avonda 85 tlde ücret ödemiyorsun cnm bu haziran eylül ayları arasında 25 tl ye kadar inebiliyor
nasıl yanı yaz aylarında mınımum tutar 25 mı oluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
avonda 85 tlde ücret ödemiyorsun cnm bu haziran eylül ayları arasında 25 tl ye kadar inebiliyor
slmlar birşey soracaktım gönderilemeyen ürünler daha sonra gönderilir mi? iade hangi adrese yapılıyorrr
tatlım gonderılmeyen urunler dıger ay gonderılıyo ve geldıgı aydakı faturaya ıslıyor
kampaya 5 in kataloğunu da paylaşsalar süper olur
İlkşah hanımcım duyuyor musunuz![]()
canım varsa sende gönder paylaşayım :) k-4 açılmadı daha 5i nasıl paylaşayım ancak haftaya
kızlar biraz gec kaldım ama haftaya başlayacak olan katolog bende yok yuklendi mi acaba bi yardımcı olsanız
http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...i-dusunenlerin-bilgi-paylasim-konusu-517.html
Buyur tatlım katalok burada
tesekkurler canım
teşekkürler herkese bol satışlarrrtatlım gonderılmeyen urunler dıger ay gonderılıyo ve geldıgı aydakı faturaya ıslıyor
seni kayıt yapan anlatmadımı canım bunları?? merak ettiğin nedirselam arkadaşlar..yahu biri bana anlatsın benım bılgım yok hiçşimdi siparişleri verecegım,ve bana verılen fıyat lıstesınde kı fıyatı mı yatırcam ? bılmem gereken onemlı şeyler varmı ? :78: şimdiden teşekkur ederım :80:
seni kayıt yapan anlatmadımı canım bunları?? merak ettiğin nedir
nasıl kazanacagımı soylemedı :26: :26: