AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Konuya daha önce de birkaç mesaj yazmıştım ama benimle pek ilgilenen olmadı.Son bir kez daha şansımı deneyeyim dedim,daha da yazmam zaten.Merak ettiklerimi sizlerden öğrenmeyeceğimde kimden öğreneceğim.Temsilci olmadığım için mi dikkate alınmadım bilemiyorum...

Bu katalog ne zamana kadar geçerli? Sipariş verecek bir temsilci henüz bulamadım ama bulmuş olsam ne zamana kadar sipariş verebilirim merak ettim...

Cevap veren olursa sevinirim...

merhabalar.canım burası çok kalabalık arada görünmemiştir mesajın :17:

bu katolog dediğin kaçıncı katolog?

katolog7 ise yarın 16,00 ya kadar sipariş veriliyor.saat 16.00 dan sonra katolog8 e geçiyor.

kk aracılıgı ile satış yapmak yasak o yüzden burdan kimse siparişlerini alamaz.umarım çevrenden verecek birilerini bulursun

Son düzenleme:
valla canım iner mi bilmiyorum ama bundan 2 veya 3 sayı öncesinde 25 tl lik alışverişe 25 tl idi 4 lira fark var 4 tl inmişti hemen ineceğini sanmıyorum baya zaman geçtikten sonra iner belki oda en fazla 20 falan olur daha fazla inmez bence güzel hoş bi çanta

inse bile indirim broşüründe olr belki bikaç ay sonra.. onuda biz yakalayamayız . kaçrma bence bende kararsızdım onceki aylarda alan olmş onlarda gördüm cok hoş

ben de çok beğeniyorum bakalım o zaman alayım inş çok hoş görünüyor

kızlar avonun güneş kremleri hakkında ne düşünüyorsunuz? kullanan varsa yardımcı olabilir mi sipariş vericemde

ben geçen yaz kullandım ve haşlandım canım

tüm vücudum su topladı

beyaz tenliyim belkide ondan ama ben memnun kalmadım

:50:

ablam yeğenlerime kullandı çocuklar için olanını onlara bişi olmadı ama tenleri bronz renkte..

k7'den mi k8'den mi bahsediosun?
k7 ayın 8'ine kadar geçerli.
k8'de 8 temmuz-5 ağustos arasında geçerli.

merhabalar.canım burası çok kalabalık arada görünmemiştir mesajın :17:

bu katolog dediğin kaçıncı katolog?

katolog7 ise yarın 16,00 ya kadar sipariş veriliyor.saat 16.00 dan sonra katolog8 e geçiyor.

kk aracılıgı ile satış yapmak yasak o yüzden burdan kimse siparişlerini alamaz.umarım çevrenden verecek birilerini bulursun

Teşekkürler arkadaşlar.Dikkate alınabildiğime sevindim...

Avon'un online kataloğunda sanırım k7 oluyor bu,ve yarın sipariş verebilmem için son gün demek.Sağolun,inşallah verebilirim.Birde Avon'un sitesinden verebiliyor muyuz acaba sipariş?

kime önce gelirse eklesin fotoları ama önemli olan fotoğrafları net çekmeniz cnm çünkü bende merakla bekliyor olacağım

Avon'un online kataloğunda sanırım k7 oluyor bu,ve yarın sipariş verebilmem için son gün demek.Sağolun,inşallah verebilirim.Birde Avon'un sitesinden verebiliyor muyuz acaba sipariş?

Sipariş verebilmek için sitede form doldurursun,seni en yakınındaki temsilciye yönlendirirler.
Online sipariş verilmio..

evet canım şuan sitede olan katolog k7 :34:

ben avonu seviyorum ya bırakmayı da düşünmüyorum.. senelerdir avon kullanıyorum ve en ufak bi yan etkisini görmedim normalde alerjik bir bünyeye sahibim loreal oriflame dove catherine arley gibi bir cok marka bende alerji yaparken avon yapmadı o yüzden bu markaya güvenim sonsuz:34::34:

slm kızlar ben avona bu ay üye oldum.panaromada perseive dew var yeni bişey galiba.ben persevin kokusunu beğenmıorum bana temizlik ürünü çamaşır suyu gibi kokuyor dew de öyle mi?kokusunu bilen varsa yardımcı olabilir mi????

tatlım o ürün yeni çıktı... ben şahsen bilmiyorum kokusunu.. kampanya 8in kolisi geldiği zaman öğrenebilcm kokusunu

Avon Kids Karpuz ve Kivi Kokulu Saç Açıcı Sprey bizlerinde işine yararmı kızlar merak ettim:66:

onu bende almayı düsünüorum tatlım ama cokta tatlı bi koku olmasından cekiniorum.. normalde avonun orta ve uzun boyda saçlar için olan setini kullanıorum kokusu cok hosuma gitti.. öle güzel kokan bi seyse eğer almaya değer bence

özel yaz paketinde o pembe çanta nedir şimdi zaten genelde kendime alıyorum ben o çantayı nerde kullanayım hay allahım onun yerine ruj koysaydın ya off olmuyor avon olmuyor böyle ama :84: :24:

Son düzenleme:
iidir tatlım gene gececiyiz işte nolsun.. sen nasılsn hayatım

iyiyim canım siparişlerle boğuşuyorum benim isteklerim bitermi bunuda alayım yok bunuda alayım yok yok şunuda alayım diye sipariş yazıp duruyorum sanki hiç yok gibi ev doldu benim gözüm doymadı:1::59:

Son düzenleme:
Back
X