Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin tatlm geçmiş olsun neyin var?kızlar hepinizi cok özledim =)) uzun süreden beri iş biyandan ev işleri diğer yandan bi de sağlık problemlerim bi yandan derken hiç giremedim foruma.. hepinize iyi akşamlar =)
selam ya ben bugün yeni katalogdan sipariş verdim.muhtemelen bayyramdan sonra elime ulaşır.normalde 3 iş günü içinde geliyordu kargom..sizce hangi gün alabilirim kargomu?
k10 159.sayfadaki vücut nemlendiricisinden alan varmı daha önce? çilek özlü olan nasıl acaba? ben nar ve mango özlü olandan alıp kendime stok yapmak istiyorum kokusu çok güzelçileği de merak ediyorum ama
canım benim msj 100 olmadığı için henüz özel msj atamıyorum. tabiki kodunu söylerim 04019 canım![]()
narlı olandan alcam sanırım ama çileklisi güzeld ondanda alabilrim ikisinide bilmiorum kararsız kaldım :/
bu arada pembe gunes gozlugu alan wrmı karar veremıyorum ben![]()
narlı olanı biliyorum kokusu çok güzeldi ama çilekli olan şeyleri genelde beğenmiyolar ya ,acaba bunda da öyle olabilir mi dedim :44:
ya evet ben cilekli vücut spreyini hiç beyenmedim mesela acaba buda mı öyle olur bilmiyorum. narlının kokusu ağırsa alırım
o gözlükten teyzem almıştı çok kaliteli duruyo çok hoşuma gitmişti eğer beğendiysen al bence. bu ay da bi arkadaşım sipariş etti ama henüz siparişleri girmedim
ben yuvarlak yuzluyum ama cnm bana yakısırmıkı bu.. genelde damla tipli modeller pek yakısmaz bna cnm
uzun yüzlülere yakışıyo, yuvarlak yüze de yakışır diye düşünüyorum. gözlük o kadar yuvarlak kesim durmuyo ama sen yakışmadığını düşünüyosan damla tarzı gözlüklerin alma o zaman canım
kızlar ben de yeni başladm :) aranıza hoşgeldm :)) 11.kataloğu alan oldu mu? acaba hangi parfümler indrmde?