimlerim:
panoramadan istediğim alyans gibi olan yüzük geldi ama halkalar oynuyor beğenmedim iade olcak
cüzdan hediyeli bn ve erkek edt istemiştim erkek edt güzel ama eşim istemedi :( ben de bn cüzdanı fazla kadınsı buldum iade edicem::(
avon care 3 in 1 almıştım denicem
choclate ruj almıştım ct, sevgililer günü için ama rengi yok ben esmerim açık renk gitmiyor bana
sev gililer günü romantik duş jelinden almıştım kokusu hoşuma gitti bedava gibi!
arabian glow un farlarındn istemişti arkdş ikisi de güzel bence
ct nin arka sayfalardaki kalem farlrından istemiştim güzel
göğüs toparlama jeli almıştım
sanırım bu kadar.

ayrıca yeni katalogtan alcak bi inci iğnem de yok dediğiniz gibi panoramada da bişi yok fiyatlar aşırı pahalanmış bu fiyata kim alcak avonu merak ediyorum doğrusu. panorama hediyelri de beş para etmez uğraşmaya değmez kendiliğinden tutarsa tutar. ben bi tek anew +25 deneme boyu alcam 25 tl mi ne yüz yıkama jelim bitiyor bi tek onu alcam yaniii başka da beğendiğim bişey yok

kampanya 2 hiç iyi değil gerçekten.benim müşterilerden kimse birşey almaz bu katalogtan.sadece solutions kremler belki satar.bende sadece panoromadaki allığı ve ojeleri beğendim.

günaydın avoncular
ben ilk defa bu ay sipariş vericem merak ettiğim bi kaç konu var cevaplarsanız sevinirim
kargo parası vermemek için sipariş tutarı ne kadar olması lazım bize kalan karı çıkarırsak tutar ne kadar mı diye sorsam ay kafam karıştı :1:
birde ödemeyi illaki kredi kartıylamı yapmak gerekiyo :26:

rose addıctıon rujun numunesi var elimde çok beğendim alıcam ama katolokta onu bulamadım :26:

şimdiden teşekkürler :16:

kızlarrrr 88 liralık sipariş verdim farurayansımamamış ama bakiye 16 liralık fatura gözüküye neden böyle anlamadım

günaydın avoncular
ben ilk defa bu ay sipariş vericem merak ettiğim bi kaç konu var cevaplarsanız sevinirim
kargo parası vermemek için sipariş tutarı ne kadar olması lazım bize kalan karı çıkarırsak tutar ne kadar mı diye sorsam ay kafam karıştı :1:

rose addıctıon rujun numunesi var elimde çok beğendim alıcam ama katolokta onu bulamadım :26:

merhaba cnm öncün bu konuda blgilendirmedimi

neyse ben sana yardımcı olmaya çalışayım kargo bedeli 85lira üzeri ücretsizken altında 8,5lira ücret ödersin.kötü bi ay bu ay katalog pek güzel değil ama inş satış yaparsın.

sattığın ürünün sana geliş fiyatı ve satış fiyatın arasında ki fark senin karın.sen katalog fiyatı üzerinden değil sana geliş fiyatı üzerinden sipariş verirsin katologda örneğin 300lira tutar olur sana gelişi 175 sen onu baz alıcaksın.bu şekilde cnm.
dediğin rujda takip et iner indirime.bi ay bi ürün diğer ay diğer ürünün fiyatı düşüer.

günaydın avoncular

kargo parası vermemek için geliş fiyatlarıyla toplam 85 tl ve üzeri vermen gerek cnm..

ödemeyi de havale yoluyla, kredi kartıyla ya da otomatik ödeme talimatı vererek yapabilirsin, ruju bende bulamadım cnm

Back
X