AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

slm kızlar

benim siparişler K10 siparişi maalesef

avon rekor kırdı, dün öğleden sonra verdiğim siparişler bugün 4de elimdeydi.......

assun payetli çanta çok ucuz görünümlü bişi, kesinlikle tavsiye etmem iade edicem,

onun dışında yeni parfümün bayan numunesini denedim, ben de çok beğendim..
tam kışa uygun bi koku, oldukça da kalıcı...
şu an ev parfüm stoğu dolu.. onlar olmasa alırdım mutlaka.. ama klasiklerim arasına girebilecek bi koku kesinlikle..

pur blanca fiyatına göre güzel ama sandığım kadar çiçeksi bi koku değilmiş..

urban kokusu da sandığımdan daha fresh çıktı fazla tarzım değil ama umarım hediye edeceğim kişi severek kullanır..

canım ne kadarlık sipariş verdin bende kahve makinasını istiyorumda sana ne geldi hediye :53:blendr sa biraz daha bekleyim

cnm ya ben foto olayına acaip üşeniyorum :17:

işten gelince özellikle sadece yan gelip yatasım geliyo :1:

bu arada onyx lustre kullanan var mı aranızda kızlar koyu tonlarını aldım o rujun
ama çin malıymış çin malı kozmetiğe çok önyargım var bi türlü kullanamıyorum
o ürünü kullananınız varsa dokusundan, renginden, kokusundan vs memnun mu acaba
yoksa denemeden iade edicem çünkü :68:

güle güle kullan yeni ürünlerini canım:61: hayret avon tarihe geçmiş desene 2 aydır herkes geç gönderilmesinden şikayetçi de:44: canım bu onyx lustre ruj hangi seride acaba bakındım göremedim de:44:

güle güle kullan yeni ürünlerini canım:61: hayret avon tarihe geçmiş desene 2 aydır herkes geç gönderilmesinden şikayetçi de:44: canım bu onyx lustre ruj hangi seride acaba bakındım göremedim de:44:

kampanya 10 syf 27 de var canım sanırım olala night violet renginden almış benim aldığım renk peach sparkleydi:32:

ben senin eklediğin ürünlere dier başlıktan keyifle bakmıştım zaten cnm güzel bişi bence de fotoyla paylaşım ama işte üşeniyorum...

gerçekten memnunsan ben de düşünebilirim cnm kullanmayı aldığım rengi
değişik koyu bi renk kış için hoş olabilir diye düşünmüştüm hiç öyle renk olmadığından

ben memnunum canım o işte o renk bana baya koyu gelmişti bende ondan değilde şeftali tonundan almıştım o renkte güzelmiş dediğin gibi kış için sıcak canlı renk:51:

arkdaslar ben 3lü deolardan alcam fakat 1 tanesinde kararsız kaldm :/ treselle veya aromadisiac arasında kaldm. diğerlerinden biri erkek parfümü black suede onu başkasına hediye aldm dieri de incandesence. incandesence parfümü kadar kalıcı mı acaba ? ve treselle kalıcı mı ?

arkdaslar ben 3lü deolardan alcam fakat 1 tanesinde kararsız kaldm :/ treselle veya aromadisiac arasında kaldm. diğerlerinden biri erkek parfümü black suede onu başkasına hediye aldm dieri de incandesence. incandesence parfümü kadar kalıcı mı acaba ? ve treselle kalıcı mı ?

aromadisiac tabiki canım :16:

ıncandessence'nin deodorantlarından aldım tatlım ama daha kullanmadım sıra gelmedi ama kalıcıdır bence :66:

Son düzenleme:
ağır gelmez mi cok sıkınca mide bulandırmasn :/

bence parfümün yürüyünce arkandan iz bırakması lazımdır aromadisiac ta aynen öyle bir parfüm ben bayanını eşimde erkeğini kullanıyor parfümünün ayrıca deodorantıda var bende benim fikrimce çok güzel ve çok etkileyici bir koku ayrıca kalıcı bir koku bende sınırsız sayıda parfüm ve deodorant olduğu için biliyorum kokuları ev ev değil sanki parfümeri oldu :17:

Son düzenleme:
kızlar yardımınıza ihtiyacım var ben 27 yaşındayım yüzümde kocaman sivilciler çıktı ve ben yağlı cildim yeşil seri köpüğünü kullanıyorum ve soyulabilen maske kullanıyorum ama bi faydasını görmedim lütfen yardımcı olun birde sıkıyorum sivilcimi kocaman iz kalıyor

slm kızlar nerelerdesiniz bugün:97: kimsecikler yok:50: burada giriyorum çıkıyorum kimseyi göremiyorum gezmelerde miyiz:4:

sağol tatlım
evet çok hızlı yolladı bu sefer..
hwa serisini vermiş cnm
bu arada ben dayanamadım en sonunda açıp denedim ruju çok beğendim
likit ruj olmasına rağmen çok hoş renk veriyor, yani renk belirgin öyle hafif değil ve kıvamlı
değişik hoş bi rengi var özellikle kışa sonbahara daha uygun ben cheryy jubilee oje hediyesiyle kullanıcam ikisi birbirine mükemmel uyuyor renk olarak
yalnız sürüp hemen çıkardım kalıcılığını test edemedim

kampanya 10 syf 27 de var canım sanırım olala night violet renginden almış benim aldığım renk peach sparkleydi:32:

bence aromadisiac ben daha deosunu kullanmadım ama parfümünü severek kullanıyorum
baharatlı bi koku ama oryantal kokulardan daha fresh bi yapısı var ve kalıcı

bence parfümün yürüyünce arkandan iz bırakması lazımdır aromadisiac ta aynen öyle bir parfüm ben bayanını eşimde erkeğini kullanıyor parfümünün ayrıca deodorantıda var bende benim fikrimce çok güzel ve çok etkileyici bir koku ayrıca kalıcı bir koku bende sınırsız sayıda parfüm ve deodorant olduğu için biliyorum kokuları ev ev değil sanki parfümeri oldu :17:
bence de

kızlar yardımınıza ihtiyacım var ben 27 yaşındayım yüzümde kocaman sivilciler çıktı ve ben yağlı cildim yeşil seri köpüğünü kullanıyorum ve soyulabilen maske kullanıyorum ama bi faydasını görmedim lütfen yardımcı olun birde sıkıyorum sivilcimi kocaman iz kalıyor
cnm o yaşta bu problemin varsa bi endokrin dr'una görün derim hormon dengesizliği de yağlanmayı arttırıp akneye sebebiyet veriyor

slm kızlar nerelerdesiniz bugün:97: kimsecikler yok:50: burada giriyorum çıkıyorum kimseyi göremiyorum gezmelerde miyiz:4:
slm tatlım

selam kızlar şu yeni çıkan altın ışıltılı fondotenden alan varmı siparişim henüz gelmedi merak ediyorum?:31:

Back
X