AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar bir iki iadem var ama farklı katalogtan.. ikisini aynı anda gönderebilirmiyiz bi de poşetin içine koyduktan sonra üzerine adres falan yada başka bişey ne yazılıo cevap verebilirmisiniz.. daha yeniyim ve ilk iadem olacak.. şlimdiden teşekkürler..

evet aynı iadede 2 yada 3 farklı fatura gönderebilirsiniz iadelerini avonun gönderdiği en ufak olan kutuya koy kutuyu bantla üzerine t.c no,tel ve temsilci numaranı yaz cnm bu durumda kutun kaybolmaz:34:

Son düzenleme:
merhabalar kızlar ben yeniyim ve ilk kez bu ay sipariş girdim.fakat yardımınıza ihtiyacım var.anlamadığım şey;avonun internet sitesindeki faturada

Toplam Satış 96.2
İskonto 0
Ürün Dışı Bedeller 8.5
Fatura Tutarı 104.7
Ödenecek Tutar 104.7
yazıyor. hani 8.5 lira 85 liranın üzerindeki siparişlerde ödenmiyordu.neyi yanlış yapıyorum?

merhabalar kızlar ben yeniyim ve ilk kez bu ay sipariş girdim.fakat yardımınıza ihtiyacım var.anlamadığım şey;avonun internet sitesindeki faturada

Toplam Satış 96.2
İskonto 0
Ürün Dışı Bedeller 8.5
Fatura Tutarı 104.7
Ödenecek Tutar 104.7
yazıyor. hani 8.5 lira 85 liranın üzerindeki siparişlerde ödenmiyordu.neyi yanlış yapıyorum? arkadaşım bende 4yıldır temsilciyim fatura tutarın 85 in altına inmeyecek 1kuruş dahi inse kargo parası ödersin inmemeye dikkat et

merhaba arkadaşlar bende 4 aydır satış temsilciliği yapıyorum ve bu ay kendime gögüs sıkılaştırıcı jel aldım her sabah uygulanıyor ama bugun gögüsümü kaşırken krem hep pul pul kalktı dikkatimi çekti nden böyle oldu acaba bu ürünü kullanan varmı bana bilgi verebilirlermi acaba yada iademi etsem bugun 2.kez uyguladım yine aynısı oldu:25:

merhaba kızlar, ben aranıza yeni katıldım :) aralık ayında ilk siparişimi verdim,dün ödeme günüydü,bankakartımdan çektiler. ancak siteye girdiğimde gecikmiş borç olarak gösteriyorlar. neden ki ?

Toplam Satış 96.2
İskonto 0
Ürün Dışı Bedeller 8.5
Fatura Tutarı 104.7
Ödenecek Tutar 104.7
yazıyor. hani 8.5 lira 85 liranın üzerindeki siparişlerde ödenmiyordu.neyi yanlış yapıyorum?

yazdıklarına bakılırsa bir yanlışlık yok gibi görünüyor müşteri hizmetlerini bir ara istersen neden böyle olduğunu sana açıklarlar bir yanlışlık varsa düzeltirler.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende 4 aydır satış temsilciliği yapıyorum ve bu ay kendime gögüs sıkılaştırıcı jel aldım her sabah uygulanıyor ama bugun gögüsümü kaşırken krem hep pul pul kalktı dikkatimi çekti nden böyle oldu acaba bu ürünü kullanan varmı bana bilgi verebilirlermi acaba yada iademi etsem bugun 2.kez uyguladım yine aynısı oldu:25:

bende selülit kreminin yanında hediye olarak almıştım uzun zaman kullanmadım sonra bir deneyeyim dedim aynen öyle sanki soyuluyor acaba o anlıkmı sıkılaştırıyor sonra soyuluyor zaten bir daha kullanmadım öyle duruyor zaten ihtiyacım olacak en son ürün sürdükten sonra sürekli temizlemek gerekiyor ama dekolte kıyafet giydiğinizde daha sıkı görünmesi açısından kullanılabilir diye düşünüyorum..

arkadaşlar rare pearls nasıl kokuyor almak istiyorum ama testerida yok elimde ben perceıve ve ıncandessence yada lıttle black gibi kokuları seven biriyim sizce nasıl güzelmi

bende numunesi bittiği için kokusunu pek hatırlamıyordum ama çiçek kokusu olduğunu biliyorum 2 gün önce aldım şu an bile üzerimde sürekli sıkıyorum mis gibi ferah çiçek kokuyor:16: üstelik kalıcıda kampanya bitmeden birdaha alıcam çok beğendim birazda bunu kullanayım istiyorum inş sıkılmam:9:rare gold annem kullanırdı eskiden o bana biraz ağır gelmişti ama rare pearls öyle deyil today gibi çiçek kokuyor hatta todaydan daha keskin ve kalıcı tavsiye ederim bence hiç tereddüt etmeden al cnm:34:

slm kızlar bu avon işi iyice bozdu..geçen ay harfli kolyeden istemşti müşteri..koli geldi koliyi açım içi boş...sonra takım öncümü aradım tmm hallederim dedi..tabi en parasını verdim...bu ay gelcek diye bekliyodum satıştan kalktığı için gönderemdik üzgünüz demişler..noldu şimdi benm para yandımı...

bugün yeni kargom geldi..3 krem istedim 1 i yok...
6 soft musk istedim 1 i yok...
2 aynı kolyeden istedim teki başka gelmş...

napcam ben şimdi ya ne diycem müşterilere:47:

yardımcı olurmusunuz bana..

slm kızlar bu avon işi iyice bozdu..geçen ay harfli kolyeden istemşti müşteri..koli geldi koliyi açım içi boş...sonra takım öncümü aradım tmm hallederim dedi..tabi en parasını verdim...bu ay gelcek diye bekliyodum satıştan kalktığı için gönderemdik üzgünüz demişler..noldu şimdi benm para yandımı...

bugün yeni kargom geldi..3 krem istedim 1 i yok...
6 soft musk istedim 1 i yok...
2 aynı kolyeden istedim teki başka gelmş...

napcam ben şimdi ya ne diycem müşterilere:47:

yardımcı olurmusunuz bana..

Avondan bende iyice sıkılmaya başladım. kolin geç gelir, eksik gelir, yanlış gelir, iaden ayrı bir sorun, sipariş verme zorunluluğun, konunla ilgili yardımcı olamayacağım üzgünüm. o zaman bölge müdürlüğünün arayıp faturandan bu tutarın düşmesini sağla :1::1:

kızlar bi müşterim k2 den incandessence istedi ama tek olarak istedi.yanında da musk for men de almam lazım.peki bu musk for men nasıl kokusu falan bilen varmı kullanıslımı dökmeli oldugu için.

kızlar k2 64-65. sayfadan erkek deodorantlarından hangisini önerirsiniz?
İnsanlar soruyor ben yeni başladığım için bilmiyorum buradaki erkek deodorantlarının nasıl olduğunu.Off :(

Son düzenleme:

Toplam Satış 96.2
İskonto 0
Ürün Dışı Bedeller 8.5
Fatura Tutarı 104.7
Ödenecek Tutar 104.7

Bu toplam satış dediğiniz katolog fiyatının toplamı mı? yoksa avona göndermemiz gereken temsilci fiyatı mı? :S

Back
X