AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

merhaba kızlar ödeme sayfasından kredi kartıyla ödeme yapmaya çalıştım ama öde butonu kayıpmı olmuş ne bir türlü ödeyemedim niye böylee acaba fikri olan varmı ??? :53:

Tahsilat taleplerinizi hafta içi 10:00 - 17:00 saatleri arasında internet sitemizden kuruluşumuza iletebilirsiniz..

Buyüzden olabilir:)

kızlar bi sorum daha var size

şu ürünleri sipariş etmeyi düşünüyorum kendim için..

kullandıysanız yorumlarınızı bekliyorumm :34:

1. glimmersticks eyeliner (kalem yani) rengi majestic plum
akar mı nası bi kalem tavsiye eder misiniz

2. anew solar advance göz ve dudak koruyucusu
malum yavaş yavaş yaş ilerliyor yüze sürdüğümüz güneş koruyucusunu göze kullanamıyoruz halbuki en çok oranın ihtiyacı var korumaya diye düşündüm??

3. 3lü deodorantlardan aromadisiac, far away ve black suede
bunların parfümlerini kullanıyorum normalde, deodorantı yazın koltukaltı için düşündüm.. ne dersiniz?

4. colortrend turkuaz göz kalemi
tatlı uçuk pastel bi mavi gibi geldi.. sürümü kolay falan yazıyodu.. ne dersiniz??

şimdiden teşekkürler fıstıklarr :12:
cnm ben açılıp kapanan göz kalemlerine bayılıyorum her gün sürüyorum tıpkı eyeliner gibi duruyo bence...
anewi bilmiyorum sadece pudrasını aldım pudrası güzel.
deodorantlar hafif sürümlü kokular, koltuklaltına bişey sürerken lütfen dikkat edin terlemeyi önleyen bişi olmasın zira terlemek sağlıktır toksinleri ter yoluyla atıyoruz ben edt edp tercih ediyorum
ct göz kalemlerinden bi ara baya bi uzunları vardı almıştım çok kullanışlı ama göz kapağının içine sürersen kaşındırıyor diye bi duyum almıştım herkes alerji yaptığını söylüyor eğer sadece göz kapağına kirpiklerin dibine süreceksen al derim ama gözün iç kısmında kaşındırıyor

selam kızlar benm kolim geldi
çift taraflı kalemlerden almıştım hoş görünüyor sürmedim belki satarım die
2 adet saç boyası almıştım müşteriye henüz vermedm heralde beğenir
ayrıca panoramadaki yunuslu kolyeden bi dane daha aldım satma ihtimalim yüksek bi de flamingolusundan aldım o da çok hoşmuş valla
ayrıca indirim broşüründeki mavi damla takı setinden bi arkdş istemişti o da çok hoş ve zarif duruyo

bu kadardı sanırım
bu arada benm hediye solutionsum gelmedi! liste varmı nerden bakacağız?

Sayın satış temsilcilerimiz :))

Ya kredi kartıyla ödeme neden yok,hiçbir şekilde yapılamıyor mu?

kızlar bi sorum daha var size

şu ürünleri sipariş etmeyi düşünüyorum kendim için..

kullandıysanız yorumlarınızı bekliyorumm :34:

1. glimmersticks eyeliner (kalem yani) rengi majestic plum
akar mı nası bi kalem tavsiye eder misiniz

2. anew solar advance göz ve dudak koruyucusu
malum yavaş yavaş yaş ilerliyor yüze sürdüğümüz güneş koruyucusunu göze kullanamıyoruz halbuki en çok oranın ihtiyacı var korumaya diye düşündüm??

3. 3lü deodorantlardan aromadisiac, far away ve black suede
bunların parfümlerini kullanıyorum normalde, deodorantı yazın koltukaltı için düşündüm.. ne dersiniz?

4. colortrend turkuaz göz kalemi
tatlı uçuk pastel bi mavi gibi geldi.. sürümü kolay falan yazıyodu.. ne dersiniz??

şimdiden teşekkürler fıstıklarr :12:

black suede erkekler için ama canım :1:

1. Canım o kalemler gerçekten çok güzel ve çok yumuşak kolay bir şekilde sürülüyor fakat terlemeye, ufak bi ıslanmaya falan hemen siliniyor. Ama görünüşü, sürünüşü falan güzel denemende fayda var derim..

2. Hiçbir fikrim yok ürün hakkında fakat Anew'ım ürünleri iyi oluyor.

3. Ben avon'dan terlemeyi önlemek amaçlı kullanım için roll-on, deodorant vb. önermiyorum ! Çünkü hiçbir işe yaramıyor. Onun dışında normal güzel kokmak, koku amaçlı diyorsan iyidir, ama dediğim gibi terlemeyi falan önlemiyor ve leke yapabiliyor kıyafette..

