Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merakedemem,temsilcinle görüşsen o halledebilir aslında
Kızlar duş jellerinden mystıque dışında hangisi güzel değişik almak istiyorum bu sefer?
Birde panaromada sanırım çanta boyu parfümler vardı çok ucuza onlardan kalmış mı?
vintage glamour hangisi tatlım,hollywood mu?:44:
yok cnm k11...................
vintage glamour hangisi tatlım,hollywood mu?:44:
k11 siparişini verdin o zaman öyle mi canım? ay gelince koyarmısın resimlerini hepimiz merak ediyoruz![]()
k11 siparişini verdin o zaman öyle mi canım? ay gelince koyarmısın resimlerini hepimiz merak ediyoruz![]()
sanırım öyle demek istedi canım yarın geleceğini yazmıştı kargoya verilmiş falan diye gelirse zahmette olmazsa yarın koyar herhalde ee hani sipariş erken verilsede ayın 23 ününden sonra gelecekmiş falan diye yazılmıştı kafam karıştı benim yaaa k12 gelsin bizde görelim artık olala gelirse lütfen koy k12 yi:93:
evet burda biri öyle yazmıştı canım bende görmüştüm verilse de sipariş 23ünden sonra gelcek diye. ama bilemiyorum:44: neyse gelir inş da koyar bi an önce![]()
Kızlar ben sizi aydınlatayım.Bana da geldi erken sipariş verme imkanı 3'lü dudak parlatıcısı hediye ettiği için bende geçenlerde siparişimi verdim.Zaten önceden gelen bilgilendirme mektubunda da k12 siparişlerim ayın 26 sında faturalandırılacak diye yazıyordu.Aynı şekilde avon sipariş hattına sipariş verdiğim bayanda bunu doğruladı.Anlıyacağınız k12 şuan kimseye gelmiycek.
avon senses vintage duş jeli nasıl kızlar alıp kullanan varmı güzelse bende alcam :44:
ben aldım canım kokusunu çok beğendim zambak ve badem çiçeği kokulu tavsiye ederim:)
slm kızlar
benim siparişler K10 siparişi maalesef
avon rekor kırdı, dün öğleden sonra verdiğim siparişler bugün 4de elimdeydi.......
assun payetli çanta çok ucuz görünümlü bişi, kesinlikle tavsiye etmem iade edicem,
onun dışında yeni parfümün bayan numunesini denedim, ben de çok beğendim..
tam kışa uygun bi koku, oldukça da kalıcı...
şu an ev parfüm stoğu dolu.. onlar olmasa alırdım mutlaka.. ama klasiklerim arasına girebilecek bi koku kesinlikle..
pur blanca fiyatına göre güzel ama sandığım kadar çiçeksi bi koku değilmiş..
urban kokusu da sandığımdan daha fresh çıktı fazla tarzım değil ama umarım hediye edeceğim kişi severek kullanır..
cnm ya ben foto olayına acaip üşeniyorumfotolarını paylaş canım bizde görelimben tahmin etmiştim zaten k10 dan sipariş verdiğini neyse artık heveslenmiştik ama
bi 10 gün daha bekleriz napalım:96:
cnm ya ben foto olayına acaip üşeniyorum
işten gelince özellikle sadece yan gelip yatasım geliyo
bu arada onyx lustre kullanan var mı aranızda kızlar koyu tonlarını aldım o rujun
ama çin malıymış çin malı kozmetiğe çok önyargım var bi türlü kullanamıyorum
o ürünü kullananınız varsa dokusundan, renginden, kokusundan vs memnun mu acaba
yoksa denemeden iade edicem çünkü![]()
ben senin eklediğin ürünlere dier başlıktan keyifle bakmıştım zaten cnm güzel bişi bence de fotoyla paylaşım ama işte üşeniyorum...anladım canım benim ki bi öneriydi sadece ben kullandım o parlatıcıdan şeftalili olandan gayet memnunum kokusu rengi dokusundan vs memnunum ama onun en koyusu var ya ondan pek emin değilim işte güzel mi rengi değil mi bana tuaf geldi ama şeftali tonu güzel ben pek koyu renkleri sevmiyorum dapembedende sıkılmıştım bu renk tam benlik canım anlayacağın
![]()