AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

tabiiki getirisi var prim alıyor satışlarından internetten olman falan bşy değiştirmez yani..

tavalarım geldi daha öncede cem tava kazanmıştım orta boy o daha kaliteliydi bunlar çok ince idare eder işte

panorama hediyesi fiyasko ulaşırsakda dursun bi kenarda

şal harika alıcağımm

geçen ayın panoramasındaki mercan çanta daha ucuzdu şimdi katolokta pahalı dikkat ettiniz mi?

canım ne şalı nerde biz göremedik

bu k1 de ki şal

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=322599&d=1325938243

merhaba arkadaşlar avon uyeliği için kayıt ucreti gereklimiş yada uyelik iptali istersem bi ücret ödemem gerekiyomu

Benim avona 30 tl 56 kuruş borcum vardı parayı anneme verdim yatırması için fakat 30lira 50 kuruşunu yatırmış ve temsilci girişi yaptıgımda gecikmiş borç 6 kuruş olarak görünüyor ve benim siparişlerim hala işleme konulmuyor ben bankaya gidip nasıl derim 6 kuruş yatırcam diye yaaa ne yapmam gerekir kızlar bi bilginiz varmıı :((((((

kızlar çılgın salı açıklanmış
Perceıve bayan 15 tl
Perceıve bayan deo 4,5 tl
glımmer stıck göz kalemi sılver 4,5 tl
madelyn panço 16,90 tl
fiyatlar temsilci fiyatı :19:
ben yine beğenmedim püfff

Benim avona 30 tl 56 kuruş borcum vardı parayı anneme verdim yatırması için fakat 30lira 50 kuruşunu yatırmış ve temsilci girişi yaptıgımda gecikmiş borç 6 kuruş olarak görünüyor ve benim siparişlerim hala işleme konulmuyor ben bankaya gidip nasıl derim 6 kuruş yatırcam diye yaaa ne yapmam gerekir kızlar bi bilginiz varmıı :((((((

canım 6 kuruş değilde 1 tl 5 tl yatır, nede olsa bır dahakı sipaiş verdiğinde fazla ödediğin kısmı düşüyorlar borcundan :34: 6 kuruş için yaptıklarına bak yaa:20:

ya arkadşlar şubat ayının panaromasında yeni bi parfüm çımış pure o2 dye bayanının kokusunu biln var mı yani tester falan geldi mi size

Kızlar bu kalemlerin boyu kısamı uzunmu?

attachment.php

kızlar şu panorama'da temsilcilere özel seri sonu ürünlerinden bir sürü versem de gelir mi emin misiniz? çünkü 1 sınırı yok yazıyor altta ama yine de merak ettim. bir de bize geliş fiyatı onlar değil mi

arkadaşlar bana biri yardımcı olabilir mi ben danışman mı oluyo bizim bi üstüm artık neyse çok gıcık yaa ben bi ay sıpariş vermesem hemeen arar işte sipariş ver söyle böyle yok ben sana satamadıklarında yardım ederim filan ama sonra yok ortada gecen parfüm kaldı elimde 2 tane fatura parasını denkleştiremedim parfümlerde iade olmadı aaradım satarm mısın diye mırın kırın etti yok bişey geçen ay sipariş vermedim bu ay vereyim dedim isteyenler oldu kato gönder diyorum tam 5 gündür beni oyalıyo yok bugün getircem yok yarın getircem getiren filan yok anlayacağınız kendi çıkarı olunca arıyo çıkarı olmazsa selam g bile vermiyo bende değiştirmeye karar verdim ama nasıl olacak bilmiyorum bana yardım edebilr misiniz

bende şimdii internetten takım öncüsü olmak için form doldurdum benimle irtibata geçerlermi şartlar neler takım öncüsü olmam için bilgi verirlermi bana neler gerekiyor sizede sorayım dedim
takım öncüsü olabilmek için aynı kampanyadan 6 üye yapmanız gerekiyo üstüne..
sayfasını söylersen sevinirim
panoramada son sayfada k2de tavus kuşu ddesenli

arkadaslr bısı sorsam ? avonda iade yaptım ve kabl edılmıs borcum dusulmus smdı ben elımdekı faturadakı ucretımıı oduyeym yoksa nettekı yazan ucretımı?

Back
X