AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Bende çok gördüm o standlarda ama benim gördüklerim genelde orjinal avon parfümleriydi. Paket olarak satın alıyorlar 50 tlye mesela avondan, sonra onları normal fiyatının biraz daha altına satıyorlar, karda ediyorlar. Öbürlerine rastlamadım hiç Avon parfümlerinin olduğunu, ama diğer markaların çok gördüm doldurmalarını.​

Bende görüyorum burda ama kozmetik,parfüm yerlerinde falan ve de orjinalleri satılıyor. Mesela katalogta en düşük indirimde ki fiyatı bi parfümün 25 se. Burda 20'ye falan satıyorlar dediğim yerlerde. Cok ucuz değil yani normal fiyat ve de cok fazla satış yok böle 5-10 tane koymuşlar kenara isteyen olursa gibilerinden..

ciddi misin? bende burda buldum öyle biyer tesadüfen alışverişteyken.ama suç olduğunu bilmiyorum yani şikayet etsem ceza alırlar mı? millet kapışıo valla orda ucuz die avona bakmıolar

orjinallerini pazar ve dükkanlarda satmakta kesinlikle yasakmış o tür durumları bize bildiriniz diyorlar pazarlarda zabıta karıştığından sahte ürünleri kaldrtmıolar rüşvet olayı birazda ama polise şikayet edildiğinde özellikle şikayet ihbar geldiğinde anında topluyorlar ve hapis cezası var geçen ay eminönünde ki dükkanlardan 10binlerce sahte parfm çanta toplamşlardı kamyonlarla polisler benm gördüklerim 5 tl sıradan bir şişede 5 tl ye tresellemi olurmuş hemde 100ml avonda 50ml gelişi 25 tl iken pazarda 100 ml 5 tl bariz ben sahteym dio zaten şişesinden belli

k7 bitmeden bikaç gün önce yatırsam hemen çekerler mi acaba otomatik ödemede benim faturalar.
Yoksa direkt avon hesabına mı yatırayım yetişmesi lazım k7 bitmeden :/

hesabına yatırdığın gbi eve git bilgsyr başına geç avon.com.tr ye giriş yap ödemelerime tıkla ödenecek faturayı işaretle otomatik ödemeyi seç sonrada altta ödeme butonuna tıkla hemen ödenecek görürsün zaten

slm kızlar sünger uçlu kalemlerden hangisini önerirsiniz bu ay alcamda ben şu avonun sünger uçlu sürme göz kalemini almayı düşünüyorum bu ay indirimde kullananız var mı nasıl baya koyu yapıyor mu:44:şimdiden teşekkürler:71:

kızlar benim çatal bıçak takımım,fırın kabım ve saç maşam gelmedi stoğa girip girmediğni nerden öğrenebilirim ona göre sip vercem de:44:

kızlar benim çatal bıçak takımım,fırın kabım ve saç maşam gelmedi stoğa girip girmediğni nerden öğrenebilirim ona göre sip vercem de:44:

en güzeli arayıp müş hiz sormak canım ona göre ver siparişi .. stoklara girmemiş olabilir daha önce gelmiştir nasıl olsa sip. verip defalarca eklenmediği oldu ..

slm kızlar sünger uçlu kalemlerden hangisini önerirsiniz bu ay alcamda ben şu avonun sünger uçlu sürme göz kalemini almayı düşünüyorum bu ay indirimde kullananız var mı nasıl baya koyu yapıyor mu:44:şimdiden teşekkürler:71:

sunger uçlıunun siyahı tam siyah değil koyu yeşil .. epey koyu .. ama yumuşak epey ..

Öööööfff,bir türlü sipariş veremedim.Çevremde kimse kalmamış temsilci :))
İstediğim şeyler indirimdeydi,kahretsin bakıp bakıp duruyorum :))

sunger uçlıunun siyahı tam siyah değil koyu yeşil .. epey koyu .. ama yumuşak epey ..

nasıl canım ya siyahdeğil mi yani bak şimdi kararsız kaldım almasam mı:59: acaba bu sünger uçlulardan hangisini önerirsiniz peki kızlar kullananlar bilgi verebilir mi:28:

Son ödeme tarihi 5 temmuz salı olan faturamı iş bankası hesabımla atmden yatırmaya çalıştım ama temsilci numaramı girdiğimde aboneye ait açık fatura bulunamamıştır yazıyor.Acaba 5 temmuz salı günü son gün olduğu için mi öyle oldu.Salı günü fatura gözükür mü?Bilgisi olan var mı?

Son ödeme tarihi 5 temmuz salı olan faturamı iş bankası hesabımla atmden yatırmaya çalıştım ama temsilci numaramı girdiğimde aboneye ait açık fatura bulunamamıştır yazıyor.Acaba 5 temmuz salı günü son gün olduğu için mi öyle oldu.Salı günü fatura gözükür mü?Bilgisi olan var mı?

o şekilde sadece geciktiğinde ödeyebiliyorsunuz bende sürekli 1 gün geciktiriyorum faturalarımı online çektiriyorum

Back
X