AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

teşekkür ederim:61: accolade serisi sanırım artık yok ama onun yerine solitions var ama kuru fondoten surmemem gerektiğini sölemen iyi oldu şuan pata krem fondoten kullanıorum ama oda bıraz bellı ediyo artık deneye deneye bulucam :)

nasıl yok cnm bende solitions acollade serisinden bahsediyorum var hatta yenilendi

inşallah gelir canım , gerçi ilk 100 diyo zor ama :31:

umarım gelir parfümün cnm bazı anketler uzun oluyo sıkıcı oluyo ama değer yani zamnın varsa doldurmaya keşke geleydi bana da yaa püff ama ilk 100zor hakkaten kaç bin temsilci var ama herkese gelmemiş işte onu ilk 5 dk içinde görmen önemli ama şans meselesi cnm ya umarm gelir

kızlar bu smsle sipariş nasıl oluyor yani biz sipariş verince herhangi bi mesaj geliyor mu nasıl anlayacağız siparişin ulatığını :44:

kızlar okullar açıldı artık eskisi kadar sık giremiyorum emekli olsamda hep buralarda olsam ama emekli olmama daha çok var :5: nasıl gidiyor siparişler bakalım :66:

kızlar yardımınıza ihtiyacım var şimde ben christian 6 adet bayan paket gireceğim kampanya 11 den ama hani 6 adet parfüm satınca çanta hediyei varya 1 adet daha bayan sipariş versem çanta gelirmi yoksa tek tekmi sipariş vermem gerek ona göre katalog gireceğim yardım edermisniz

kampanya 11 de sipariş verceksen canım teker teker yani 6 tane bayan ya da 6 tane erkek christian lacriox veya erkek bayan karışık olarak christian lacriox edp sipariş vericeksin eğer cüzdanıda almak istiyorsan 8 adet bay bayan ya da karışık olarak bu parfümlerden vermen gerekiyor benim fikrimce böyle olması gerek ben sadece kendime ve eşime alacağım için pek bu olayı araştırmadım tatlım ama kampanya 10 daki panoramadan vereceksen parfümleri çanta ve cüzdan yok daha doğrusu kampanya 11 de katalokta satışa sunulduğu zaman çanta ve cüzdan var umarım yardımcı olabilmişimdir canım :54:

Son düzenleme:
kızlar indirim broşürü fırsat köşesi falan dahil etmeden sadece 85 tl'lik sipariş versem gönderilemeyen bi ürünüm olup 85 tl'den aşağı düşerse kargo ücretini öder miyim?

kızlar indirim broşürü fırsat köşesi falan dahil etmeden sadece 85 tl'lik sipariş versem gönderilemeyen bi ürünüm olup 85 tl'den aşağı düşerse kargo ücretini öder miyim?

Hayır ödemezsin
Stokta olmayan ürünler bizi bağlamıo sen 85tl lik siparişini vermiş oluosun sonuçta

herkese slm..

kızlar bu indirim broşüründeki pasta tabağı seti,kurabiyelik setini gören varmı aranızda? kalitesi nasıl fikri olan varmı?

Back
X