- 31 Temmuz 2008
- 580
- 24
- 643
kızlar avon gene bi paket koymuş siteye, bakın isterseniz
![]()
evet bende gördüm paketi aralarında en çok beğendığım erkek parfümü , erkek arkadasıma almak ıstıyordum bu parfümü ama paket konusunda kararsızımm :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar avon gene bi paket koymuş siteye, bakın isterseniz
![]()
evet bende gördüm paketi aralarında en çok beğendığım erkek parfümü , erkek arkadasıma almak ıstıyordum bu parfümü ama paket konusunda kararsızımm :44:
kızlar başka topiğe de yazdm henüz cevap gelmedii. resimdeki lip glossu kullanıp beyenen varmı renk veriyormu?
Eki Görüntüle 213912
Ablam bayılır buna.
Parlaklığı gittikten sonra hafif pembe bi renk bırakıomuş ama satıştan kalktı diye biliyorum sadece arada ind.broşüründe görüyorum
canım paketi satış amaçlı değerlendireceksen elindekini satabileceğin biri var mı diye düşün bence.yoksa da ürünler senin istediğin ve bi daha bu fiyata alamayacağın ürünler mi diye bak bence![]()
kızlar günaydın bu sabah temsilci sayfama baktım cari hesap özeti bölümünde dün 0,60 tl borç girilmiş vadesi geçmiş bir borcum da yok pzt gün yaptığım iadeler de gözükmüyor bu 0,60 tl borç ne olabilir sizce?
kızlar günaydın bu sabah temsilci sayfama baktım cari hesap özeti bölümünde dün 0,60 tl borç girilmiş vadesi geçmiş bir borcum da yok pzt gün yaptığım iadeler de gözükmüyor bu 0,60 tl borç ne olabilir sizce?
eksik ya da fazla yatrmışsındr içerideki alacağındr
ilkay canımcım bisi sorcam senin bu saclardan kızılı birinci olarak alırsak 3, ve 5, renkler neler acaba cok begendim ya özellikle 3.sü tam benim tarzım cok dogal:))):82:
3. kuaför boyadı küllü kumral ile karameli karıştrdı ama önce orielle açtı
5. si ben yine siyahtan sarıya dönme kararı almıştım 5-6 kez açıcı işle açtm bu hale geldi
![]()
Uploaded with ImageShack.us
![]()
Uploaded with ImageShack.us
Günaydın canlar
avonun transparan fondöteni nasıl,sürüldüğü belli oluyormu kullanan varmı bu ürünü?
k5 te olan bir saat vardı arkadaşlar halkalı taşlı bir saat adı (sparglink oval)renginin çıktığı söyleniyor satan veya kullanan arkadaşlara soruyorum sizede böyle şikayet geldimi