AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Canım öncelikle panorama'da olan vücut spreylerinden bi al derim. Banyo sonrası, deniz sonrası falan kullanmak için. Onun dışında parfüm olarak, katalogtada uygunluk açısından:

Windscape EDT - güzel bi kokusu var ablam kullanıyor ve tam yazın kullanmak için ideal.. 5 saate kadar kalıcılığı var. Sonra yavaş yavaş azalıp uçuyor ki zaten avonun parfümleri pek kalıcı değildir bilirsin. 15 TL

Celebre EDT - hoş bi kokusu var. Benim hoşuma gidiyor. 25 TL

Bunlar fiyatı uygun oldukları için önerdiklerim.. Asıl beğendiklerime gelirsek:

Little Black Dress :16:
Incandessence
Perceive
Pur Blanca

windscapeyi düşünüyordum zaten :61: celebre çok güzel bir koku ama fazla çiçeksi kardeşime hediye alcam onu :23:

senin beğendiklerindende sadece little black dressi beğeniyorum. pur blancanın roll-on unu kullanıyorum çok güzel:60: perceive acayip ağır bir koku midemi bulandırıyor:50: en iyisi windscapeyi almak ama başka ne alcam kiiiiiiiii yetmez kiiiii:64:

kokusu ağırsa kesinlikle almam ağır kokulardan nefret ediyorum. çok saol canım :71: wındscape'in numunesi var oda çok hoşuma gidiyor onuda istiyorum ama inşallah numune beni yanıltmaz :50:

böyle keskin bir kokusu var sanki hacı yağı gibi kokuyor canım sanki tarçınlı gibi geldi galiba ama biraz dursun kolumda koku dağılsın o zaman daha ayrıntılı cevap vereyim şimdilik beğenmedim windascapeye gelince geçen sene stoklamıştım şimdi bir an önce bitsin diye fıs fıs diye sıkıyorum o da çok güzel bir parfüm değil o da biraz başımı ağrıtıyor öylesine sıkıyorum yani simply because var bak o çok güzel pembe şişeli onu tavsiye edebilirim yaz kokusu olarak tatlım ama indirimli değil indirime girince almanı tavsiye ederim yada kampanya 7 den simple elements perfect cotton çok uygun fiyatı o da güzel hafif ve güzel bir koku :16:

Son düzenleme:
böyle keskin bir kokusu var sanki hacı yağı gibi kokuyor canım sanki tarçınlı gibi geldi galiba ama biraz dursun kolumda koku dağılsın o zaman daha ayrıntılı cevap vereyim şimdilik beğenmedim windascapeye gelince geçen sene stoklamıştım şimdi bir an önce bitsin diye fıs fıs diye sıkıyorum o da çok güzel bir parfüm değil o da biraz başımı ağrıtıyor öylesine sıkıyorum yani simple because var bak o çok güzel pembe şişeli onu tavsiye edebilirim yaz kokusu olarak tatlım ama indirimli değil indirime girince almanı tavsiye ederim yada kampanya 7 den simple elements perfect cotton çok uygun fiyatı o da güzel hafif ve güzel bir koku :16:

ayy sonunda benim canım parfümümü beğenen biri çıktı şaka gibi simple elements perfect cotton benim 1 numaralı parfümüm bayılıyorum ona :16: ama 30ml :14: aylarca alamamıştım inat edip indirime girene kdar almamıştım. indirime girdi aldım ve kardeşime sattım. ondan kurtulmam lazım hastasıyım onun bir daha alamam :50: simple elements crisp foresti de erkek arkadaşıma almıştım. çok beğendiğini söyledi ama hiç kullanmıyo :59:

ayy sonunda benim canım parfümümü beğenen biri çıktı şaka gibi simple elements perfect cotton benim 1 numaralı parfümüm bayılıyorum ona :16: ama 30ml :14: aylarca alamamıştım inat edip indirime girene kdar almamıştım. indirime girdi aldım ve kardeşime sattım. ondan kurtulmam lazım hastasıyım onun bir daha alamam :50: simple elements crisp foresti de erkek arkadaşıma almıştım. çok beğendiğini söyledi ama hiç kullanmıyo :59:

canım 30 ml ama sür sür bitmiyor ne bereketli bir koku benim eşimde bayılıyor crisp forest a 6 yada 8 tane bir kaç önce stokladık henüz sıra gelmedi benimkine o kadar çok parfümümüz var ki şimdi windascapenin erkeğini kullanıyor o da benim gibi bir an önce bitsin diye fıs fıs yapıyor beğenmedi yani windascapeyi :1:

Son düzenleme:
inşallah güzeldir ya :46: gidipte yengeeee bu parfüm çikiiiin alma diyemem 11 senedir konuşmuyorduk yeni barıştık. güzel olsn bizim olsn :64:

tarçın ağır bastı gibi geldi bana canım eğer seviyorsa tarçın kokusunu alabilir çok ağırlığı kalmadı güzel gibi sanki ben artık parfüm almıcam ev parfümle kaynıyor ama perfect cotton alırım birazdan gircem siparişimi :1:

Canım öncelikle panorama'da olan vücut spreylerinden bi al derim. Banyo sonrası, deniz sonrası falan kullanmak için. Onun dışında parfüm olarak, katalogtada uygunluk açısından:

Windscape EDT - güzel bi kokusu var ablam kullanıyor ve tam yazın kullanmak için ideal.. 5 saate kadar kalıcılığı var. Sonra yavaş yavaş azalıp uçuyor ki zaten avonun parfümleri pek kalıcı değildir bilirsin. 15 TL

