AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Peki öneriyormusunuz bana. zarara uğradım diyenler var bu durum gözümü korkuttu. durduk yere zarara uğramak istemem çünkü. başka yerden kazancım yok malesef.

sizi bu konuda ben aydınlatayım arkadaşım :) ben bu ay üye oldum şubat ayı 278 katolog fiyatıyla şatış yaptım 218 bankaya yatırdım geri kalan cebe :) gerçi bu mart ayından pek ümitli değilimm. bende internetten başvurdum bna kimse dönmedii sana söyliyeyim kendine iyi bir takım öncüsü bul bnce

atess kullanıcısından alıntı
Peki öneriyormusunuz bana. zarara uğradım diyenler var bu durum gözümü korkuttu. durduk yere zarara uğramak istemem çünkü. başka yerden kazancım yok malesef.

dilem49
sizi bu konuda ben aydınlatayım arkadaşım :) ben bu ay üye oldum şubat ayı 278 katolog fiyatıyla şatış yaptım 218 bankaya yatırdım geri kalan cebe :) gerçi bu mart ayından pek ümitli değilimm. bende internetten başvurdum bna kimse dönmedii sana söyliyeyim kendine iyi bir takım öncüsü bul bnce

Takım öncüsü hakkında net bilgim yok. takım öncüsü ile temsilci arasındaki çalışma ne düzeyde? şimdi bana cevap gelmezmi avondan :( ne kadar karışık ve zor bir iş.:(

Son düzenleme:
hadi kızlar yükleyecek olan yok mu gelen varsa bizi bekletmesin daha fazla sabahtan beri yolunu gözlüyoruz kataloğun lütfennn:2::84:

cuma günü siparişimi verdim hala sevkiyata hazırlanıyor diyor yaa.. şimdiye kadar hiç böyle olmadı.. normal mi bu yaaa???:19::20:

çekim bitti sıra yüklemede yarısını önce yüklicem yarısını ardından yorum yazmayın altınada ayrı olmasın resimler :)))))

Back
X