AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

avon sitesinden nasıl krem kazanıyosnuz yaa bugünlerde bikaç kişiden duydum.söleyinde bende kazanayım :30::30::30::30::21::21::21::54:

merhaba arkadaşlar,
uzun süredir siteyi takip ediyordum ancak aranıza yeni katıldım yaklaşık 1 yıldır da avon a üyeyim önerileriniz çok işime yaradı.

arkadaşın yazdığı sorunun yanıtını bilen var mı :))[/QUOTE]

bizi tınlamadılar:)) :63:

kızlar benimde bir sorum olacak sizlere :)

avon ekstra lasting dudak parlatıcı kullanan var mı aranızda? renk veriyor mu infinite berry mi lingering plum mı daha güzel bir renk alan varsa? bir de o hediye makyaj temizleyicisini kullanan varsa güzel bir ürün mü?paylaşırsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler herkese ;)

bu serinin glosslarını kullanmadım ama sana nette bulduğum swatchların linkini göndereyim ona göre alırsın.
bu linkte lingering plum var pembe tonlarında gayet hoş duruyor

Avon Extralasting Lip Gloss Review and Swatch

bu linktede her iki glossunda tam renklerini izleyebilirsin.

YouTube - ‪Product Review - Avon Perfect Wear Extralasting Lip Glosses‬‏

bu serinin glosslarını kullanmadım ama sana nette bulduğum swatchların linkini göndereyim ona göre alırsın.
bu linkte lingering plum var pembe tonlarında gayet hoş duruyor

Avon Extralasting Lip Gloss Review and Swatch

bu linktede her iki glossunda tam renklerini izleyebilirsin.

YouTube - ‪Product Review - Avon Perfect Wear Extralasting Lip Glosses‬‏

teşekkür ederim katre83. :)) kullanan varsa ürünlerden memnunmu yapış yapış kötü mü güzel mi onu da yazabilen olursa çok sevinirim ;))

evet bi önceki kutuya koyabilirsin faturanın en arkasındaki sayfayı yırt iade edceğin ürünleri işaretle imzala içine koy kutuyu bantla üzerine tel, temsil no yaz kargocuya ver onlar biliyo zaten direk avona gönderiyorlar :34:

çok teşekkür ederim faturanın aslını göndericem bir sorun olmaz umarım

kızlar benimde bir sorum olacak sizlere :)

avon ekstra lasting dudak parlatıcı kullanan var mı aranızda? renk veriyor mu infinite berry mi lingering plum mı daha güzel bir renk alan varsa? bir de o hediye makyaj temizleyicisini kullanan varsa güzel bir ürün mü?paylaşırsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler herkese ;)

kızlar tekrar soruyorum ama kusura bakmayın :59:

kullanan olduysa görüşlerini paylaşabilir mi? tşk :3:

merhaba arkadaşlar,
uzun süredir siteyi takip ediyordum ancak aranıza yeni katıldım yaklaşık 1 yıldır da avon a üyeyim önerileriniz çok işime yaradı.

arkadaşın yazdığı sorunun yanıtını bilen var mı :))

bizi tınlamadılar:)) :63:[/QUOTE]

:1:sorunuzun cevabını yazmıştım ama okumamışsınız galiba yukarıdaki mesajda cnm..

Son düzenleme:
evet bi önceki kutuya koyabilirsin faturanın en arkasındaki sayfayı yırt iade edceğin ürünleri işaretle imzala içine koy kutuyu bantla üzerine tel, temsil no yaz kargocuya ver onlar biliyo zaten direk avona gönderiyorlar :34:

çok teşekkür ederim faturanın aslını göndericem bir sorun olmaz umarım

evet aslıda olur suretide ben ikisinide kullanıyorum hangisi elime geçerse..

iyi akşamlar kızlar hawaiian nemlendirici jel vücut için değil mi?Kullanan var mı içinizde nasıl memnun musunuz:80:

Son düzenleme:
Temsilciliğimi iptal etmek istiyorum daha başlamadan bitirmek istiyorum yani.İnternet üzerinden başvuru yapmıştım sonra işlerimin yoğunlu nedeniyle vazgeçtim yardımcı olursanız sevinirim.

slm kızlarrr :16: uzun süredir vakit bulup uğrayamıyordumm :17:

avonun sitesinden sipariş vermeye çalışıyorum ama örnek ürünlerden sonraki fırsatlar aşamasında takılıyor işlem ve internetim kitleniyor.. bi türlü sipariş veremiyorum.. siz de yaşıyor musunuz böyle bi sıkıntı :44:

