bukadar kızın meraktan çatlamasına kim dayanabilirki![]()
vallahi hızır gibi yetiştin tatlım..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bukadar kızın meraktan çatlamasına kim dayanabilirki![]()
kızlarr yardım edinn 1 hafta oldu faizde koyarlar artık üstünee![]()
bademciklerim şişti bugün birde keyfim yok ama saatler sürsede yüklerim sizin yerinizde bende bekliyor olabilirdim şuan ve nasıl bişey biliyorum üstelik ben sabırsızımdır![]()
bademciklerim şişti bugün birde keyfim yok ama saatler sürsede yüklerim sizin yerinizde bende bekliyor olabilirdim şuan ve nasıl bişey biliyorum üstelik ben sabırsızımdır![]()
cnm ozaman 3 ay ara ver avona sonra yenıden kayıt yaptır takım oncun degıssın
selam kızlar bu müşteri sözleşmesi nasıl olcak ya ben kendime alıcaksam kendi kendimemi doldurup yolluycam nerden çıktıysa bu anlamadım
Bir sorum var, cevaplayan olursa çok sevinirim.
k11 kataloğundan sipariş vermiştim ama hala gelmedi. Ortalam kaç günde elime ulaşması gerekiyor? Siparişi verdiğim kişide mi bir sorun var yoksa normal mi 15 , 20 gün sonra elime ulaşması. 10 gün oldu siparişi vereli. :/
k12 ve panaroma muhteşem bence çok güzel şeyler var yaaaa![]()
selam kızlar bu müşteri sözleşmesi nasıl olcak ya ben kendime alıcaksam kendi kendimemi doldurup yolluycam nerden çıktıysa bu anlamadım
Çok sinirlendim ya.Neyse bi daha almam o aptal insandan. Eki Görüntüle 264343
Sağol canım cevabın için.![]()
bence o tanımadıgın ınsanlara satarken dolduruluyo mesela bana avondan müşteri tavsiyesi geldi tanımadıgım için güven olusmadıgı ıcın ona doldurturum ama yakınlarıma doldurturtmam sonucta avon dese nerde sözleşmelerin diye bende hepsini kendime aldım bide kendi kendime imza mı atsaydım derim![]()
rica ederim canım ama burda o şekilde konuşmayalım olurmu güzelim ceza yersin sonra bizden ayrı kalırsın![]()