Celebre EDT - hoş bi kokusu var. Benim hoşuma gidiyor. 25 TL

Bunlar fiyatı uygun oldukları için önerdiklerim.. Asıl beğendiklerime gelirsek:

Little Black Dress :16:
Incandessence
Perceive
Pur Blanca

canım inşallah panoramadaki little black dress e yetişiriz hepimiz müşterilerim çok istiyor onu :24:

canım 30 ml ama sür sür bitmiyor ne bereketli bir koku benim eşimde bayılıyor crisp forest a 6 yada 8 tane bir kaç önce stokladık henüz sıra gelmedi benimkine o kadar çok parfümümüz var ki şimdi windascapenin erkeğini kullanıyor o da benim gibi bir an önce bitsin diye fıs fıs yapıyor beğenmedi yani windascapeyi :1:

zevklerimiz aynı galiba :61: beğendiğin parfümlerin listesini yap bana hepiciğini alayım:1:

tarçın ağır bastı gibi geldi bana canım eğer seviyorsa tarçın kokusunu alabilir çok ağırlığı kalmadı güzel gibi sanki ben artık parfüm almıcam ev parfümle kaynıyor ama perfect cotton alırım birazdan gircem siparişimi :1:

ayy kardeşimden parfümümü geri alcam kanıma girdin valla :70:

kIZLAR BEN AVONU BIRAKTIM TAMAMEN
O YÜZDEN KATALOG GELMEYECEK BANA ARTIK :(
FOTOĞRAF MAKİNASI OLAN BİR ARKADAŞ EKLESİN FOTOĞRAFLARI CEP TELEFONLA ÇOK NET OLMUO OKİŞ
CANLARIM HEPİNİSİ SEVİORUM
AMA AVON BIRAKTIM ARTIK ÜZGÜNÜM

ilkşahcım daha yeni gördüm çok üzüldüm:5: canım keşke böyle olmasaydı ama hayırlısı olsun senin için
o tatlı canını sıkma:54:

Son düzenleme:
inşallah tatlım ben little black dressten alcam biraz 2 tane yılan derisi çanta dan erkek çantasından bir de sıkılaştırıcı vücut şampuanı alcam tabi kalırsa ümidim yok ama :1:

Canım çantalar ilk yarım saat içinde biter. Diğerleri ilk 5 dk içinde biter. Bu ay cok siparişim yok o yüzden hemen hızlı hızlı girip vericem :8:

zevklerimiz aynı galiba :61: beğendiğin parfümlerin listesini yap bana hepiciğini alayım:1:

simple elements perfect cotton edt,simply because for her edt,aromadisiac,far away (ama parfümünü hiç alamadım kokusu çok güzel biliyorum deodarantını aldım),soft musk önceden kullandım bebek pudrası gibi kokuyor güzel beğenirim ama benimki sevmiyor ıyy yapıyor :50: o yüzden kullanamıyorum artık,bond girl ağır bir koku kış için gider yaz için bayar insanı ve incandessence süper o da çok güzel bir koku,ice sheers refreshing böğürtlenli olan çok güzel bir koku ama çok hafif pısss uçuyor kokusu şimdilik aklıma gelen sevdiğim kokular bunlar tatlım aklıma geldikçe yazarım:66:

Selam kızlar benim de bu ay pek alacağım yok hemen girmek istiyorum siparişleri ama 50ye de tamamlayamadım kargo ödemek zor gelio :27:
k7'den baya bişeyler aldım bunu da 50ye tamamlarsam batarım artık napsam ki :44:

ay canım benim üzüldüm sen çok seviyordun avonu ama ben eklerim bana salı geliyor katalog:5:

keşke böyle olmasaydı canım ama oldu bi kere ilkşah adına hepimiz üzüldük... tamam canım salıyı iple çekiyoruz o zaman indirim broşürüde var bu ay neler var bakalım panaromada falan sabırsızlıkla bekliyoruz seni :52:

simple elements perfect cotton edt,simply because for her edt,aromadisiac,far away (ama parfümünü hiç alamadım kokusu çok güzel biliyorum deodarantını aldım),soft musk önceden kullandım bebek pudrası gibi kokuyor güzel beğenirim ama benimki sevmiyor ıyy yapıyor :50: o yüzden kullanamıyorum artık,bond girl ağır bir koku kış için gider yaz için bayar insanı ve incandessence süper o da çok güzel bir koku,ice sheers refreshing böğürtlenli olan çok güzel bir koku ama çok hafif pısss uçuyor kokusu şimdilik aklıma gelen sevdiğim kokular bunlar tatlım aklıma geldikçe yazarım:66:

far away dışında hepiciği güzel o çok ağır :61: ice sheersde çok tatlı bir kokusu var normalde meyveli kokuları sevmem ama çok hoş.. görümceciğim elimden aldı onu bi dhaa almalıyım :61: onun kavunlusu nasıl ki

inşallah tatlım ben little black dressten alcam biraz 2 tane yılan derisi çanta dan erkek çantasından bir de sıkılaştırıcı vücut şampuanı alcam tabi kalırsa ümidim yok ama :1:

merhaba canım,
geçen sayfalarda sorup tereddütte kalmıştım.sen 2 tane yılan derisi çanta giricem sipariş deyince sorayım dedim.çantayı görmüşmüydüğn yakından güzel mi ? ay bende kararsız kaldım :((

Back
X