AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ben pek beğenmedim tatlım sadece anahtar uçlu kolyeyi panoramadan aldım onu çok beğendim :66:

bana çok alıanacak şey var gibi geldi mesela 3lü kendin oluştur paketi little black var çok seviyorum onu. erkek parfümleri bayağı indirimde patrick dempsey serisi bayağı ucuz kardeşim kesin alırım diyo görünce black suede de çok iyimiş kol saati ve düğmeleri çok hoş takılar çok iyi kremler ve maske iyi yüz için temizleyiciler iyi indirimde ohooooo bayağı şey sıraladım:1: yani çok beğendim canım. senin şu anahtar uçlu kolye nasıl aynı ordaki gibi mi büyüklüğü falan hoş görünüyo

:D Merak etme tatlım. Kalplerimden de görüldüğü üzere tecrübeli üyeyim ben. :D
Sipariş verdiğim kadına aptal dedim diye ceza yemem. :D :31:

kişi kendinden bilir işi demişler ya canım ben kendimden biliyorum tatlım ceza yemiştim de o yüzden uyarayım dedim gerçi benim olayım burdaki arkadaşlarımı korumak içindi ya neyse bereket 4_5 gün hapis yattım burda :1::66::17:

bana çok alıanacak şey var gibi geldi mesela 3lü kendin oluştur paketi little black var çok seviyorum onu. erkek parfümleri bayağı indirimde patrick dempsey serisi bayağı ucuz kardeşim kesin alırım diyo görünce black suede de çok iyimiş kol saati ve düğmeleri çok hoş takılar çok iyi kremler ve maske iyi yüz için temizleyiciler iyi indirimde ohooooo bayağı şey sıraladım:1: yani çok beğendim canım. senin şu anahtar uçlu kolye nasıl aynı ordaki gibi mi büyüklüğü falan hoş görünüyo

evet canım süper benim kolyem :1: çok beğendim ayyy parfüm görmek istemiyorum :5: ev parfüm ve krem doldu aldıkça alasım geliyor daha fazla almıcam tatlım şu an bulunduğum oda koli odası oldu mübarek doldu ev :1:

evet canım süper benim kolyem :1: çok beğendim ayyy parfüm görmek istemiyorum :5: ev parfüm ve krem doldu aldıkça alasım geliyor daha fazla almıcam tatlım şu an bulunduğum oda koli odası oldu mübarek doldu ev :1:

aaahh ahhh bende öyleyim gördükçe alasım geliyo parfümlerim dolu 1 yıl yetecek kadar var ama gözümüz doymuyo mübarek:1:

bu ay takılara yüklendim ben kızlar aaliyah kolye kendime aldım oriental kalpli kolye de çok güzel onda fazla indirim olmamış ama yine duramadım aldım ella longline kolye o da çok şirin marina küpe tamara küpeler de güzel kemi küpede hoş artık takılara yöneliyorum ev biraz rahatlasın :1: birazdan da karalee takı setinden sipariş vericem fiyatına göre çok uygun tavsiye ederim kızlar :66:

Son düzenleme:
bu ay takılara yüklendim ben kızlar aaliyah kolye kendime aldım oriental kalpli kolye de çok güzel onda fazla indirim olmamış ama yine duramadım aldım ella longline kolye o da çok şirin marina küpe tamara küpeler de güzel kemi küpede hoş artık takılara yöneliyorum ev biraz rahatlasın :1: birazdan da karalee takı setinden sipariş vericem fiyatına göre çok uygun tavsiye ederim kızlar :66:

güle güle kullan tatlım :61: aldıklarını yüklemiyo musun sen canım:59: göremedim hiç resim sayfasında?

aaahh ahhh bende öyleyim gördükçe alasım geliyo parfümlerim dolu 1 yıl yetecek kadar var ama gözümüz doymuyo mübarek:1:

aynen tatlım geçen eşimle oturduk saydık net hatırlamıyorum fakat 40'ın üzeri eşimin parfümü vardı benimde 50 üstü vardır deodarantlarımız dahil olmak üzere :1:

:1:
Bir sorum var, cevaplayan olursa çok sevinirim.

k11 kataloğundan sipariş vermiştim ama hala gelmedi. Ortalam kaç günde elime ulaşması gerekiyor? Siparişi verdiğim kişide mi bir sorun var yoksa normal mi 15 , 20 gün sonra elime ulaşması. 10 gün oldu siparişi vereli. :/

sanırım temsilci degilsiniz,sipariş verdiğiniz kişiye mutlaka sormalısınız siparişlerimi nezaman teslim edersiniz diye sorulmalı bence..ben müşterilerime hep söylüyorum cünkü su günü siparişimi avona verecegim tahminen su tarihler arasında teslim ederim diyorum...bizde kargo limiti var şayet kargo limiti oldugundan suanda pek siparişim yok enkısa zamanda toparlayıp gönderirim sizede haber veririm diyorum müşterilerime:))

ewt cnm siteyi açar açmaz çıkıyo gecikmiş borç diye anlamadımm:50:

cnm hemen ara ya da siteye mail at ulaşsınlar sana bazen avon böyle saçmalıyor işte.. bnm de değişim ürünüm vardı yenisini göndermişler fakat faturama tekrar yansıtmışlar ücretlerini :53:

teşekkür ederim canım benim yüklemedim canım nasıl yükleniyor öğretin yüklüyüm hemen :1:

canım bize cvp yazdığın sayfanın altında eklenti ekle var tıkla oraya orda dosya ekle var tıkla yükle canım çok basit. kabul etmezse site bil ki çözünürlüğü yüksek biraz düşürmek gerekiyo ben yüklerken düzenleyip öyle yüklüyorum canım. ha bu arada sen bir sürü takı almışsın bi arkadaşa takı seti gelmiş niye olduğunu kendi de anlamamış ama:61:

ewt cnm siteyi açar açmaz çıkıyo gecikmiş borç diye anlamadımm:50:

cnm hemen ara ya da siteye mail at ulaşsınlar sana bazen avon böyle saçmalıyor işte.. bnm de değişim ürünüm vardı yenisini göndermişler fakat faturama tekrar yansıtmışlar ücretlerini :53:

:1:

sanırım temsilci degilsiniz,sipariş verdiğiniz kişiye mutlaka sormalısınız siparişlerimi nezaman teslim edersiniz diye sorulmalı bence..ben müşterilerime hep söylüyorum cünkü su günü siparişimi avona verecegim tahminen su tarihler arasında teslim ederim diyorum...bizde kargo limiti var şayet kargo limiti oldugundan suanda pek siparişim yok enkısa zamanda toparlayıp gönderirim sizede haber veririm diyorum müşterilerime:))

bence yeni kampanya olduğu için siparişleri yeni verildi geç kalmış sayılmaz evet kampanya 11 yeni başladı ya doğru

Son düzenleme:

evet dediğin gibi avon yapabiliyo böyle benim de bugün parayı çekmeleri lazım otomatikman ama kartımda ücret yatırılmış olmasına rağmen çekmemiş gecikmiş borç diyo:44:

evet dediğin gibi avon yapabiliyo böyle benim de bugün parayı çekmeleri lazım otomatikman ama kartımda ücret yatırılmış olmasına rağmen çekmemiş gecikmiş borç diyo:44:

bende de oldu cnm 15-20 gün çekmediler ama gecikmiş borçta demedi

ya kızlar siparişlerim gelemedi bi türlü.Netten baktım kargo çıkış tarihine ve 2 günden beri gelemedi varış tarihi boş offff:20:

Back
X