AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

selam fıstıklar :16:

çok severek aromadisiac parfüm kullanıyordum... şişeyi yaklaşık 2 haftadır falan kullanıyorum.. bugün parfümümün kokusu değişmişti :26: o baharatlı taze oryantal koku gitmiş köselemsi acaip bi koku gelmişti.. burnumda tuhaflık var desem aynı kokunun deosunu da kullanıyorum o normal her zamanki gibi kokuyo :26:

sizin başınıza geldi mi böyle bişi acaba :31:

cnm allah allah çok ilginç ben yaklaşık 2 yıldır aromadisiac kullanıyorum okampanyada ben 2 tane aldım hatta depoladım yani benimkinde öyle bişey yok neden öyle oldu acaba faturasını bulursan bence iade et cnm

selam fıstıklar :16:

çok severek aromadisiac parfüm kullanıyordum... şişeyi yaklaşık 2 haftadır falan kullanıyorum.. bugün parfümümün kokusu değişmişti :26: o baharatlı taze oryantal koku gitmiş köselemsi acaip bi koku gelmişti.. burnumda tuhaflık var desem aynı kokunun deosunu da kullanıyorum o normal her zamanki gibi kokuyo :26:

sizin başınıza geldi mi böyle bişi acaba :31:

benim başıma şöyle bir olay gelmişti her zaman aldığım wish is love parfüm bir keresinde rengi çok koyu pembe gelmişti 2 parfümü karşılaştırdım bayağı bir fark vardı kokusuna bakmak aklıma gelmedi ama.

Son düzenleme:
önce aramıza hoşgeldin

avonun internet sitesine girince görürsün bir sipariş formu var onu bedava gönderiyorlar kodunu girersen, o formu doldurursan sorun olmaz bi nevi fatura gibi bişey.

ben derim ki:

-çantanda her zaman o ay katalogta indirimli olan ürünlerin numunesini bulundur bi de katalog tabii ki...
-müşterilerine siparişlerini verirken mutlaka içine numune koy. eğer fazla ürün almışlarsa uygun fiyatlı ürünlerden de alıp koyabilirsin. hem ürünü tanımış olur.
- evde bi sehpayı avon köşesi haline getir, oraya elindeki ürünleri numuneleri katalogları serpiştir gelen misafirlerin dikkatini çeksin hatta banyo wc gibi yerlere de katalog koy evde görünen bikaç yere katalog koyabilirsin:)
-elinde avon poşeti bulundur birilerine bişey verirken o poşetle ver
-kuaföründe bu konuyu aç mutlaka müşteri çıkacaktır
-insanlarla konuşurken lafı saç makyaj takı çanta gibi konulara getir ve avonun ürünlerinden bahset işe yarar
-öğrencilerden tanıdığın varsa onlar da senin müşteri portföyünü geliştirmende oldukça yardım edecektir.
-günlere davetlere katıl mutlaka avon muhabbeti aç
-ben bi ara apartmanda komşuların posta kutularına katalog koymuştum:)

o sipariş formu 10 yıl öncede vardı yeni çıkan bişi deyil kullanmasada sorun olmaz bence yani bu yüzden ceza felan gelmez merak etmeyin

o sipariş formu 10 yıl öncede vardı yeni çıkan bişi deyil kullanmasada sorun olmaz bence yani bu yüzden ceza felan gelmez merak etmeyin

biliyorum cnm ben yaklaşık iki yıldır filn avona üyeyim ilk zamanlar almıştım bile kimse kullanmıyodu o zaman. bişey olmuyo ama arkadaşın içi rahat etsin die söyliyim dedim:)

MERHABA ARKADAŞLAR TAKIM ÖNCÜLERİNE Bİ SORUM OLUCAK
1.BÖLGE SATIŞ SORUMLULARI HİÇ SİZİNLE İLGİLENİYOR MU?
2.KAYIT FORMLARINIZI KIMDEN ALIYORSUNUZ VE KIME VERIYORSUNUZ?
3.KAYITLARI YÜZYÜZE DEĞİLDE TELEFONLA ANLAŞIP KARGO YOLUYLA YAPSAK KAYIT FORMUNUDA DOLDURTTURUP IMZALATSAK BI SORUN OLUR MU? BU YASAK MI VE BIR CEZASI VAR MI?
4.BÖLGE SATIŞ SORUMLULARIN ÜYELERE VEYAZ TAKIM ÖNCÜLERİNE NE GİBİ BİR YARARI VAR GÖREVİ NEDİR?
cevaplarsanız sevınırım benim bu konularla ilgili sorunlarım var.
bölge satış sorumlumla konustum bugun kayıtlarını kargo yoluyla telefonda yapıyorsun boyle devam edıceksen bu ısı yapma cık falan gibi azarlar gibi konustu. buna benzer şeyler beni avondan soguttu.

