AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

k9'un indirim broşürünü cok merak ediyorum kızlaarr :52:

Birde kataloğu merak ediyorum tabi. Ramazana özel olacak cünkü ve kapakta %55'e varan indirimler yazıyor :64: :82:

k9'un indirim broşürünü cok merak ediyorum kızlaarr :52:

Birde kataloğu merak ediyorum tabi. Ramazana özel olacak cünkü ve kapakta %55'e varan indirimler yazıyor :64: :82:

aynen canım ya bu salı ilkşah yükler:54: inşallah bizi merakta bırakmıyoo sağolsun:71:

Son düzenleme:
k7 siparişlerim şimdi geldi:16:
Sayfa 75'teki kolye-bileklik setinin daha önce bilekliğini almıştım sadece kolyesini almadığıma pişman olmuştum bu ay aldım çok beğendim :69:

kızlar avonun güneş kremleri hakkında ne düşünüyorsunuz? kullanan varsa yardımcı olabilir mi sipariş vericemde

resimlerini ekle canım ekleyebilirsen bizde görelim:9:

Ekleyeyim canım,kendi moda topiğime ekledim buraya da ekleyeyim.

$07072011539.webp Eki Görüntüle 221033

kIZLAR BEN AVONU BIRAKTIM TAMAMEN
O YÜZDEN KATALOG GELMEYECEK BANA ARTIK :(
FOTOĞRAF MAKİNASI OLAN BİR ARKADAŞ EKLESİN FOTOĞRAFLARI CEP TELEFONLA ÇOK NET OLMUO OKİŞ
CANLARIM HEPİNİSİ SEVİORUM
AMA AVON BIRAKTIM ARTIK ÜZGÜNÜM

FOTOĞRAF MAKİNASI OLAN BİR ARKADAŞ EKLESİN FOTOĞRAFLARI CEP TELEFONLA ÇOK NET OLMUO OKİŞ

üzüldüm :5: hakkında hayırlısı olsun canım :16:

bana geldikce ben paylaşırım şimdilik hala avondayım.. sen neden bıraktın ?.

bu arada bıraktım ama temsilciliği sadece arada bir sadece kendime sipariş girerim yakın bir zamanda olmayacak o kesin çünkü eşimle çok sorun yaşadık avon yüzünden

bende bırakıyorum avonu. . yarın son kez sipariş giricem

3 ay sipariş vermemek dışında yapmam gerken ne var bilgilendirir misinz beni :61:

slm kızlar ben avona bu ay üye oldum.panaromada perseive dew var yeni bişey galiba.ben persevin kokusunu beğenmıorum bana temizlik ürünü çamaşır suyu gibi kokuyor dew de öyle mi?kokusunu bilen varsa yardımcı olabilir mi????

Konuya daha önce de birkaç mesaj yazmıştım ama benimle pek ilgilenen olmadı.Son bir kez daha şansımı deneyeyim dedim,daha da yazmam zaten.Merak ettiklerimi sizlerden öğrenmeyeceğimde kimden öğreneceğim.Temsilci olmadığım için mi dikkate alınmadım bilemiyorum...

Bu katalog ne zamana kadar geçerli? Sipariş verecek bir temsilci henüz bulamadım ama bulmuş olsam ne zamana kadar sipariş verebilirim merak ettim...

Cevap veren olursa sevinirim...

Konuya daha önce de birkaç mesaj yazmıştım ama benimle pek ilgilenen olmadı.Son bir kez daha şansımı deneyeyim dedim,daha da yazmam zaten.Merak ettiklerimi sizlerden öğrenmeyeceğimde kimden öğreneceğim.Temsilci olmadığım için mi dikkate alınmadım bilemiyorum...

Bu katalog ne zamana kadar geçerli? Sipariş verecek bir temsilci henüz bulamadım ama bulmuş olsam ne zamana kadar sipariş verebilirim merak ettim...

Cevap veren olursa sevinirim...

k7'den mi k8'den mi bahsediosun?
k7 ayın 8'ine kadar geçerli.
k8'de 8 temmuz-5 ağustos arasında geçerli.

Son düzenleme:
Back
X