AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

slmlar birşey soracaktım gönderilemeyen ürünler daha sonra gönderilir mi? iade hangi adrese yapılıyorrr

kızlar biraz gec kaldım ama haftaya başlayacak olan katolog bende yok yuklendi mi acaba bi yardımcı olsanız

kampaya 5 in kataloğunu da paylaşsalar süper olur
İlkşah hanımcım duyuyor musunuz:1::1::1:

kampaya 5 in kataloğunu da paylaşsalar süper olur
İlkşah hanımcım duyuyor musunuz:1::1::1:

canım varsa sende gönder paylaşayım :) k-4 açılmadı daha 5i nasıl paylaşayım ancak haftaya

ben k-4 katalog konusu da açtm cnm kozmetik markalarında bak

selam arkadaşlar..yahu biri bana anlatsın benım bılgım yok hiç :59: şimdi siparişleri verecegım,ve bana verılen fıyat lıstesınde kı fıyatı mı yatırcam ? bılmem gereken onemlı şeyler varmı ? :78: şimdiden teşekkur ederım :80:

selam arkadaşlar..yahu biri bana anlatsın benım bılgım yok hiç :59: şimdi siparişleri verecegım,ve bana verılen fıyat lıstesınde kı fıyatı mı yatırcam ? bılmem gereken onemlı şeyler varmı ? :78: şimdiden teşekkur ederım :80:
seni kayıt yapan anlatmadımı canım bunları?? merak ettiğin nedir

nasıl kazanacagımı soylemedı :26: :26:

Canım Katalogdaki herhangi bi ürünün sana Kaç liraya geldiğini Öğrenmek İçin Listeden Kontrol edebılırsın .. atıyorum Katalokda 19 TL ye satılan bir ürün sana 14 TL felan gelır .. ürünlerin fiyatlarına görede bu azalır veya çoğalır Kataloğu incele ürünleri fiyatlarını incele ve Fiyat listesinden kontrol et

slm kızlar benim üyeliğim sanırım düşecek bu aydan sonra:58:aslında beğendiğim birkaç ürünü vardı ama aynı anda indirime girmezmiki:44:panaroma bende olmadığı için bilemiyorum ama perfectwearın fondoteni,altın sarısı ışıltılı olan vücut losyonu ve yağı,4lü göz farı birde kızıma şampuan almak istiyorum.bunlardan hangisi gelecek kampanyada var kızlar?yeni katalog ve panaroma elinize geçti dimi?bilgilendirirseniz sevinirim canlarım:71:

selam kızlar ambalajı açılmış ürünü iade edebiliyormuyuz mesala ruj kapatıcıların ,bazı rimellerin kutusu yok rengini ,şeklini görmek için açtım iade etsem olurmu siz hiç iade ettiniz mi

Back
X