AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bir sonraki ay da sipariş vermen gerek ürünlerinin gelmesi için. yani bir sonraki siparişle gelir diyo bilgilendirmede. sipariş göndermezsen gelir mi bilemem hiç denemedim. sen verirsin siparişini bidaha gelir ürünlerin. sonra 3 ay üst üste sipariş vermediğin zaman üyeliğin silinir zaten.

teşekkür ederim avonu son kere yapıcam çünkü bir aksilik çıkacak diye korktum kargomun gelecek olmasına sevindm :) umarım yarın site yine geçen ay gibi çökmez :)
herkese bol satışlarr :)

selam kızlar nasılsınız bugun k9 dan son siparişlerimde geldi ama blue nin bu seferde roll on larını yollamamıslar bırdahakı sıparıse yollıcaklarmıs. akşam dayanamadım bır kac ısprıs daha verdım k9 bıtmeden :D bır kac dedıgıme bakmayın baya tuttu :D

Benim anlamadığım burdan millet birbirine üye olsa nolur olmasa nolur kadınlar kulubü olarak kadınlara destek vermeniz gerekmezmi bukadar sıkmaya ne gerek var özel msjlara kadar inceleyip msjları silmeye yada üyelik iptaline falan zaten bisürü ürünün reklamı yapılıyo burdan bana garip geldi böyle bi karar

Merhaba Kızlar =))

Ya ben birazdan sipariş vericemde, sayfa 52 deki içine resim konulan kolyenin fiyatı katalogtaki gibimi ??? Yanlış basım mı olmuş acaba merak ettim. Çünkü %35 indirim yazıyor ve onda indirim yapılmamış. indirimli ise alıcağımda. Bu konuda yardım ederseniz sevinirim :78: :71:

Merhaba Kızlar =))

Ya ben birazdan sipariş vericemde, sayfa 52 deki içine resim konulan kolyenin fiyatı katalogtaki gibimi ??? Yanlış basım mı olmuş acaba merak ettim. Çünkü %35 indirim yazıyor ve onda indirim yapılmamış. indirimli ise alıcağımda. Bu konuda yardım ederseniz sevinirim :78: :71:
Evet haklısın onda da yapılması gerekiyo ama yapmamışlar belki de her üründe yapmak zorunda değillerdir bilemiyorum ama gözümüzden kaçmış indrimli değil maalesef bidahakine alırsın artık
k10 saat kaçta başlıcak kızlar :26:

bi aksilik olmazsa 16da

kızlar benim borcum varken yeni sipariş verdim şimdi eskisinin süresi dolmş bugün gecikmiş borç olarak gözükyor iade de vermiştim o kabul olurmu? birde son siparişimle gelen likit uygulanan kalem erimiş incelmiş çıktı .asansörlü kalem olduğundan çıkarttım ve parçalandı erimiş gitmiş onu öyle verip hasarlı diye iade etsem olurmu=?

yaa bende likit uygulanan kalem graphite sipariş ettim kalemi açtım bi baktım içinde ucu yok açtım açtım belki içindedir diye içi boş çıktı bir sonraki siparişimle hemen değişime yollucam :47:

bir sipariş günü daha kızlar kafamızda şu soruyla acaba bugün vereceğimiz siparişler nezaman gelir önümüz bayram gecikirmi ?????? :1:
bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun gönlünüzdeki tüm güzel dilekleriniz kabul olsun :54:

bir sipariş günü daha kızlar kafamızda şu soruyla acaba bugün vereceğimiz siparişler nezaman gelir önümüz bayram gecikirmi ?????? :1:
bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun gönlünüzdeki tüm güzel dilekleriniz kabul olsun :54:

bende onu düsünüyorum ya smdi ben hep cuma veriyodum salı en gecte carsamba geliyodu ama smdi bayrama denk geliyo ki zannetmiyorum siparslerm o günler gelir diye kargo çalısanlarıda bayram yapar soncta :) bu arada amin allah dualarımızı kabul etsin insallah

saol cnm herkesin kadir gecesi mübarek olsun.. :71:

ben takım öncüme sordum bayram sonu geleceğini söyledi resmi tatil 9 gün ya avon da tatilde yani..

hayırlı kandiller kızlar öncelikle.pek bi sakin burası hayırdır?yeni kampanya günleri çok hareketli olurdu.herkes nerde?sipariş vermedinizmi?:61:

Back
X