oleyyy !!! ben de senle sevindimmm.... ilk siparişindi demi canım...hadi bakalım bol satışların olsunnnn![]()
cok tuhaf he dımı cocuk gıbı sevınıyorum :)) esıımde guluyo hedıye alsaydım bukadar sevınmezdın dıyor evet ılk sıparısım :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oleyyy !!! ben de senle sevindimmm.... ilk siparişindi demi canım...hadi bakalım bol satışların olsunnnn![]()
selamlar herkese :) bende bugün ilk siparişimi vericem inşallah hayırlısıyla böyle bol bol siparişlerim olsun hediyeler kazanıyım :)
aynen çok heycanlıyım acayip bi duygu :) arkadaşlara ewde çoluk çocuk aç alın bişeyler diyorumhosgeldın canım ınsallah canım sende benım gıbı heyecanlımısın :)
aynen çok heycanlıyım acayip bi duygu :) arkadaşlara ewde çoluk çocuk aç alın bişeyler diyorumyalan ewli bile değilim...
![]()
bir baktım sayfa kapatılmış amanın dedim dün verdiğim bir link yüzünden uyarı aldım dedim benim yüzümden sayfayı kapatmışlar![]()
off yaa gece verdiğim sipariş hala faturalanmamışş..sanki kampanyanın ilk günü ,kaplumbağa hıızyla ilerlio her konuda bu avon![]()
ben sıparısın yarısını kendım ıcın verdım zaten :)))) ama ılk ya ınsan heves edıyor
ınsallah kısa zamanda elıne gecer cnm