Hepinize teşekkürler panaroma k12 yi sorucam öyle bir ek vermediler ama demek rival de loop 14 peki bakılım...:54:

Hepinize teşekkürler panaroma k12 yi sorucam öyle bir ek vermediler ama demek rival de loop 14 peki bakılım...:54:

evet cnm sen bir bak o renge yalnız şunu belirteyim rujun kalitesi color trend serisindeki rujlar gibi yani öyle çok kremsi bir ruj deyil bende sırf renginin hatırına aldım :68:

kızlar dün gece verdiğim sipariş kargoya verilmiş bile demekki avon bu aralar yoğun deyil :13:

MERHABA ARKADAŞLAR TAKIM ÖNCÜLERİNE Bİ SORUM OLUCAK
1.BÖLGE SATIŞ SORUMLULARI HİÇ SİZİNLE İLGİLENİYOR MU?
2.KAYIT FORMLARINIZI KIMDEN ALIYORSUNUZ VE KIME VERIYORSUNUZ?
3.KAYITLARI YÜZYÜZE DEĞİLDE TELEFONLA ANLAŞIP KARGO YOLUYLA YAPSAK KAYIT FORMUNUDA DOLDURTTURUP IMZALATSAK BI SORUN OLUR MU? BU YASAK MI VE BIR CEZASI VAR MI?
4.BÖLGE SATIŞ SORUMLULARIN ÜYELERE VEYAZ TAKIM ÖNCÜLERİNE NE GİBİ BİR YARARI VAR GÖREVİ NEDİR?
cevaplarsanız sevınırım benim bu konularla ilgili sorunlarım var.
bölge satış sorumlumla konustum bugun kayıtlarını kargo yoluyla telefonda yapıyorsun boyle devam edıceksen bu ısı yapma cık falan gibi azarlar gibi konustu. buna benzer şeyler beni avondan soguttu.

bss ılgılenmek zorunda.. bunun altını özellıkle cızıyorum..
kayıt forumlarını önce bss dan alıyorsun sonra sevıyen yukselınce sana gelıyo zaten.
kayıtları telefonla derken ınternetten fılanmı bulup alıyosun. orayı anlayamadım ama kargoyla yollarsınh o ımzalar gereklı ek evrakları koyar ve sana yollar. boyle kayıt yapabılırsın bunun bı yasagı yok. ıcıne katalogta koyarsın ohh mıs gıbı kayıt ıste ne var bunda.. senın bss sana ne hakla karısıyor cık fılan dıye anlayamadım acıkcası. onu avona sıkayet et her hatasında bak ozaman nasıl senınle ılgılenıyo..

kızlar sorununuz olursa avona sıkayet etmekten kacınmayın... mutlaka edın kı bır daha boyle seyler yapamasınlar

güle güle boya saçlarını canım saç boyası bana ilk çıktığı zaman gelmişti tatlım ama geçen golden arkadaşımıza bir tane daha gelmiş yanlış hatırlamıyorsam ama bana ne kolye ne küpe ne yüzük ne saç boyası hiç bir hediye yollamıyor avon galiba iadelerim olduğu için kızıp ondan yollamıyor :5::1::1:

banada bu aykı son sıparısımde k12 panaromadada olan martha takı setını yollamıslar saolsunlar :D bakalım dunde sıparıs verdım eger yarın gelırse ınsallah ondada bırsey cıkar :D ınsallah sızede yollarlar cunku ınsan sevınıyo okadar ugrasıyruz bu avon ıcın cunku

lıttle black cok guzel bı parfum ama treselle muhtesem mutlaka dene derım

secret fantasy hiç güzel değil canım bebek şurubu gibi kokuyo çok ağır aşırı tatlı bi kokusu var ben hiç beğenmedim:20: isteyen birisine sattım hemen kesinlikle tavsiğye etmiyorym treselle güzel ama lıttle black te bana çok yorun geliyo vanilyalıya ondan sanırım:34:

secret fantasy hiç güzel değil canım bebek şurubu gibi kokuyo çok ağır aşırı tatlı bi kokusu var ben hiç beğenmedim:20: isteyen birisine sattım hemen kesinlikle tavsiğye etmiyorym treselle güzel ama lıttle black te bana çok yorun geliyo vanilyalıya ondan sanırım:34:

bende sattım ama neden koklamadım bılmıyorum :D treselle pur blance muhtesem bence

selam kızlar :) bu gün bir müşterimin siparişi geldi scentini plum twist edt siparişi vardı kokuya bayıldım çok şeker kokuyor ama ev parfüm doldu kararsız kaldım alıp almamakta ama koku çok hoş geldi bana

bugün aaliyah yüzük siparişim geldi kenarı kararmış değişime yolluycam umarım kalır da değişim yapılır :(

Son düzenleme:
banada bu aykı son sıparısımde k12 panaromadada olan martha takı setını yollamıslar saolsunlar :D bakalım dunde sıparıs verdım eger yarın gelırse ınsallah ondada bırsey cıkar :D ınsallah sızede yollarlar cunku ınsan sevınıyo okadar ugrasıyruz bu avon ıcın cunku

güle güle kullan tatlım :16: inşallah canım sana da tekrar hediye gelir bize de hediye gelir :21:

güle güle kullan tatlım :16: inşallah canım sana da tekrar hediye gelir bize de hediye gelir :21:

saol cnm. sızede gelır ıns. sıkıysa yollamasınlar ben yıllardır bu avonun kahrını cekıyorum :1: aylık dunya kadar suıparıs verıyoruz yollasınlar tabıı :D

Back
X