kızlar k 2 katalogu paylasıldımı link atabilirmisinz
http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/494499-avon-k-2-katalogu.html
k2 kataloğu cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar k 2 katalogu paylasıldımı link atabilirmisinz
tabiiki getirisi var prim alıyor satışlarından internetten olman falan bşy değiştirmez yani..
tavalarım geldi daha öncede cem tava kazanmıştım orta boy o daha kaliteliydi bunlar çok ince idare eder işte
panorama hediyesi fiyasko ulaşırsakda dursun bi kenarda
şal harika alıcağımm
geçen ayın panoramasındaki mercan çanta daha ucuzdu şimdi katolokta pahalı dikkat ettiniz mi?
canım ne şalı nerde biz göremedik
Benim avona 30 tl 56 kuruş borcum vardı parayı anneme verdim yatırması için fakat 30lira 50 kuruşunu yatırmış ve temsilci girişi yaptıgımda gecikmiş borç 6 kuruş olarak görünüyor ve benim siparişlerim hala işleme konulmuyor ben bankaya gidip nasıl derim 6 kuruş yatırcam diye yaaa ne yapmam gerekir kızlar bi bilginiz varmıı(((((
Kızlar bu kalemlerin boyu kısamı uzunmu?
![]()
evet canım uzun boylarıdaha önceki aynı kod kalemler uzundu çünkü
takım öncüsü olabilmek için aynı kampanyadan 6 üye yapmanız gerekiyo üstüne..bende şimdii internetten takım öncüsü olmak için form doldurdum benimle irtibata geçerlermi şartlar neler takım öncüsü olmam için bilgi verirlermi bana neler gerekiyor sizede sorayım dedim
panoramada son sayfada k2de tavus kuşu ddesenlisayfasını söylersen sevinirim
arkadaslr bısı sorsam ? avonda iade yaptım ve kabl edılmıs borcum dusulmus smdı ben elımdekı faturadakı ucretımıı oduyeym yoksa nettekı yazan ucretımı?
takım öncüsü olabilmek için aynı kampanyadan 6 üye yapmanız gerekiyo üstüne..
panoramada son sayfada k2de tavus kuşu ddesenli