Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam fıstıklar
çok severek aromadisiac parfüm kullanıyordum... şişeyi yaklaşık 2 haftadır falan kullanıyorum.. bugün parfümümün kokusu değişmişti :26: o baharatlı taze oryantal koku gitmiş köselemsi acaip bi koku gelmişti.. burnumda tuhaflık var desem aynı kokunun deosunu da kullanıyorum o normal her zamanki gibi kokuyo :26:
sizin başınıza geldi mi böyle bişi acaba
selam fıstıklar
çok severek aromadisiac parfüm kullanıyordum... şişeyi yaklaşık 2 haftadır falan kullanıyorum.. bugün parfümümün kokusu değişmişti :26: o baharatlı taze oryantal koku gitmiş köselemsi acaip bi koku gelmişti.. burnumda tuhaflık var desem aynı kokunun deosunu da kullanıyorum o normal her zamanki gibi kokuyo :26:
sizin başınıza geldi mi böyle bişi acaba
önce aramıza hoşgeldin
avonun internet sitesine girince görürsün bir sipariş formu var onu bedava gönderiyorlar kodunu girersen, o formu doldurursan sorun olmaz bi nevi fatura gibi bişey.
ben derim ki:
-çantanda her zaman o ay katalogta indirimli olan ürünlerin numunesini bulundur bi de katalog tabii ki...
-müşterilerine siparişlerini verirken mutlaka içine numune koy. eğer fazla ürün almışlarsa uygun fiyatlı ürünlerden de alıp koyabilirsin. hem ürünü tanımış olur.
- evde bi sehpayı avon köşesi haline getir, oraya elindeki ürünleri numuneleri katalogları serpiştir gelen misafirlerin dikkatini çeksin hatta banyo wc gibi yerlere de katalog koy evde görünen bikaç yere katalog koyabilirsin:)
-elinde avon poşeti bulundur birilerine bişey verirken o poşetle ver
-kuaföründe bu konuyu aç mutlaka müşteri çıkacaktır
-insanlarla konuşurken lafı saç makyaj takı çanta gibi konulara getir ve avonun ürünlerinden bahset işe yarar
-öğrencilerden tanıdığın varsa onlar da senin müşteri portföyünü geliştirmende oldukça yardım edecektir.
-günlere davetlere katıl mutlaka avon muhabbeti aç
-ben bi ara apartmanda komşuların posta kutularına katalog koymuştum:)
o sipariş formu 10 yıl öncede vardı yeni çıkan bişi deyil kullanmasada sorun olmaz bence yani bu yüzden ceza felan gelmez merak etmeyin
Hepinize teşekkürler panaroma k12 yi sorucam öyle bir ek vermediler ama demek rival de loop 14 peki bakılım...![]()
MERHABA ARKADAŞLAR TAKIM ÖNCÜLERİNE Bİ SORUM OLUCAK
1.BÖLGE SATIŞ SORUMLULARI HİÇ SİZİNLE İLGİLENİYOR MU?
2.KAYIT FORMLARINIZI KIMDEN ALIYORSUNUZ VE KIME VERIYORSUNUZ?
3.KAYITLARI YÜZYÜZE DEĞİLDE TELEFONLA ANLAŞIP KARGO YOLUYLA YAPSAK KAYIT FORMUNUDA DOLDURTTURUP IMZALATSAK BI SORUN OLUR MU? BU YASAK MI VE BIR CEZASI VAR MI?
4.BÖLGE SATIŞ SORUMLULARIN ÜYELERE VEYAZ TAKIM ÖNCÜLERİNE NE GİBİ BİR YARARI VAR GÖREVİ NEDİR?
cevaplarsanız sevınırım benim bu konularla ilgili sorunlarım var.
bölge satış sorumlumla konustum bugun kayıtlarını kargo yoluyla telefonda yapıyorsun boyle devam edıceksen bu ısı yapma cık falan gibi azarlar gibi konustu. buna benzer şeyler beni avondan soguttu.
güle güle boya saçlarını canım saç boyası bana ilk çıktığı zaman gelmişti tatlım ama geçen golden arkadaşımıza bir tane daha gelmiş yanlış hatırlamıyorsam ama bana ne kolye ne küpe ne yüzük ne saç boyası hiç bir hediye yollamıyor avon galiba iadelerim olduğu için kızıp ondan yollamıyor![]()
canlarrrr little black dress celebre secret fantasy ve treselle nasıl kokuyor en begenilenler hangileri ona göre sipariş vericemm![]()
kızlar vucut spreylerinden menekselimi yoksa vanilya erik mi güsel kullananlar yorumlarını yazabilirmi rica etsem:93:
lıttle black cok guzel bı parfum ama treselle muhtesem mutlaka dene derım
secret fantasy hiç güzel değil canım bebek şurubu gibi kokuyo çok ağır aşırı tatlı bi kokusu var ben hiç beğenmedimisteyen birisine sattım hemen kesinlikle tavsiğye etmiyorym treselle güzel ama lıttle black te bana çok yorun geliyo vanilyalıya ondan sanırım
![]()
banada bu aykı son sıparısımde k12 panaromadada olan martha takı setını yollamıslar saolsunlarbakalım dunde sıparıs verdım eger yarın gelırse ınsallah ondada bırsey cıkar
ınsallah sızede yollarlar cunku ınsan sevınıyo okadar ugrasıyruz bu avon ıcın cunku
güle güle kullan tatlıminşallah canım sana da tekrar hediye gelir bize de hediye gelir
![]()