Son düzenleme:
Temsilciliğimi iptal etmek istiyorum daha başlamadan bitirmek istiyorum yani.İnternet üzerinden başvuru yapmıştım sonra işlerimin yoğunlu nedeniyle vazgeçtim yardımcı olursanız sevinirim.
bişi yapmana gerek yok cnm 3 ay üst üste sipariş vermeyince iptal oluyo zaten...

kızlar bi sorum daha var size

şu ürünleri sipariş etmeyi düşünüyorum kendim için..

kullandıysanız yorumlarınızı bekliyorumm :34:

1. glimmersticks eyeliner (kalem yani) rengi majestic plum
akar mı nası bi kalem tavsiye eder misiniz

2. anew solar advance göz ve dudak koruyucusu
malum yavaş yavaş yaş ilerliyor yüze sürdüğümüz güneş koruyucusunu göze kullanamıyoruz halbuki en çok oranın ihtiyacı var korumaya diye düşündüm??

3. 3lü deodorantlardan aromadisiac, far away ve black suede
bunların parfümlerini kullanıyorum normalde, deodorantı yazın koltukaltı için düşündüm.. ne dersiniz?

4. colortrend turkuaz göz kalemi
tatlı uçuk pastel bi mavi gibi geldi.. sürümü kolay falan yazıyodu.. ne dersiniz??

şimdiden teşekkürler fıstıklarr :12:

kızlar bi sorum daha var size

şu ürünleri sipariş etmeyi düşünüyorum kendim için..

kullandıysanız yorumlarınızı bekliyorumm :34:

1. glimmersticks eyeliner (kalem yani) rengi majestic plum
akar mı nası bi kalem tavsiye eder misiniz

2. anew solar advance göz ve dudak koruyucusu
malum yavaş yavaş yaş ilerliyor yüze sürdüğümüz güneş koruyucusunu göze kullanamıyoruz halbuki en çok oranın ihtiyacı var korumaya diye düşündüm??

3. 3lü deodorantlardan aromadisiac, far away ve black suede
bunların parfümlerini kullanıyorum normalde, deodorantı yazın koltukaltı için düşündüm.. ne dersiniz?

4. colortrend turkuaz göz kalemi
tatlı uçuk pastel bi mavi gibi geldi.. sürümü kolay falan yazıyodu.. ne dersiniz??

şimdiden teşekkürler fıstıklarr :12:

1. Canım o kalemler gerçekten çok güzel ve çok yumuşak kolay bir şekilde sürülüyor fakat terlemeye, ufak bi ıslanmaya falan hemen siliniyor. Ama görünüşü, sürünüşü falan güzel denemende fayda var derim..

2. Hiçbir fikrim yok ürün hakkında fakat Anew'ım ürünleri iyi oluyor.

3. Ben avon'dan terlemeyi önlemek amaçlı kullanım için roll-on, deodorant vb. önermiyorum ! Çünkü hiçbir işe yaramıyor. Onun dışında normal güzel kokmak, koku amaçlı diyorsan iyidir, ama dediğim gibi terlemeyi falan önlemiyor ve leke yapabiliyor kıyafette..

4. Çok güzel rengi var canım gerçektende sürümü kolay zaten avonun tüm göz kalemleri yumuşak uçlu biraz sürümü kolay olyuor. Ama dediğim gibi terleme,ıslanma,el deyme vs. gibi etkenlerde kolay siliniyor..

Son düzenleme:
1. Canım o kalemler gerçekten çok güzel ve çok yumuşak kolay bir şekilde sürülüyor fakat terlemeye, ufak bi ıslanmaya falan hemen siliniyor. Ama görünüşü, sürünüşü falan güzel denemende fayda var derim..

2. Hiçbir fikrim yok ürün hakkında fakat Anew'ım ürünleri iyi oluyor.

3. Ben avon'dan terlemeyi önlemek amaçlı kullanım için roll-on, deodorant vb. önermiyorum ! Çünkü hiçbir işe yaramıyor. Onun dışında normal güzel kokmak, koku amaçlı diyorsan iyidir, ama dediğim gibi terlemeyi falan önlemiyor ve leke yapabiliyor kıyafette..

4. Çok güzel rengi var canım gerçektende sürümü kolay zaten avonun tüm göz kalemleri yumuşak uçlu biraz sürümü kolay olyuor. Ama dediğim gibi terleme,ıslanma,el deyme vs. gibi etkenlerde kolay siliniyor..
yorumlar için çok sağol tatlım :71:

merhaba kızlar ödeme sayfasından kredi kartıyla ödeme yapmaya çalıştım ama öde butonu kayıpmı olmuş ne bir türlü ödeyemedim niye böylee acaba fikri olan varmı ??? :53:

Back
X