4. Çok güzel rengi var canım gerçektende sürümü kolay zaten avonun tüm göz kalemleri yumuşak uçlu biraz sürümü kolay olyuor. Ama dediğim gibi terleme,ıslanma,el deyme vs. gibi etkenlerde kolay siliniyor..

aaaa canım ben roll_on undan aşırı derecede memnunum çok güzel koruyor hiç terletmiyor gerçi şekercik doğruyu söylüyor terlemek iyidir ama yazın sıcağında şap diye bir koltuk altı görüntüsüde öggg iğrenç olur o yüzden mecburen kullanıyoruz işte ama ben dediğim gibi çok memnunum hiç ter izi falan bırakmıyor sen nasıl memnun kalmadınki canım şaşırdım:26:

Onu ben de merak ediyorum düzenli kullan bakalım işe yarayacak mı sonucu söylersin.

selülitlerde gözle görülür şekilde fark oluyor ben hem bilyalı hem bilyasız olanını da kullandım şu an bilyasız olanı kullanıyorum süper etki yaptı selülitlerim çok az kaldı 1 kutu daha bitince sıfır selülit kalıcak bende:66:

Son düzenleme:
avon gozlugunden cok memnunm biraz geç oldu ama pylaşmak istedm ;)

Eklentiler

• $19-06-11_0848.webp
    $19-06-11_0848.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 34
aaaa canım ben roll_on undan aşırı derecede memnunum çok güzel koruyor hiç terletmiyor gerçi şekercik doğruyu söylüyor terlemek iyidir ama yazın sıcağında şap diye bir koltuk altı görüntüsüde öggg iğrenç olur o yüzden mecburen kullanıyoruz işte ama ben dediğim gibi çok memnunum hiç ter izi falan bırakmıyor sen nasıl memnun kalmadınki canım şaşırdım:26:

Canım valla ben okadar kullandım hani değişik değişikte kullandım bir şeyde sabit kalmıyım diye hiç birinden memnun kalmadım, ailemde öyle ki etrafımda çoğu insan memnun değildir avon'un roll-on'larından fakat şöyle bişey var sen çok terlemeyen birisiysen etkili olabilir.

selam kızlar ben avondan alışveriş yapıcam sorum şu:k7 ve k8 den aynı anda sipariş veriliyor mu?bir kaç arkadaşın yazısı dikkatimi çekti de k8den sipariş verdiklerini çıkardım mesajlarından.yardımcı olur musunuz?

Bir de panaroma ve indirim kataloğu ne oluyor?buradaki ürünler baya indirimli bunlardan nasıl alışveriş yaparım?sadece satanlar içinmi yoksa müşteriler de alıyor mu?

Son düzenleme:
Canım valla ben okadar kullandım hani değişik değişikte kullandım bir şeyde sabit kalmıyım diye hiç birinden memnun kalmadım, ailemde öyle ki etrafımda çoğu insan memnun değildir avon'un roll-on'larından fakat şöyle bişey var sen çok terlemeyen birisiysen etkili olabilir.

avon rolonlarından bende şikayet alıyorum malesef bende kullandım tişörtlerine beyaz leke bırakıyor ben evde kullanıyorum koltuk altı için en güzeli 1 hafta etkili deotak ter kokularını önleyici ve rexsona deodorant bunun kokusuna bayılıyorum ayrıca tişörtlerine iz bırakmıyor.

selam kızlar ben avondan alışveriş yapıcam sorum şu:k7 ve k8 den aynı anda sipariş veriliyor mu?bir kaç arkadaşın yazısı dikkatimi çekti de k8den sipariş verdiklerini çıkardım mesajlarından.yardımcı olur musunuz?

Bir de panaroma ve indirim kataloğu ne oluyor?buradaki ürünler baya indirimli bunlardan nasıl alışveriş yaparım?sadece satanlar içinmi yoksa müşteriler de alıyor mu?

sen yanlış anlamışsın k8 den kimse alamaz ama k8 de çıkacak olan örnek ürünlerden yalnızca 1 adet olmak üzere alabiliyorlar buda k7 panoramasında oluyor panoramadaki seri sonu ürünler temsilciler için sanırım sınırlı sayıda olduğu için ama sen istersen müşterilerine satabilirsin ama oradaki fiyatlardan satarsan hiç kar alamassın onlar geliş fiyatı ..

Son düzenleme:
kızlar avon iadeleri kalkacakmı yoksa bir yerde okudum kargo elemanları kampanya başlatmış avon iadeleri kalksın diye böyle bişey varmı ?:44:

Valla hiç öyle birşey duymadım canım ama öyle kalkma gibi bir durum olabilceğinide zannetmiyorum..

Merhaba kızlar ,
açıkçası bende böyle bişey duymadım.Ancak kalkacağını da sanmıyorum.Çünkü avon un sitesinde müşteriler imzalatın dedikleri sözleşmede müşteri 7 gün içinde ürünü teslim alsa da cayma hakkını kullanabilir iade edebilir diyor.Biz sattık 7 gün içinde müşteri geri verdi.Temsilcilerin bunu karşılaması mümkün olmayacaktır.Ki benimde anlamadığım nokta parfüm renkli kozmetik vb de ürün açılmışsa avon a iade gönderemiyoruz.Bu durumda biz ne yapıcaz?Bilen var mı:)

Back
X